любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 14.09.2021 вторник

Овен

 

Това е идеалният ден да изразите чувствата си и да стартирате връзката си с пълно сърце. Признайте, че точно това ви трябва, свалете бронята си.

 

Телец

 

Топлите и приятни контакти ще донесат радост на сърцето ви. Благоприятните възможности идват от съдбата. Вие сте работили много на всички фронтове, затова сега ще дойдат резултати и на любовното поле.

 

Близнаци

 

Трябва да се откажете от някои от вашите принципи, за да се възползвате от положителния поток в емоционалната си сфера. Няма опасност да се изгубите, точно обратното! Помислете за настоящето и спрете да се страхувате толкова за себе си.

 

Рак

 

Имате нарастваща привързаност към игри от всякакъв вид. Това настроение може да навреди на партньора ви или особено ако той/тя иска да забави малко темпото. Сингъл Раците трябва да внимават, защото може да пропуснат идеален момент за обвързване.

Любовен хороскоп за 14.09.2021 вторник
Любовен хороскоп

Лъв

 

Връзката с любимия човек днес ще е живот в мир и хармония. Време е да изгладите различията, които са ви пречели и да изразите изцяло желанията си.

 

Дева

 

Не се спирайте пред проблемите, по-добре би било да се опитате да постигнете компромис, отколкото да рискувате да предизвикате буря. Вие сте достатъчно умни, за да постигнете задоволително споразумение с партньора си.

 

Везни

 

Вълнуващи нови любови могат да възникнат на хоризонта и да ви дадат моменти на рядка страст. Отворете сърцето си и не се вкопчвайте зад оправдания за работни ангажименти и конкретни интереси, които веднага ще изглеждат малко вероятни за ушите на тези, които ви слушат.

Любовен хороскоп за 14.09.2021 вторник
Любовен хороскоп

Скорпион

 

Усетили сте, че нещо във връзката ви не върви и я атакуват отвън. Затова се заемате да направите щит, който да предпази и вас, и партньора ви. Сингъл Скорпионите днес не е препоръчително да отиват на среща с непознати

 

Стрелец

 

По-склонни сте да изразявате чувствата си от обикновено. Това ще ви направи уязвими, така че внимавайте в какво настроение е партньора ви. Ако мислите, че връзката ви не е от дълготрайните, по-добре си спестете такива словоизлияния.

 

Козирог

 

Ще знаете къде и как да положите усилия за подобряване на любовния си живот. Вашата привързаност към партньора ви, ви води по правилния път. Срещите за необвързаните ще бъдат много обещаващи.

 

Водолей

 

Ще преминете през процес, който изисква да търсите емоционална стабилност. Тя ще е важна, за да се постигне напредък във връзката. Сингъл Водолеите днес имат предимството на лекомислието, което ще ги направи изключително привлекателни.

 

Риби

 

Чувствате огромна нужда от емоционална сигурност. Не се колебайте да съобщите това на партньора си. Просто бъдете себе си и винаги искрени. Не е лошо днес да признаете някои слабости!

Tagged , , , , , , , , ,
на горе