любовен хороскоп за 18 декември
Астрология

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Любовен хороскоп за 14 декември 2022: Днес е денят, в който подозрителността може буквално да се изостри от нулата, а недоверието или дори ревността да пламнат в отношенията между обичащите се. Любовният хороскоп в този случай ви съветва открито да изразите претенциите си, но като изберете правилната форма за това. Не забравяйте, че днес можете да разберете всичко, като спокойно обсъдите проблема. Ключовата дума е „спокойствие“!  

Дневен хороскоп за 14 декември 2022

Таро прогноза за 2023 г.: Каква ще бъде годината за всеки зодиакален знак

3 зодии, които бързо се влюбват, но и толкова бързо си тръгват

Как ще изглежда сватбата ви на база на зодиакалния знак

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Молитва към Света Екатерина и за какво помага

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 14 декември

Днес, 14 декември 2022, в любовта на Овена се очакват чудеса: този ден е пълен с изненади! Събитията могат да се развиват бързо, така че бъдете готови за разтърсване! Хороскопът пази в тайна какви емоции да очакват Овните – наслада или не съвсем, но обещава, че определено няма да скучаете! Днес внезапните промени на плановете и споразуменията са повече от вероятни – любовната среща, която чакате от няколко дни, може да не се състои. Съдбата е готова да разбърка тестето с картите! Или може би точно тя ще ви хвърли Асото?

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 14 декември

Днес Телецът е склонен към прекомерна емоционалност и следователно може остро да възприема критика от любимия човек. Какво е критика – липсата на комплимент или небрежна целувка? Хороскопът предлага да запомните, че това е само настроението на деня и да не разваляте настроението за себе си и сродната душа. Днес необвързаният Телец може да почувства безнадеждност – ще му се стори, че личното му щастие е невъзможно. Същият съвет – не обръщайте внимание на тези емоции, скоро ще настъпи нов ден, в който ви очакват нови срещи и усмивки!

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 14 декември

Любовният хороскоп на Близнаците за днес е като фойерверки: ярки, горещи, избухващи. Но не е факт, че тази фойерверка ще се изстреля само по искане на самите вас. Ситуацията около вас е толкова гореща, че може да възникне непредвиден пожар. Да, днес имате големи шансове случайно да се влюбите или да се влюбите в самите себе си. В този ден Близнаците ще въздействат на другите като червен цвят на бик, а самите вие лесно ще се разпалвате. Вместо да стоите на пътя на напрежението от чувства – подчините се на страстта!

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Днес, 14 декември 2022, повече от всичко партньорът ще се опита да ви изненада, а свободният Рак може да срещне съдбата си. Много зависи от вашето поведение: не бързайте с нещата. Не е емоционално успешен ден. Може би ще трябва да се разпоредите с дребните интриги, но не трябва да реагирате бурно на действията на хората около вас. Любовната енергия толкова силна, че възбужда кръвта. В същото време страстта не гарантира силата на съюза, необходимо е да покажете грижа и внимание по отношение на любимия човек.

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Днес, 14 декември 2022, много ще ви харесва, когато се грижите за някого, обаче, много ви харесва, когато и за вас се погрижат. Явно днес особено ще ви липсват грижи и нежност. За да получите всичко това от избраника си, ще трябва да приложите малко хитрост. Най-добре е да станете слаби и беззащитни, дори ако обикновено не обичате да заемате такава позиция. Тогава той наистина ще ви съжали и ще направи всичко, за да ви накара да се чувствате добре.

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Нежно слънце и морски бриз … струва ли ви се, че сега е просто невъзможно? Но напразно. Можете лесно да отидете в някое райско кътче с вашата сродна душа. И днес е най-подходящият момент да го направите. Можете да започнете просто с мечта. Ако и двамата решите от какво се нуждаете и как да го направите, тогава ще ви бъде по-лесно да го постигнете.

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Везни     

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Днес, 14.12.2022, трябва да се отнасяте отговорно към такова важно занимание, като общуването с любимия човек. В този ден това ще ви се струва на доста упорита работа, безплатна в същото време. Ако, обаче издържите, вашият стоицизъм ще се изплати стократно и то много скоро. Бъдете внимателни! Измерете седем пъти, преди да отрежете; помислете десет пъти, преди да кажете нещо на любимия човек. Днес е по-добре да мълчите отново, отколкото да издадете някаква грешна дума.

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

На този ден звездите съветват Скорпионите да четат класическа и детективска литература. Препоръчително е да направите това със семейството си, за да имате с кого да споделите впечатленията от прочетеното. Децата ще могат да действат като най-благодарните събеседници, освен ако, разбира се, не се отклоните от морализаторски тон и не обсъдите темата за несъвършенството на тяхното поведение. Днес звездите препоръчват на вас и вашият любим човек да се решите на някакво приключение. Освен това, колкото по-лудо е приключението, толкова по-добре. Преодоляването на трудностите заедно има уникалното свойство да обединява хората. Станете си по-близки и по-скъпи един на друг.

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Днес, 14 декември 2022, на този ден любимият ви човек наистина ще иска да се върне в онези добри стари времена, когато връзката ви с него беше коренно различна от сегашната. За съжаление той няма да има машина на времето под ръка и ще трябва да промени всичко самостоятелно. С ваше съгласие, разбира се. В този ден ще ви бъдат дадени доста ценни съвети относно личния ви живот и ще трябва да ги приложите на практика, защото в противен случай съветникът може да се обиди. Ето защо, дори и да не смятате казаното за истина, поне се постарайте да оцените усилията му.

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Днес на любимият ви човек ще му бъде доста трудно да се примири с поведението ви, защото определено няма да хареса нещо в него. Може би дори няма да може да формулира за себе си какво точно, но негативната реакция в някои моменти ще бъде повече от очевидна. Днес трябва да проведете важно телефонно обаждане, което ще внесе значителни корекции в личния ви живот. Затова трябва да се подготвите за това старателно: внимателно обмислете речта, изключете всичко, което може да попречи, и се настройте на вълните на любовта.

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Днес, дори и най-свенливият Водолей има шанс да се озове в центъра на нечие възхитено внимание! Звездите буквално ще го тласкат в разгара на нещата, предоставяйки много възможности за запознанства и флирт. Ако Водолеят, вече има любим човек, той трябва да излезе някъде с него, за да го „видят хората и да се покаже“. Ако все-още е свободен, днес е достатъчна само малко смелост и дългоочакваното запознанство ще се осъществи. А защо не и нещо повече от обикновено запознанство

Любовен хороскоп за 14 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 14 декември 2022

Днес, 14.12.2022, Рибите ще имат страхотен ден за общуване и срещи с нови хора! Включително за романтични запознанства, любов и флирт, разбира се. Следователно, вместо да стоите у дома на дивана, трябва да се опитате да бъдете в центъра на събитията. Ако трябва положете известни усилия върху себе си. Повярвайте, че ще си струва! Обаче трябва да имате в предвид, че няма да е възможно да стоите като уплашено мишле в ъгъла: днес ви очакват много разговори за всичко или нищо.

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Tagged , ,
на горе