Любовен хороскоп за 13.08.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 13.08.2021 петък

Овен

Ще знаете как да се справите със сантименталните проблеми днес. Това забавяне ще ви позволи да задържите ентусиазма си и да поправите грешките си … или да помогнете на партньора си да направи същото.

Телец

Ще знаете как да приемете сериозно проблемите във връзката си. Вашият партньор ще ви бъде благодарен, но не очаквайте нищо конкретно от него. По-скоро се оставете да бъдете изненадани.

Близнаци

Около вас има изкушения, които могат да предизвикат обрат в емоционалния ви живот. Не вземайте никакви решения относно заглавието и не съдете по външния вид.

Рак

Дайте си начин да бъдете щастливи, като приемете нуждите на любовния си живот. Те са положителни, ако ги изразите в правилния момент и е време да ги разкриете си пред партньора си или значим човек, който дълго време е с вас, но не сте стигали до романтика.

Лъв

Усещате нужда да изпитате нови хоризонти и ще имате възможност да разсеете съмнение, което ви тежи. Не търсете проблеми там, където ги няма, продължете без страх напред.

Дева

Ще имате склонност да мечтаете и идеализирате партньора си, което ще ви позволи да преодолеете съмненията си и да живеете с всичко, което е по силите ви. Възползвайте се от уикенда, за да избягате заедно.

Везни

Разговорите с близки до вас хора придобиват по-ясен смисъл. Добър момент да установите комуникация и да обсъдите желанията си по-дипломатично и в най-строга увереност, така че партньорът ви да не разбере нещо погрешно.

Скорпион

Вижда се важна промяна. Независимо дали става въпрос за разпадане на съществуваща връзка, или връщане към минали раздори с партньора, въпросът ще бъде труден за разрешаване. Отстъпете малко и погледнете нещата по-отдалеч.

Стрелец

Днес е свободен ден да изпитате с партньора си всички сладки емоции на любовта. Защо иначе сте заедно! Опитайте се да забравите някои дрязги от началото на седмицата и да се превъплътите в същински богове и богини на любовта.

Козирог

Желанията ви сякаш си противоречат, но не се притеснявайте много. Ще можете да ги съгласувате с партньора си с течение на времето, като ще имате шанс и да преразгледате методите си. Обсъждайте тези неща с дипломатичност.

Водолей

Изпитвате абсолютна нирвана в прегръдките на вашия партньор! Разбирането му е магическо и той чувства най -тайните и най -силните ви желания … Ако сте неженени, не оставайте изолирани, излезте и очаровайте събеседниците си!

Риби

Дискусиите с партньора ви ще станат по-приятни и безгрижни. Това е моментът да се съсредоточите върху хобитата си и да избягате от ежедневието, да подновите любовния си живот.

Tagged , , ,
на горе