Дневен хороскоп за 13.08.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 13.08.2021 петък

Овен

Днешната небесна конфигурацията на Слънцето в Лъв, Сатурн и Юпитер във Водолей е много красива, а когато се случва, тя винаги кара Овена да изглежда свеж по дух и с ясен ум. Отлични показатели за хармония в семейството.

Телец

Положителна планетарна формация с някои изключения на планетите в Лъв и Водолей, които могат да ви причинят временна нервност и смущения; по-скоро вътрешни и психологически, отколкото външни. Нищо не може да наруши празничната хармония, която така или иначе изпитвате.

Близнаци

Намирате се в средата на един от най-блестящите дни през цялото лято, където ще живеете като истински действащи лица благодарение на Луната във Везни, благоприятна за вашия знак. Подкрепени сте от остроумен дух, а атмосферата, която дишате в семейството си, също ви кара да се чувствате много добре.

Рак

Днес денят сякаш е предназначен да благоприятстват вашите желания. Семейният живот е от голямо значение за настроението ви, което се подхранва от афективна воля. Тя прониква във всички компоненти на живота ви днес.

Лъв

Няколко малки летни и преминаващи астрологични облака служат за смекчаване на вашите твърде вълнуващи скорошни състояния. Нищо ново обаче, след толкова силните дни, в които вашият знак е огрян от Слънцето, трябва да ви се напомни, че промяната е единственото сигурно нещо.

Дева

Вашето лятно небе е оцветено с интензивни тонове, които днес ще се посветят на любовта във вашия живот. Ще видите ефектите от позицията на Венера в семейната сфера, в интимния ви живот, но и в неплануваните срещи.

Везни

Присъствието на Луната във вашия знак е много благоприятно за вас, което ви дава ден в хармония за вашите лични желания. Семейният живот се изчиства и ви освобождава от някои предишни усложнения. Вечерта усмивките ще се умножават и радостта от живота ще е все по -голяма.

Скорпион

Положителна астрологична настройка с няколко планети в знаци, които ви гледат любезно. Днес можете да изкажете генерално мнение за приятели, които са си го заслужили. Случаят е да оставите настрана някои от техните проблеми и да се отдадете на неща, които са важни само за вас.

Стрелец

Фундаментален позитив, който се проявява през последните дни за вашия знак, продължава и до днес в средата на август. Вярно е, че имате Венера отсреща, но само за да ви накара да се заинтересувате от дома и семейството си по-отблизо. Днес ще ви е лесно да влизате в разговори с хора на всякакви позиции.

Козирог

Някои малки тревоги, преминали през вас през последните дни, отшумяват и духът ви става щастлив. Семейният живот ви дава най -добро удовлетворение, а работата ви върви, защото знаете, че вкъщи всичко е наред. Помислете за излизане уикенда.

Водолей

Един ден в средата на август, изпълнен със забележителна позитивност. Луната във Везни съставя предпоставка за истински празник, идеален, за да ви позволи да участвате като главни герои и където ще можете да се забавлявате много.

Риба

Вашите реалистични възражения ще ви накарат да направите справедливи изводи … време е да разберете кои са вашите истински приятели. Ще бъдете разсеяни и може да направите някои грешки; трябва да забавите нещата и да направите крачка назад, да пуснете юздите.

Tagged , , , , , ,
на горе