ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 – неделя

Любовен хороскоп за 13.03.2022-неделя: Покажете смелост – това ще ви помогне да се справите с трудностите и да погледнете на ситуацията от нова гледна точка. Звездите ви обещават благоприятен период за решаване на всякакви проблеми, така че го използвайте, за да постигнете целта си. А тези, които все още не са намерили своята сродна душа, ще се възползват от нови познанства.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 – неделя 

СЪВЕТ за 13.03.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 14 март – 20 март, 2022 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 13 март: Внимавайте да говорите твърде много. Ако е възможно, поемайте инициативата – днес тя може да се обърне срещу вас. Някои от вас ще се почувстват разочаровани от любим човек, така че са вероятни дребни ежедневни конфликти. Това, разбира се, не трябва да ви тревожи, защото до края на деня всичко ще се подреди, по най-добрия начин. Опитайте се да не взимате решения, просто бъдете търпеливи.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 13 март: Благоприятен ден за обяснение в любов и помирение със сродната душа. Днес ще можете да се справите с раздразнението и да погледнете на ситуацията разумно, с очи пълни с любов. Не е най-добрият ден за изясняване на отношения. Днес е по-добре да ги подобрите или да не бързате с решенията. Отделете достатъчно време и внимание на новите познанства и се опитайте да се отпуснете и освободите от негативните мисли.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 13 март: Не е най-добрият ден за срещи. Днес лесно ще забелязвате недостатъци във всичко и ще предприемете не добре обмислени действия. Някои Близнаци ще бъдат твърде саркастични и съсредоточени върху работата, така че вероятността от недоразумения със сродната душа е повишена. За тези, които са необвързани, звездите не ви съветват да се запознавате – вероятни са не чисти отношения.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 13 март: Ако отдавна искате да промените отношенията и да ги направите по-близки и по-дълбоки, действайте. Денят е идеален за сериозен разговор и обсъждане на планове за бъдещето, както и за задълбочаване на отношенията. Позволете си да мечтаете за бъдещето, ако сте необвързани – желанията, направени сутринта, може да се сбъднат в близко бъдеще.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 13 март: Бъдете в готовност за изненади. Днес ще има особено много от тях. За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, звездите обещават интересно запознанство или съвсем нов обрат на събитията. Семейните и заети Лъвове ще разкрият тайна, заради която могат да променят мнението си за любим човек, както към добро, така и към противоположното.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 13 март: Срещите и събитията, насрочени за днес, може по странни причини да се променят или да донесат чувство на неудовлетвореност. Звездите съветват Девите да избягват близко общуване и да обръщат внимание на деловата активност – тук ще ви бъде от полза енергията. Възползвайте се от свободното си време, за да разберете по-добре себе си и любимия човек, собствените си очаквания от любовта.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 13 март: Ако сте във връзка, може да се притеснявате от леко намаляване на степента на чувствата ви днес. Не се притеснявайте, това е временно явление. Опитайте се да напомните на скъпия на сърцето ви човек защо ви обича. Ако сте необвързани, емоционалният ви живот ще се върти около истории без бъдеще, защото точно сега дълбоко в себе си не сте готови за дългосрочни връзки.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 13 март: Не е най-добрият ден за романтична среща – днес ще бъдете постоянно недоволни от всичко и ще започнете да изразявате отрицателно мнение за това, което някога ви е харесвало. Дайте си кратка почивка един от друг и не провокирайте конфликти – този път може да се проточат. По-добре се погрижете за себе си и се опитайте да завършите работата, която сте започнали.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 13 март: Не е най-добрият ден за любов – вероятно е нещо да се обърка и да наруши плановете ви. Много Стрелци ще се впуснат в работа или ще се сблъскат с проблем, който спешно ще трябва да бъде решен. Отделете това време, за да изясните чувствата си или да се опитате да помислите какво искате да намерите, ако все още не сте срещнали своята сродна душа.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 13 март: Чувствайте се свободни да планирате нови пътувания, срещи и комуникация с тези, които са ви скъпи. Това ще ви помогне да се справите с трудностите, да решите много проблеми в близко бъдеще. Дори и да не се познавате достатъчно добре, струва си да рискувате и да задълбочите връзката – усилията ви няма да бъдат напразни. Денят е идеален за срещи и добро настроение.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 13 март: Интересен и мистериозен ден във всяко едно отношение. Днес не само ще научите много нови и интересни неща, но и ще можете да се представите в неочаквана светлина. Някои Водолеи ще научат много интересни неща за любим човек, ако станат по-внимателни и наблюдателни от преди.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 13.03.2022 - неделя
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 13 март: Благоприятен ден за любов, както и за задълбочаване на отношенията. Днес ще можете да простите на любимият човек известна обида или неприятност. Опитайте се да използвате това време за помирение след разправия – ще бъде много успешно и ще ви донесе радост. Денят е идеален за романтична среща или разширяване на сферата на влияние и на контактите.

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе