любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 13 ноември 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 13 ноември 2023 г.? Зад момента на изненадата често стоят месеците или годините, които са необходими, за да разберете, че сте имали достатъчно. Ще ви вдъхнови да правите искрени изявления, дълбоки действия на изцеление и дори онези повратни точки, които всеки трябва да достигне, за да продължи да расте. В един момент осъзнавате, че ако любовта ви не е всичко, когато сезонът на Скорпиона се прокрадва в ума и сърцето ви, това вероятно означава, че има още на къде.

Любовен хороскоп за 2024 г.: как ще ни изненада огненият Дракон

infomax-logo-50-15-HW Дъщеря на сенатор стана „Мис Италия“

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Въпреки че знаете, че предстоят драстични промени в живота ви, те все пак може да изглеждат неочаквани тази седмица, тъй като пристигат с новолунието в Скорпион. Не само новолунието ви подготвя да преминете към нова фаза от живота, но и цикълът на затъмненията. Сега е моментът да изясните какво ви харесва и какво не. Помислете за истинските си чувства, независимо дали става дума за настоящата ви връзка или за това, което се надявате да привлечете в живота си, тъй като знанието към какво работите ще бъде от съществено значение, за да можете да го създадете.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Новолунието в Скорпион ви заобикаля с вдъхновяваща енергия, за да можете да се съсредоточите върху романтичния си живот, докато се поддавате на дълбоките емоции в сърцето си. Това новолуние идва след лунното затъмнение на пълнолунието в Телец, което завърши цикъла от последните две години и сега вие сте насочени към мястото, откъдето искате да започнете в новия цикъл. Помислете за всичко, което сте научили за себе си и от това, от което се нуждаете романтично през последните две години, и след това бъдете готови да поставите всичко на карта, за да го превърнете в реалност.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Това може да е ден за обсъждане на бъдещи цели, планове или дори по-големи ангажименти като предложение за брак, например. Събитията от тази седмица ще се основават на това, върху което сте работили в себе си през тази година, за да донесете повече радост и специални взаимоотношения в живота си. Този важен момент с вашия партньор е свързан с осъзнаването на вашия растеж, докато създавате по-здравословна връзка заедно. Използвайте вътрешната си мъдрост и уважавайте себе си по всички възможни начини, като сте отворени за растеж, като същевременно отстоявате нуждите си. Това е началото на любовна връзка, която наистина може да продължи цял живот.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Преминали сте през много промени през изминалата година, когато става въпрос за вашите романтични връзки, благодарение на излизането на Плутон от Козирог, знакът, който представлява любовта за вас. Това е нарушаване на дългосрочния модел да правите само това, което трябва да правите, или да отговаряте на желанията и нуждите на другите, така че да можете да създадете взаимоотношения, които отговарят на нуждите на и на вашата душа. Този ден, обаче, води до важен разговор  свързан със семейството, ежедневието и вашето благополучие.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Енергията на Скорпион управлява вашия дом и семеен живот, влияейки върху мястото, което наричате дом, изцелението на поколенията и дори домашната интимност, която споделяте с партньора си. Въпреки че предпочитате да живеете смело и нестандартно, това не означава, че не се нуждаете от място, което да наричате дом, или че емоционалната връзка в една връзка не е толкова важна. Въпреки това, понякога животът може да бъде разсейващ или дори объркващ, така че забравяте, че под вълнението да изживеете всичко, което животът може да предложи, все още копнеете за място, което да наречете дом, където да се върнете.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Най-важното нещо, върху което трябва да се съсредоточите, е вашата емоционална истина и това, което смятате, че цените най-много, както и това, което ви казва вашата интуиция. След това вземете тази мъдрост и знание и започнете да коригирате живота си, за да уважавате тази връзка чрез уязвими разговори, пренареждане на графика си, за да прекарвате повече време заедно или дори просто да поправите всички наранени чувства. Малко любов ще допринесе много за възстановяването на връзката, която търсите или вече имате.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Помислете за всяка несподелена енергия, всичко, което изглежда небалансирано във вашите взаимоотношения или дори в живота. Например, ако вашият партньор е най-важният човек за вас, но той често е на трето или дори четвърто място в списъка ви с приоритети, тогава това е нещо, което трябва да бъде преразгледано. Не е нужно да чувствате, че жертвате вътрешното си аз, за ​​да се случат нещата, но трябва да започнете да уважавате това, което наистина искате от живота. Когато знаете какво струвате, вие променяте начина, по който се движите в живота и в любовта.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Лунното затъмнение при пълнолуние в Телец в края на октомври помогна за прекратяване на един цикъл, но сега е готов да започне изцяло нов. Уверете се, че всяко решение, което вземате, е това, което наистина искате за бъдещето си, а не само защото е нещо, което ви се предлага или изглежда лесно. Със Слънцето, Луната и Марс в Скорпион срещу Уран в Телец, вие нарушавате статуквото по време на тази лунна луна и правите нещо за себе си, а не за това, което е станало предвидимо. Използвайте това като възможност по време на вашия зодиакален сезон, за да почетете своето слънчево завръщане и да започнете новата глава в живота си, за която сте мечтали, където уверено се отдалечавате от всичко, което не е предназначено за вас.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Всичко, за което можете да мечтаете, е възможно, но трябва да сте сигурни, че нямате нищо, което да работи срещу вас. Дайте си малко време насаме, за да помислите дали все още имате някакви наранени чувства или страхове за бъдещето. Когато нещата възникнат, опитайте се да практикувате утвърждения или водене на дневници, за да откриете вашата истина. Като приемете това, което носите със себе си, ще започнете да получавате по-интуитивни сигнали за изборите, които трябва да направите в момента.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Отворете сърцето си и повярвайте в магията на новото начало, докато новолунието в Скорпион затъмнява нощното небе. Това е вашият шанс да дишате в сърцето си, да вярвате в желанията на падащите звезди и да помните, че вие ​​решавате как искате да създадете бъдещето си. Но за разлика от преди, вие не правите това сами, а с подкрепата и насърчението на любящ партньор. Дори ако напоследък се чувствате тревожни, важно е да си припомните, че миналото наистина е зад гърба ви, за да можете да се възползвате от страхотна нова възможност за растеж в живота си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Въпреки, че в момента сте съсредоточени предимно върху кариерните въпроси, докато притокът на енергия на Скорпион ви насърчава да подобрите професионалното си положение, все още има място за растеж в романтичния ви живот. Дори тази почивка от фокусирането върху връзката ви не е нещо лошо, тъй като представлява пространство на мир и лекота, което сте намерили. Докато продължавате да се наслаждавате на отношенията, които сте изградили, отделете време за важните разговори за вашето бъдеще, нови възможности или дори планиране на пътуване заедно.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Когато пътувате, обърнете внимание на хората около вас, тъй като случайната усмивка може да се превърне в нещо повече. Ако сте обвързани един с друг, предприемането на пътуване заедно или започването на планиране може да бъде специален и уникален момент за вас да задълбочите и развиете връзката си. Бъдете наясно с всички планове в последния момент, дори и да изглеждат внезапни, опитайте се да ги приемете с любопитство, за да изпитате всичко, което можете. Колкото повече можете да схванете новата енергия, идваща в живота ви, толкова повече ще можете да изживеете всичко, за което сте мечтали.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 13 ноември 2023 г.

на горе