ЛЮБОВЕН хороскоп за 12.12.2021 - Неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12.12.2021 – Неделя

Любовен хороскоп за всички зодии: Един поглед може да убие една връзка, но пък и може да я възкреси. Днес това твърдение е по-вярно от всякога, така че бъдете внимателни, както с външния вид, така и с думите си. Всичко ще зависи от целта, която преследвате. Ако имате нерешени въпроси в любовта, но не можете да се осмелите да признаете чувствата си пред харесван човек, днес е отличен ден за подобни решителни действия.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 12 декември: Овенът може да бъде изненадан от неочаквано развитие на събитие във връзката! Връзката ви с любимия човек е в състояние да поеме неочаквано бързи темпове и да изскочи на ново ниво. Овенът обича да контролира, но не обича, ситуацията контролира него! Днес няма нужда да се тревожите за това. Промените, които очакват Овните в близко бъдеще, обещават като цяло да бъдат много положителни за любовта му.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 12 декември: Телецът може да почувства нуждата да прекара време в самота, далеч от любимия човек. Няма нужда да се противопоставяте на това чувство. Утрешните звезди насочват Телците към известна изолация, както и към спокойни и отстранени размишления върху живота и чувствата. Това ще му помогне да разбере какво иска, както и да преоткрие своя вътрешен източник на мир и хармония.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 12 декември: Близнаците ще трябва да положат много усилия, за да разберат какво е намислил любимият им човек! Може би партньорът се притеснява от нещо – той наистина има нужда да поиска нещо от вас, но не знае как. Близнаците трябва да бъдат търпеливи: чрез натиск и директни въпроси днес е малко вероятно да постигнат нещо. Опитайте се да прочетете тези мисли в очите на вашия избраник или да намерите някакво друго решение.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 12 декември: Превъзходен ден да промените радикално нещо в отношенията си. Ако нещо отдавна ви тежи, но нямахте смелост да го направите, например сериозен разговор с любовната половинка, днес звездите ще дадат на Рака сила и увереност да го направи. Просто не се подхлъзвайте в оплаквания и взаимни обвинения. Ако започнете този труден процес, вие трябва да бъдете психически подготвени за всяко развитие на събитията, а не само за това, от което се нуждаете.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 12 декември: Енергията на звездите зареждат Лъва с възможност да излезе от омагьосан кръг. Напоследък, във връзката с любимия човек, чувствате ли се като заложник на обстоятелствата? Или рутината трови съвместният ви живот? Днес Лъвът има шанс да обърне тази ситуация. Време е да дадете на живота нов тласък и да направите онези промени, които отдавна планувате. Основното нещо е да не се колебаете!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 12 декември: Моментът не е подходящ Девата да мисли за проблемите в любовните си отношения. Шансовете са, че ако тя започне да прави това, нито проблемите, нито връзката ще останат на това ниво! Така че, Девата днес трябва да се отпусне и да остави всичко да си тръгне или да остане. Ако наистина има любов между нея и нейния избраник, тогава рано или късно всичко ще се подреди от само себе си.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 12 декември: Везните ще са в настроение за решителни действия! Ако човекът, когото обичате, все още не е наясно с това, то днес Везните едва ли ще успеят да запазят тази тайна в себе си. Въпреки това, всичко е за добро. След като разкрият чувствата си, Везните могат да загубят много, но и да намерят много: има голяма вероятност този човек да иска да ви каже същото, но просто не знае откъде да започне.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 12 декември: Звездите ви съветват да помислите за перспективите във връзката. Какви чувства изпитвате един към друг? Колко далеч сте готови да стигнете и колко дни, месеци или години бихте искали да прекарате с вашата сродна душа? Въпреки това, дори ако Скорпионът или неговият избраник гледат на връзката си като на лесен флирт, това изобщо не означава, че нещо спешно трябва да се промени в нея. Основното нещо е да се опитате да погледнете трезво на нещата.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 12 декември: Романтичните планове на Стрелецът може да бъдат нарушени от някакво неочаквано и не особено приятно събитие. Въпреки всички изпитания, вие сте в бойно настроение и сте в състояние да се справите с всяка ситуация. Нека вашето мото да бъде „Всичко ще бъде наред“. Основното нещо е да не се предавате и да не се поддавате на емоциите. Бистра глава, оптимизъм и самочувствие са гаранция за бъдещи любовни победи за Стрелеца.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 12 декември: Ако напоследък нещо не се получава в любовните отношения, днес вие имате шанс да разберете какво точно трябва да се промени в тях, за да бъдат по-успешни. Не си заравяйте главата в пясъка и всичко ще се получи! Днес звездите насочват Козирога да бъде честен със себе си и верен на собствената си природа. Бъдете откровени и решителни, това ще привлече в живота ви онези хора, чиято душа наистина резонира с вибрацията на вашата.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 12 декември: Водолеите трябва да крият истинските си чувства и намерения под безразлична маска. Ако решението вече е узряло в главата ви и най-важното в сърцето ви, тогава е моментът да действате смело. Един съвет: по отношение на любовта, решителността не трябва да се бърка с безразсъдството. Днес е страхотен ден не за отчаяни импровизации, а за реализиране на добре обмислени планове.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 12 декември: Звездите ви обещават много светъл, наситен със събития ден. Връзката ви има всички перспективи, сърцата ви са отворени един към друг. Въпреки това, ако Рибите са напълно доволни от текущото състояние на нещата, не бива да се учудвате, ако партньорът изведнъж предложи да промени нещо в добре установения живот. Трябва да приемете това с разбиране: най-вероятно този малък експеримент ще даде на чувствата на Рибите нов романтичен тласък.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе