Любовен хороскоп за 12.08.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 12.08.2021 четвъртък

Овен

 

Реакциите на партньора ви могат да ви помогнат да видите нещата по-ясно … Не е добро решение да отвръщате, опитайте се да разберете дълбоките им мотивации, преди да прецените какво ги е довело до това. Ако сте сингъл, дойде време да промените курса.

 

Телец

 

Или вашият партньор ще бъде по-взискателен от обикновено, или той ще бъде по -малко възприемчив … Ще трябва да направите малко разстояние, за да не реагирате прекалено импулсивно и да избегнете създаването на конфликти.

 

Близнаци

 

Ако сте необвързани, ще имате възможност да срещнете някой много интересен човек с дългосрочен потенциал за връзка… в очакване сте на много удовлетворение в сантименталната сфера! Двойките ще имат ден, изпълнен със страст.

 

Рак

 

Ще ви бъде много интересно да анализирате мисленето на партньора си и да разберете по-добре какво го прави емоционален. Ще намерите начин да се разбирате по -добре.

 

Лъв

 

Нещата вървят много добре в любовния ви живот и нямате притеснения за бъдещето. Очевидно това е подходящ момент за планиране. Срещите за сингъл Лъва стават по-стабилни.

 

Дева

 

Вашият любовен живот има всички шансове да се развие според вашите идеали. Вие сте много по-добри в овладяването на чувствата си и ще можете да ги споделите с привличаща топлина.

 

Везни

 

Това е време на празник и радост! Не отказвайте покани, именно в тези моменти ще се насладите максимално на любовния си живот. Срещите ще бъдат интензивни.

 

Скорпион

 

Днес сте по-възприемчиви към партньора си. По-лесно ще се поставите на мястото му. Време е да го изслушате от все сърце. Можете временно да оставите егото си настрана за добра кауза.

 

Стрелец

 

Днес атмосферата ще бъде наелектризирана… Изпитвате или предстои да изпитате вълна на страст. Нямате какво да губите, а само да спечелите, ако насочите всичките си усилия към това. Ако не опитате, просто ще бъдете разочаровани.

 

Козирог

 

Изключително се изкушавате от странни идеи … Не се колебайте да се отклоните от утъпкания път. Имате средства да възстановите връзката си … или да започнете нова връзка, която ще ви доближи до мечтите ви.

 

Водолей

 

Очакват ви вълнуващи моменти. Оставяте себе си в удовлетворение, което е в пълна хармония с вашите вътрешни ценности. Следвайте вдъхновението си.

 

Риби

 

Изгарящата любов, която изпълва вашето същество, ще обогати връзката ви. Време е да продължите с вашите желания. Съблазнителните ви сили нарастват!

Tagged , , , ,
на горе