ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 – събота

Любовен хороскоп за 12.03.2022-събота: „Любовта е занимание на лежерния човек и свободното време на заетия“ е мотото на днешният ден. С други думи, събитията ще бъдат наситени с малко романтика, игривост и полунамеци, предпочитайки отворен подход дори в такава деликатна област като любовта. „Да или не“? – това е въпросът, който днес вашият избраник може да постави пред вас с голяма увереност.

СЪВЕТ за 12.03.2022 към всяка зодия 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 – събота  

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 12 март: Днес, поради много мистична причина, числото три ще се превърне във ваше щастливо число, включително и в личния ви живот. Може би третият представител на противоположния пол, който ще срещнете днес, е точно този човек, когото сте търсили през целия си съзнателен живот. Или може би ще го срещнете в автобус номер три? Или в три часа?

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 12 март: Благоприятен ден за съвместно изграждане на дългосрочни планове. Тоест, грубо казано, къде ще бъдете след пет до десет години, какви са целите ви за тези години, какво смятате да правите и как ще се развиват отношенията ви. Ако в крайна сметка не стигнете до нищо достойно, поне можете спокойно да мечтаете.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 12 март: Близнаците днес внимателно ще претеглят всяка своя дума. Единственият проблем е, че всъщност той не е ваш. Имайте предвид, че ако започнете да се впечатлявате всяка казана дума у дома и веднага започнете да изнасяте лекции, много скоро ще бъдете бойкотирани. Наистина ли се дразните толкова много от толкова незначителни неща?

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 12 март: Време е внимателно да се огледате. Някъде наблизо има някой, с когото можете да живеете дълъг и щастлив живот. Имате ли вече семейство и щастливи ли сте? Особено осторожно се вглеждайте в лицата, защото най-скъпата ви бъдеща половинка върви някъде тук. Тя също ще се радва да ви срещне случайно. Вярно е, че може да се наложи да си обяснявате какво правите тук.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 12 март: Днес Лъвът може да изнесе добра учителска лекция на тема истинска любов. Това ще бъде много благоприятно за предаването на знания на по-младото поколение. Особено за „обучението“ на бъдещи партньорски двойки. Само не прекалявайте, не бива да им налагате всичко, което знаете, в главите им наведнъж, в противен случай рискувате да загубите взаимното разбирателство с тях.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 12 март: Днес ви предстои прекрасно излизане с приятен човек. Например на ресторант, кафе, сладкарница или просто вечерна разходка… Вариации са възможни, но все пак културният живот ще е във възход. И всичко това е благодарение на любимият човек! Така че, от вас зависи да решите, дали да му благодарите за толкова натоварения график или, напротив, да му се „скарате правилно“.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 12 март: Не се срамувайте от някои от лошите си навици или физически данни, които според съвременните рамки са неприемливи. Освен ако, разбира се, това не е грешен навик да се ровите в мозъка на събеседника или нещо подобно. Всяка от вашите необичайни черти е вашият акцент, за който може би вашата сродна душа ви обича. Днес ще го почувствате особено ясно.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 12 март: В този ден се опитайте с всички средства да поддържате весело настроение и да бъдете в най-преливащото си емоционално състояние. Може би това ще бъде сламката, която няма да позволи на бурите с дванадесет точки да отнесат лодката на вашата любов далеч от безопасните брегове.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 12 март: Днес трябва да помислите с какво би било хубаво да изненадате любимия човек. За да се окаже изненадата наистина добра, солидна и качествена, трябва сериозно да се подготвите за нея. Ако дълго време кореспондирате с някой потенциален партньор чрез интернет, тогава бъдете решителни и хванете бика за рогата – поканете този човек на среща. Играта си заслужава.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 12 март: Каквото и да ви съветват приятелите ви по отношение на любовните ви авантюри, действайте както вие сами смятате за добре. Не разчитайте на чужд опит, няма да ви помогне. Опитайте се да отложите своите бизнес начинания и проекти, колкото е възможно повече. Звездите ви съветват да се посветите денят, като общувате с изкуство с красиви хора.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 12 март: Но всичко, се оказва толкова трудно, колкото очаквате! Да, можете да въздъхнете с облекчение: периодът на тестване приключи и сега вие и вашият любим човек можете да си починете. Освен ако, разбира се, същата тази лента не ви е развела в различни ъгли на живота. И ако е така – каквото и да се направи, всичко е към по-добро!

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 12.03.2022 - събота
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 12 март: Избягвайте изкушението да се занимавате с психоанализа. Нищо добро няма да излезе от това начинание, можете само да обидите събеседника. Или да го уплаши, което е по-лошо. Красотата ви изпълва с вдъхновение, но разбира се вашите мнения за изкуството могат да бъдат противоречиви. Някой човек, който ще бъде напълно различен от обичайните ви партньори, ще ви се стори невероятно привлекателен.

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе