ЛЮБОВЕН хороскоп за 11.12.2021 г. - Събота
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11.12.2021 г. – Събота

Любовен хороскоп за всички зодии: Особеността на днешния ден е такава, че мнозина ще искат да изяснят връзката си: всяко подценяване или неяснота ще плаши и дразни, преследва и изисква незабавно изясняване! Хороскопът предупреждава за прекомерен натиск върху партньора: не го принуждавайте да дава отговори, ако все още не е готов за това. Въпреки голямото желание да поставите всичко на мястото си, когато общувате с близки хора, откажете се да използвате методите на следователите, сякаш сродната ви душа е на разпит.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен: Днес в любовните отношения на Овните ще се намесят и интриги. Често това ще бъде предизвикано от самите обстоятелства, например, примамвайки ги със светло бъдеще, но все още не давайки пълна информация. Възможно е, също така, да бъдат заинтригувани от любимия човек. Много Овни, водени от сетивата си, с готовност ще попаднат в капана на изкушението.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец: Звездите обещават на Телците ден на любовна хармония и топлота. Днес се събуждат чувствата, подхранва се въображението, засилва се взаимното привличане, всичко това помага на влюбените да останат двойка, дори и да са разделени от голямо разстояние. Хубаво е да мечтаете за бъдещето: много желания имат шанс да се сбъднат или вече се реализират неусетно.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци: Представителите на зодия Близнаци трябва да разгледат по-отблизо настроенията и ситуациите в този ден: те ще им напомнят за минали романтични магични мигове и ще намекнат къде илюзорните фантазии могат да получат нова храна. Може би това е скрито на новото работно място или в напълно естественото желание да помогнете на любимия човек.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак: Денят добавя хармония и романтични нюанси към любовната връзка на Раците, а също така отваря нова примамлива перспектива за тях. Негативните моменти на този фон ще останат незабелязани или смекчени. Струва си да поговорите по-сериозно за подробностите около планираната дата и да бъдете по-внимателни в личната кореспонденция: възможно е дребно объркване.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв: Днес влюбените лъвове навлизат в сферата на фантазията и/или съмнението. Определено има причини да разговаряте с партньора ви по тази тема, но не бива да бързате с него, докато не разберете и изясните мислите си. Доброто въображение, чувственост, творчество, чар ще се превърнат в източник на позитивности в този ден.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева: Днес Девите се чувстват спокойни и уверени в отношенията с партньора, рамо до рамо, с когото „преминавате през огън, вода и други препятствия“. Онези от вас, които са по-кратка любовна връзка или бурна история хармонията може да бъде повърхностна и въображаема, в която можете да се насладите на романтиката на момента, но все още не трябва да сте напълно откровени.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни: Звездите вещаят за Везните, че в този ден е по-добре да не парадират с чувствата си и да не проявяват инициатива в любовта. При избора на място за среща е по-добре да се даде предпочитание на познатите условия, да се избягват претъпкани места със силни шумни забавления. Най-вероятно партньорът ще сподели това ваше предпочитание.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион: Днес звездите предразполагат Скорпионите към множество любовни идеи, но предполагат, че сега не трябва да бързат, с каквато и да е инициатива. Настоящият момент е по-подходящ за емоционално обогатяване на романа или прекратяване на този етап и преминаване към ниво на осъзнатост в отношенията. Препоръчително е да почакате с прехода към следващата фаза до новогодишната нощ или до средата на януари.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец: Днес е възможно Стрелецът да не знае какво иска: още на сутринта близките могат да станат потърпевши от промените в настроението му, под формата на заяждане и критични забележки. Каквото и да прави любимият му човек, Стрелецът вероятно ще бъде недоволен от него. Имате ли приятна изненада? Означава, че любимия човек изпитва вина. За да не се превърне денят в конфликт, започнете го с усмивка и сутрешни упражнения.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог: На този ден влюбените Козирози ще почувстват силно чувство на прозрение и емпатия. Забравяйки да се възползват от тези полезни качества, а се концентрират само и единствено върху чувствата си, те рискуват да пропуснат мимолетна възможност в любовта. Днес се препоръчват личните контакти, пред романтичните съобщения в социалните мрежи.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей: За влюбените Водолеи денят се свързва с „контролиране на сетивата“. Настоящата ситуация ги учи да бъдат по-малко рационални и скептични, повече да вярват в съдбата или да се доверяват на чувствата си. Когато планирате среща, трябва да се погрижите за изискано меню, подходяща музика или нещо друго, което ще даде воля на емоциите и чувствата.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби: Днес е страхотен ден за Рибите, които са в търсене на сродната душа. Съдейки по хороскопа, те дори не трябва да правят нищо за това, достатъчно е да се запасят със сутрешно добро настроение и кандидатът ще се появи сам. Но тези от вас, които са във връзка, може да се опитат да очароват своята сродна душа: приятни изненади от нейна страна, не са изключени.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе