Любовен хороскоп за 10.07.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 10.07.2021 събота

Овен

Ще трябва днес да надигнете глас в любовта и в семейството. Някои недомлъвки в партньора ви, няма да ви се харесат и ще трябва да нарушите добрия тон на масата.

Телец
Пътувания, ваканция, идеи, които придобиват повече апетит този уикенд. Важното е обаче да не сте сами, а с човека, който искате да ви придружава. Иначе във връзката обичайните съмнения, които можете да разсеете като се оплачете на приятели.

Близнаци

Вашата двойственост няма да се прояви днес в любовта. Точни и ясни желания и никакво отстъпление пред партньора.

Рак

Много силни и дълбоки чувства ще работят днес в раците. Разговорите ще са за любов и ревност. Постарайте се да излезете с лекота от трудните ситуации, защото това ще ви донесе само финес.

Лъв

Някои стари разговори ще се върнат на преден план. Вие вече сте насочили енергията си към прекарване на уикенда с партньора и това ще ви изненада. Ако се почувствате разочаровани, няма да останете безучастни.

Дева

Днес любовта ще ви се стовари много силно и няма да бъдете подготвени. Ще бъдете изненадани от нейната тежест, а вашата реакция ще е нетипична за Девите.

Везни

Полемична връзка и всички вини ще хвърлите на партньора. Така ще се опитате да забравите някои други проблеми, които ви притесняват. Всичко ще зависи от него, дали ще ви прости или ще го използва срещу вас след време. За да си спестите това, погледнете вътре в себе си.

Скорпион

Една изгаряща любов ще ви тласне към мисли за още по-силни емоции. Това е нож с две остриета, защото ще се стовари върху вас. По-малко думи днес, защото важни са фактите, дори да не говорите на общ език с любимия човек, днес няма да е проблем.

Стрелец

Скрита чувственост, която ще почне да извиква спомени. Може би страхът от отказа ви притеснява да продължите напред една връзка, която вече трябва да премине на друго ниво.

Козирог

Днес ще има и ревност и мрънкане, и караници дори с партньора ви. Важното е, че ще имате аргументи, с които да се защитите и това ще ви бъде признато. Не се притеснявайте, че в края на деня повече ще помълчите.

Водолей

Любовта ще издържи толкова дълго, колкото си остане само виртуална, но лице в лице, нещо веднага ще се пропуква. Насочвате енергията на любовта към други неща, но и те ви карат да се отчайвате. Рано или късно ще поверите на някого желанието да отидете на почивка заедно.

Риби

Дали от жегата или от нещо друго, с партньора си просто сте се слепнали и не можете да се отделите. Все пак, уикендът е дълъг, опитайте да се раздалечите малко, това ще ви се отрази добре.

Tagged ,
на горе