Любовен хороскоп за 1.12.2021 г. - Сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 1.12.2021 г. – Сряда

Днес любовният хороскоп обещава: интуицията ще управлява енергиите: като изключите ума си и избутате логиката на заден план, можете да усетите истинското отношение на любимия човек към себе си. Естествените инстинкти не спят в този ден и затова ще бъде много трудно да се следват повелите на дълга, освен ако не съвпадат с повелите на сърцето. Звездите в хороскопа предупреждават за импулсивни действия и необмислени решения. Благодарение на кипящите емоции, нощта може да се окаже много страстна – докажете си, че тази прогноза е вярна.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Внимавайте да казвате твърде много и не поемайте инициативата – днес тя може да се обърне срещу вас. Някои от вас ще почувстват разочарование от любимия човек, така че са вероятни малки недоразумения, особено ако връзката е станала рутинна и вече не ви удовлетворява. Опитайте се да не взимате прибързани решения и бъдете търпеливи.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Благоприятен ден за обяснение в любов и помирение със сродната си душа – днес ще можете да се справите с раздразнението и да погледнете на ситуацията рационално, но с любов. Не е най-добрият ден за прекъсване на отношенията – в този ден е по-добре да ги установите или да не бързате с нещата. Отделете достатъчно време и внимание на нови познанства и се опитайте да се отпуснете и да се насладите.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Страхотен ден за почивка, забавление и укрепване на отношенията. Опитайте се обаче да не бъдете саркастични и иронични – следобед са вероятни недоразумения и то от дошли от нищото. Доверете се на чувствата си, но не планирайте твърде много неща наведнъж – вероятно ще трябва да бъдете упорити или да настоявате за своята праведност, не провокирайте половинката си.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Не се колебайте да поискате или да предложите ръката и сърцето си, ако отдавна сте възнамерявали да направите това – този път всичко ще върви добре, при условие че сте активни и сте способни да преодолеете срамежливостта. Свободните Раци ще бъдат успешни, но изборът няма да е лесен. Проявете находчивост и изобретателност, не се страхувайте да действате решително и смело.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Послушайте себе си – днес това ще ви помогне да се справите с всякакви проблеми и неприятности, да преодолеете съмненията и ревността. Някои думи и действия на любимия човек ще изяснят ситуацията, така че слушайте внимателно какво чувате или научавате през този ден. Приятните и романтични изненади са възможни още от изгрев слънце.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Уговорките и срещите, насрочени за днес, могат да бъдат разочароващи или незадоволителни по странни и независещи причини. Звездите съветват Девите да избягват близкото общуване и да обръщат повече внимание на деловата активност – тук ще ви бъде от полза енергията ви. Възползвайте се от свободното време, за да се изясните по-добре със себе си и любимия човек, най-вече за очакванията в любовта.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Бъдете готови за неочаквани изненади – днес ще има много от тях. За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, звездите обещават интересно запознанство или съвсем нов обрат на събитията. На семейните и заети Везни ще бъде разкрита тайна, заради която те могат да променят мнението си за любимия човек, както към добро, разбира се.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Не е най-добрият ден за романтична среща – днес ще бъдете постоянно недоволни от всичко и ще започнете да изразявате негативни мнения за това, което сте харесвали преди. Осигурите си почивка един от друг и не провокирайте конфликти – този път те могат да се задълбочат. По-добре се погрижете за себе си и се опитайте да завършите работата, която сте започнали.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Пазете се от иронията – днес тя може силно да развали настроението както на вас, така и на половинката ви. Не позволявайте на недоказани подозрения да се наложат – вероятно ще научите нещо, което ще ви накара да почувствате болката на ревността и безпокойството. За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, звездите се съветват да поемат инициативата.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Чувствайте се свободни да планирате нови пътувания, срещи и комуникация с тези, които са ви скъпи – това ще ви помогне да се справите с трудностите, да решите много проблеми в близко бъдеще. Дори и да не се познавате достатъчно добре, тогава си струва да поемете риска и да задълбочите връзката. Денят е идеален за срещи и приятно забавление.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Обуздайте любопитството си – днес можете да получите много нетипична и невярна информация. Някои Водолеи ще получат шанс да научат много интересни неща за своята сродна душа, но няма да им е лесно да се справят със собствената си ревност и подозрение. Опитайте се да не се сблъсквате, не вземайте импулсивни решения и проверявайте информацията.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Благоприятен ден за любов, задълбочаване на отношенията – днес ще можете да простите на любимия човек за всяка обида и неприятности. Опитайте се да използвате това време, за да се помирите след спор – ще се окаже много успешно и ще ви донесе радост. Денят е идеален за романтична среща или разширяване на сферата на влияние, контакти.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе