ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 Януари, 2022 – Събота

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 Януари, 2022 - Събота
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 Януари, 2022 – Събота

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! НЕКА СЪРЦАТА ВИ ПРЕЛИВАТ ОТ ОБИЧ И БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ!

Любовен хороскоп за всички зодии: Топката е във вашите ръце. Това означава, че всички са в очакване на вашето решение. Не се страхувайте да направите смела крачка към нещо ново, дори ако сте го избягвали до сега. Звездите ви уверяват, че няма да съжалявате. Така че скоро в живота ви може да се случи страстен романс – връзката е по-скоро чувствена, отколкото рационална. Направете крачка към неизвестното!

ДНЕВЕН хороскоп за 1 Януари, 2022 – Събота

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 1 Януари: Днес няма да можете да се съсредоточите върху нищо друго, освен върху мислите по любимия човек, които засягат любовния ви живот с него. Не позволявайте на никакви недоразумения, да засенчат тази красива част от живота ви и удовлетворението, което получавате от това. Малко лудост, за да подсладите горчивината, никак няма да навреди на никого.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 1 Януари: Малка тайна в любовта не боли. Откъснете се от статуквото и скуката и ще предизвикате интереса на някой, на когото държите. Направете нещо добро за себе си, нещо, за което никога не сте мислили преди и разширете хоризонтите си. Не се страхувайте да кажете не, дори ако това разстрои някои хора. Поставянето на лични граници не е толкова лошо.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 1 Януари: Ще се опитате на всяка цена да оставите последната дума във важен разговор с любимия човек. Внимавайте да не превърнете това в спор. Не забравяйте, че мълчанието е злато и понякога е по-добре да запазите нещо за себе си, отколкото да кажете още една дума. Днес умът ви ще бъде малко замъглен. Опитайте се да изразите ясно мислите си и да не се губите в блуждаещи отклонения.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 1 Януари: Някой, когото обичате, ще ви даде добър съвет днес, който ако решите може да игнорирате. Обърнете повече внимание на мнението на човека, който споделя живота и мислите си с вас. Обръщайте внимание само на онези, които заслужават вашето ценно време.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 1 Януари: Желанието да играете на любов ще ви завладее толкова много, че и двамата ще сте готови да полудеете, без да мислите за последствията. Бъдете внимателни, защото една невнимателна стъпка може да доведе до проблеми по пътя. Ако вече сте успели да се скарате със скъп човек, време е да направите първата крачка към помирението.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 1 Януари: Отношенията с любимите хора днес ще станат от първостепенно значение. Оказва се, че всички семейни проблеми могат да бъдат решени по изненадващо прост начин. Всичко, което е необходимо за това, е открит разговор и готовност за компромис, основан на уважение към вярванията и разбиранията и на другите хора.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 1 Януари: Ако сте във връзка, дребните разногласия ще променят моментите, които сте свикнали да прекарвате, когато сте заедно с любимия човек. Посетете семейство или приятели. Време е да съборите стените и да позволите на хората да ви видят като истински – силни или уязвими – няма значение. Не забравяйте, че любимите ви хора никога няма да ви съдят за това, което изпитвате в този момент.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 1 Януари: Откажете се от стремежа към спечелване в търсене на още повече любов. Парите не носят щастие, те идват и си отиват. Ако се наслаждавате на щастието да сте във връзка, опитайте се да направите всичко възможно тя да продължи възможно най-дълго. Удовлетворението в една връзка е изключително важно. Поддържайте огъня и не обръщайте гръб на любимия човек.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 1 Януари: Днес ще бъде отличен ден да отворите сърцето си за някой, на когото държите и харесвате. Подбирайте внимателно думите си, за да няма неразбирателство между вас. Ако сте необвързани и се чувствате самотни, спрете да игнорирате опитите на човека, който може да се опитва да привлече вниманието ви. Дайте му шанс, не се затваряйте в собствения ви свят.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 1 Януари: Любовта, смехът и забавлението ще съживят духа ви. Това е чудесно време да изразите себе си, така че оставете въображението си да ви отведе в интересна посока. Атмосферата около вас днес ще бъде гореща. Температурата в дълбините на сърцето ви ще достигне кулминацията си. Може да прекарате този ден в хватката на размислите от неспособността си да признаете как се чувствате. Късната вечер ще ви донесе известно облекчение.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 1 Януари: Днешният ден ще бъде изпълнен с нежност и топлина. Покажете на любимия си човек колко много означава той за вас. Внимавайте и не се отпускайте, да бъдете твърде напористи. В противен случай, съществува риск да постигнете обратното на това, което сте възнамерявали. Балансът е важен в една връзка: не давайте повече, отколкото получавате в замяна.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 1 Януари: Днес в любовната сфера всичко ще се окаже добре за вас, защото сте вътрешно балансирани. Можете да се насладите на деня или да използвате това добро настроение, за да свършите някои домакински задължения без почти никакви усилия. Така или иначе, ще бъдете много доволни и спокойни в компанията на сродната ви душа.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе