ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 08.02.2022 - Вторник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 08.02.2022 – Вторник

Любовен хороскоп за 08.02.2022-вторник за всички зодии: Денят няма да склонява към прекомерна проява на чувства, включително нежност и любов. Затова не се учудвайте, ако изведнъж почувствате студенина в една връзка или си помислите, че една любовна връзка е престанала да носи предишната радост. Не се паникьосвайте: затишието на чувствата е специален знак на този ден, свързан с укрепването на гласа на разума. Приемете го за даденост и спокойно се заемете с работата: изграждането и изпълнението дори на най-сложните планове – включително и романтичните.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 8 февруари: Днес Овенът внезапно може да получи новини от миналото – да срещне бившата си любов или мигновено да си спомни за нея, минавайки покрай любимото им кафене или чувайки позната мелодия. Носталгията може да го накара да се потопи в себе си за известно време, отдавайки се на спомени от минали чувства. Звездите ви съветват да не губите душевни сили по миналото, а да мислите за настоящето. След като вече сте затворили тази врата веднъж, не трябва да се връщате отново. Нова любов ви очаква на прага!

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 8 февруари: Днес Телецът, дори и в любовните отношения, ще бъде философски настроен. Мисленето за взаимоотношения, разработването на план за действие или вземането на решения може да бъде визитната картичка на деня. Освен това, звездите от хороскопа предупреждават: в този ден Телецът може да получи някакъв знак на внимание от таен обожател или непознат. В този случай не трябва да бъдете прекалено активни в отговор, оставяйки ситуацията да се развива по свободен сценарий. Нека Съдбата ви направи приятна изненада!

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 8 февруари: Днес Близнаците ще бъдат категорични и безкомпромисни, което може да създаде проблеми в любовната сфера. При подобно поведение е трудно не само да се завържат нови познанства или да се сближите с обекта на симпатия, но и да поддържате дълго изградени отношения с любим човек. Съветът на звездите за Близнаци за днешния ден е да не се нахвърлят, опитайте се да се вслушате в мнението на другите и бъдете малко по-гъвкави. Не забравяйте, че усмивката може дори да разтопи ледовете на Арктика и още-повече сърцето на човек, който ви съчувства или е влюбен във вас!

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 8 февруари: Днес за Ракът се очертава страхотен ден, в който да се покаже в обществото с ерудиция и умение и ще спечели събеседник. Ето защо, ако той не остане заключен вкъщи в този ден, броят на феновете му неминуемо ще се увеличи. Възможно е човек открито да не смее да каже на Рака за своята симпатия, но в дълбините на душата си тайно ще храни надеждата за по-нататъшно продължение на познанството. Звездите съветват Рака днес да се оглежда по-често – може би любовта на животът е в обсега му. Просто трябва да я забележите и да направите крачка напред!

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 8 февруари: Днес Лъвът, слагайки розовите очила, във фантазиите си ще бъде склонен да идеализира всичко – както себе си, така и околните, и връзката си с тях. Но никой не е отменил несъответствията между идеалния и реалния свят, така че от време на време може да бъдете поразени от недостатъците на своя истински избраник. Звездите от хороскопа съветват Лъва днес да се въздържа от критика към любимия човек и да не се спира на образа на принц на бял „кабриолет“. Реалният живот и истинските хора са много по-интересни! Дори, ако принцът/принцесата все-още учи във факултета по физика и при липса на кабриолет се вози в метрото.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 8 февруари: Днес звездите ще заредят Девата с мечтателно настроение. Ведно с мечтите за голяма любов, романтика, светлина – с една дума, такава, за която пишат в книгите и съчиняват стихове. Хороскопът предупреждава: днес всичко е възможно, така че Девата трябва да бъде по-внимателна към хората, с които ще трябва да общувате в този ден, така че, мечтаейки, неволно да пропуснете щастието си. А, ако вече имате любим човек в живота си, прекарайте този ден заедно, като си подарите максимум възхитителни емоции.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 8 февруари: Днес Везните в една връзка ще бъдат настроени за игра възрастен-дете. Възможно е в опит да привлекат вниманието на „възрастен“ партньор, да се опитат да събудят съчувствие към себе си и дори да изиграят истинско представление със себе си, в ролята на бедни и нещастни. Резултатите са в пряка зависимост от убедителността на Везните – може би дори ще получат подарък като утеха накрая. Основното е, че в този ден не трябва да прекалявате и да забравяте, че съжалението изобщо не е чувството, което трябва да се роди при вида на светлия образ на партньора. Така че, не злоупотребявайте!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 8 февруари: Днес звездите от хороскопа съветват Скорпиона да се държи в любовната сфера като опитен стратег и победител. А именно, за да обмислите добре офанзивния план, „хванете“ правилното настроение и смело се втурнете в битка, умело заобикаляйки препятствията и съпротивата. Самата мисъл за предстоящите любовни победи ще даде вдъхновение и вълнение на Скорпиона днес. Ще бъде ли още, когато постигнете реципрочност с обекта на вашите симпатии!

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 8 февруари: Днес Стрелецът е толкова лесно да се влюби! Романтичното му настроение ще привлече противоположния пол като магнит, а чарът му ще действа на другите като наркотик. За Стрелецът, който е в търсене, този ден може да бъде много обещаващ за нови запознанства, освен ако не е замаян от собствената си популярност. Звездите от хороскопа ви съветват: опитайте се незабавно да идентифицирате обекта на внимание за себе си и да изразите своята симпатия към него, в противен случай рискувате да пропуснете момента да флиртувате и да разговаряте с този интересен човек.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 8 февруари: Днес Козирогът ще бъде неустоим за противоположният пол! Където и да се намирате, ще се натъквате на заинтересовани погледи. Повишената популярност и необходимостта да бъдете в светлината на прожекторите може дори малко да ви умори. Затова се опитайте да не губите напразно чара си, а го насочете към конкретен обект, който ще подчертаете от тълпата фенове. Днес Козирогът има страхотна възможност да впечатли интересен човек, комуникацията с който ще му достави удоволствие, давайки храна не само за сърцето, но и за ума.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 8 февруари: Днес Водолеят няма да бъде твърде решителен и може да изпита трудности в общуването с противоположния пол. Той е в състояние да преодолее несигурността само като бъде „на негова територия“, в приятна компания. Звездите от хороскопа съветват Водолеите да не се впускат в приключения днес и да не търсят нови познанства – но е напълно възможно да се огледате и да поканите на среща човек, когото познавате отдавна. Една вечер, изпълнена с интересно общуване, прекарана в романтична обстановка, може да подтикне и двама ви да станете повече от просто приятели.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 8 февруари: Днес настроението на Рибите ще зависи пряко от възможността да прекарат време с любимия човек. Ако по някаква причина това не е възможно, те могат да плашат околните с намусения си вид през целия ден. Така че, има смисъл Рибите да намерят време на всяка цена да се срещнат с избрания, за да получат необходимата доза любов и обич. Е, Рибите, които все още не са във връзка, се съветват да „ревизират“ средата си на общуване. Може би просто не забелязвате нечий погледи или не ги приемате на сериозно?

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе