ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък

Любовен хороскоп за 03.03.2022-четвъртък за всички зодии: Променете отношението си към себе си и сродната душа. Вашата несигурност е напълно ненужна. Вярвайте повече в любовта по между ви, защото сте прекрасен човек и вашата решителност мотивира любим човек. Вие сте ментор, добър помощник и винаги сте там, особено когато близките ви имат нужда от вас. Имате много добри качества, умеете да разбирате и имате способността да внасяте хармония и добро настроение на всички около вас.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 3 март: Денят е отличен за започване на онази, чакана и желана, връзка. Може би отдавна сте имали предвид някой много привлекателен представител на противоположния пол. Дойде моментът да направите първата крачка към него и да повярвате, че той няма да приеме искрената ви усмивка за не искрена или просто примамлива. Напротив, ще бъде завладян от вашият чар.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 3 март: Днес ще искате да защитите любимият си човек от някакви неприятности, които има риск да го изненадат. Няма да е толкова лесно, колкото си мислите, но ако покажете най-добрата си страна, със сигурност ще успеете. Основното нещо е да не се страхувате от трудностите и да вярвате в себе си.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 3 март: Спокойният ход на събитията в личният ви живот днес може да бъде нарушен – нещо напълно неочаквано ще ви застане на пътя. Това събитие, обаче, може да се обърне във ваша полза, като ви сближи с тези, които ще присъстват на същото място.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 3 март: Днес ще ви се случи нещо неочаквано, което силно ще се отрази на любовните отношения с партньора в живота ви. Може би промените ще бъдат незначителни, но събитията, които ще последват, ще бъдат най-невероятните и зашеметяващи. Бъдете внимателни, не правете грешка в избора на стратегия на поведение!

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 3 март: Днес вашият любим човек, по някаква необяснима причина е решил, че не е достоен за вас и активно ще се опитва, да ви го докаже. Вероятността да успее в това е много минимална. Ако това негово поведение не ви пречи по никакъв начин, оставете нещата така. Ако не, опитайте се да го убедите в обратното: защото имате нужда от половинка с добра самооценка?

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 3 март: Днес вашият любим човек наистина ще иска да ви прегърне възможно най-силно, за да сте сигурни, че сте жив и истински човек, а не плод на богатото му въображение. Не се съпротивлявайте и не бягайте от топлата му прегръдка, в противен случай, временно може да останете фантом за него.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 3 март: Днес ще бъдете особено разочаровани от технологиите. Ако трябва спешно да се свържете с любимият човек, много вероятно е да не можете да осъществите никаква връзка с него. Мобилният телефон, електронната поща и другите средства за комуникация няма да бъдат на ваша страна. Останете спокойни, защото техническите проблеми ще бъдат отстранени.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 3 март: Днес положете усилия и се опитайте да се отнасяте към любимият ви човек така, както бихте искали да се отнасят към вас. Най-вероятно точно в този ден такава система за огледално отразяване ще работи по най-добрият начин за връзката по между ви. Сами ще се убедите в ефективността на схемата „ти на мен – аз на теб“.

 

 

 

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♐ Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 3 март: Днес ще бъдете доста тъжни и самотни и единственият, който може да ви изведе от това временно състояние, най-вероятно няма да може да се яви при вас, точно на мига. Можете да се отпуснете и да потънете в дълбоки и сантиментални мечти, които да послужат като успокояващо средство.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♑ Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 3 март: Днес Козирозите ще блестят с красноречие и ще излъчват аура на добронамереност и взаимно разбирателство. Партньорът ви ще оцени това и от своя страна ще окаже невероятно разбиране и усет към вас. Това ще ви изненада много – напоследък беше толкова необичайно за него! В крайна сметка и двамата ще стигнете до пълен консенсус.

ВОДОЛЕЙ

 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♒ Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 3 март: Днес трябва да се отнасяте отговорно към такава важна дейност, като общуването с любимия човек. В този ден това ще наподобява доста упорита работа, а в същото време безплатна. Въпреки това, ако издържите, вашият стоицизъм ще ви се отплати щедро и то много скоро.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 03.03.2022-четвъртък
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 3 март: В този ден ще имате нужда от предпазливост и точност – качества, които ще ви помогнат да установите връзка с потенциалния си любим човек и да го направят много, много любящ към вас. Няма да е лесно, но ще ви помогнат постоянството и силното желание да постигнете целта си.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе