3 зодиакални знака, чийто любовен живот ще се подобри в периода 18-20 март 2022 г.

3 зодиакални знака, чийто любовен живот ще се подобри в периода 18-20 март 2022 г.
Астрология

3 зодиакални знака, чийто любовен живот ще се подобри в периода 18-20 март 2022 г.

 

Ах, Луна срещу Юпитер – времето, в  което мечтите се сбъдват и любовният живот се подобрява. Понякога е трудно да повярваме, че някои ситуации могат да се подобрят. А в друг случай дори не осъзнаваме, че имаме нужда от рестарт и надграждане.

 

И все пак, когато имаме шанс да видим подобрение във връзката ни, ние се радваме. Винаги е добре да се възползваме от това, което е добро, да направим следващата стъпка и ако сърцето ни е на правилното място, ще бъдем възнаградени от Вселената за нашите усилия.

Да, необходими са именно усилия, тъй като хубавите неща не се случват от само себе си. Всъщност за двама души, свързани от любовта, би трябвало да е сравнително лесно да се споразумеят какво трябва да се направи по време на опозицията на Луната спрямо Юпитер.

Луната срещу Юпитер също е транзитът, който най-добре представя съгласието и обмисленото вземане на решения.

Ако това, което е необходимо между вас и партньора ви, е комуникация, тогава бам! Ще го имате. Ако вие и вашата половинка не сте изразявали чувствата си един към друг от години, ето сега е моментът да кажете какво мислите. И ако вие и човекът, с когото имате връзка, искате повече от това, което имате до момента, тогава време е работите здраво по въпроса, защото връзката ви е на път да се подобри.

И така, кои са късметлиите, които в следващите три дни ще могат да подобрят любовния си живот?

 

  1. Телец

(20 април – 20 май)

 

Връзката ви е на път да се обърне към по-добро и това се дължи на една причина: тя е това, което искате. Ще можете да използвате тази енергия на лунната опозиция на Юпитер, за да получите всичко, което искате от тази връзка. Това, което искате, е да бъдете открити един с друг, без страх някой да се разстрои твърде много.

Досега сте имали малко изнервена връзка и двамата сте доста напрегнати и емоционални; това трябва да спре. Не, не е нужно да променяте личността си, но и ИДВАМАТА трябва да узреете.

Лунната опозиция с Юпитер най-накрая се намесва като ваша северна звезда и ви позволява да имате вяра в съвместния си живот.

 

  1. Близнаци

(21 май – 20 юни)

 

Искате добър живот заедно и сте платили цената, за да стигнете до тук. Лунната опозиция с Юпитер ви позволява да видите голямата картина и тя изглежда като заедност и комфорт.

Разбира се, вие се карате, както правят повечето двойки – но не онези големи, драматични, маниакални скандали, които и двамата правите.

Не, това са неща от миналото. Ако има проблем, говорете за него. А с Луната срещу Юпитер наистина получавате намек: животът е кратък. Защо си правите труда да прекарвате толкова много време и усилия, концентрирайки се на всички лоши неща? Този транзит ви дава зелена светлина да се концентрирате върху всичко добро и сигурно във вашите отношения.

 

 

  1. Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

 

Не е толкова лесно да се постигне със Стрелец и техния личен избор. Вие сте човек, който не се нуждае от хора по същия начин, както всички останали.

Ето защо, когато намерите партньор, той обикновено е идеален за вас. Вие сте намерили някой, с когото можете да бъдете себе си и това ви прави не само щастливи, но и способни да споделяте.

По време на опозицията на Луната с Юпитер, вие ще изпитвате такова специално благоговение към човека, който ви приема такъв, какъвто сте, че сърцето ви ще прелива от радост. Винаги сте готови да подобрите връзката, стига да не компрометирате душата си и човека, с когото сте.

Обичат ви точно такъв, какъвто сте, безкомпромисна душа и всичко останало.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе