Лунен хороскоп: Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение

Лунен хороскоп: Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение
Астрология

Лунен хороскоп: Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение

Луната е в знак Дева и се движи на празен ход до 11:55ч на 18 юни
Трябва да има отговорност, ред, дисциплина, да не се пренебрегват и най-дребните детайли. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. Здравето е деликатно, пише пише tribune.bg.
В 11:55ч Луната преминава в знака на кокетната Венера – Везни, където ще остане до 14:59ч на 20 юни. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Уязвими са бъбреците и пикочната система.
Лунен календар – 8 лунен ден до 13:36ч на 18 юни (от 12:25ч на 17 юни)
Доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Настроението може да бъде променливо.
Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Препоръчва се да се вземат решения само по незначителни въпроси, а по важните въпроси да се отложат за по-благоприятно време.
Следва 9 лунен ден от 13:36ч на 18 юни до 14:47ч на 19 юни
Този ден носи така нареченото „разгръщане” на кармата. Или нейното изцеление. Това означава, че човешките ритми съвпадат с ритмите на лунната енергия – всичко, на което се опитвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става очевидно. Нашето подсъзнание ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Целия този негатив е заточен в нашето подсъзнание, с всички сили се опитва да се освободи, да се реализира в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще трябва да се върнете към онова, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да изпълните обещанията, да се извините на обидените.
През това време може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат – лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита. Не осъществявайте нови запознанства.
Основното нещо – обърнете внимание на това, което се случва днес. Защото в 9-ти лунен ден няма съвпадения. Каквото и да се случва, то е напомняне за това, което не сте направили или решили до момента.
Например, ако в рамките на 9 лунен ден бъдете несправедливо обидени, това означава, че някога сте обидили друг и сте наранили най-добрите му чувства. Ако вашите искания се сблъскат с безразличието на някой друг, значи вие сте останали безразлични към чуждия проблем преди.
Всичко, което веднъж сте (или не сте) направили и сте забравили, всъщност, не изчезва никъде. Да, съзнанието се опитва да се отърве от неприятните спомени. В такива специални дни – както днешния – подсъзнанието уморено от тежкия и тъмен товар ни напомня за минали неприятности, задачи и грешки. Така днешните проблеми са симптоми. Както болката е признак на болест: страдащият орган се опитва да привлече вниманието към себе си, сигнализира ни, че някои болести го измъчват.
Ако днес се появи интерес да разширите хоризонтите си – можете да използвате освободената енергия. Просто вътре във вас се е освободило място за нещо ново и добро.
В този период подстригването е много благоприятно – това ще помогне да се избегнат здравословни проблеми. Подстригване при нарастваща Луна има положителен ефект върху растежа на косата. Ако искате да боядисвате косата си, препоръчва се да я боядисвате в естествени цветове – това ще ви помогне да се отървете от негативните емоции.
Слънчев календар – 30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Не се препоръчва активна работа. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето.
Tagged , ,
на горе