Лесни стъпки да привлечете любовта с Фън Шуй
Любов и партньорство

Лесни стъпки да привлечете любовта с Фън Шуй

Всички сме свикнали да възприемаме Фън Шуй за подреждане на мебели, за привличане на късмет и успех. Трябва обаче да знаете, че тази древна китайска наука помага и за любовта. Предлагаме ви да видите как може да срещнете сродната си душа или да запазите любимия с няколко прости стъпки според Фън Шуй.

Вода

Никога не би ни хрумнало да свързваме например нашите кавги с любим човек и безкрайното му предателство с аквариум, стоящ в къщата вдясно от входната врата. Глупаво, нали? Но повечето експерти по Фън Шуй биха заложили на такова „малко нещо“! В края на краищата фактът е, че според учението не можете да поставяте водни символи вдясно от входа на къщата (дясната страна е вдясно, когато стоите на вратата, обърнати навън). Това може да се превърне в тласък за развитието на любовни интереси извън брака у съпруга. Вместо това символите за вода трябва да бъдат поставени вляво от вратата. Тези указания се прилагат независимо дали символите са вътре или извън дома. Семействата с басейни трябва да бъдат особено внимателни относно местоположението. Ако той е вдясно от входната врата (гледайки през вратата), вероятността от проблеми с изневярата е много голяма.

Цветя

Бъдете много внимателни с цветята в спалнята. Ако имате много растения това означава, че в живота ви има много жени съпернички. Не се съгласявайте да окачите снимки на цветя или така наречените художествени изображения на голи жени в спалнята. Ако съпругът ви настоява за това, закачете тези снимки в кабинета си или друга част от къщата, но не и в спалнята си. В същото време обаче, картината с божури се смята за много силен любовен талисман във Фън Шуй. Ако все още нямате партньор до себе си и искате да срещнете любовта, на входа на спалнята трябва да поставите снимка с божури, ако имате възможност пък и живи такива. Ако вече сте женени, тези прекрасни цветя в спалнята ще направят съпруга ви по-любвеобилен.

Огледала

Ако цветята са забранени в спалнята, то огледалата още повече. Според специалистите това е предпоставка за изневяра и създава проблеми между съпрузите. Ако огледалото в спалнята ви не отразява леглото, то това не е проблем. Ако държите да имате огледала в спалнята, то е добре да ги сложите на гърба на леглото. В никакъв случай не поставайте такива на тавата, това води до много неприятности във връзката.

Мечтаете за идеалния принц

Искате да срещнете любовта и да я привлечете, това става лесно като я материализирате в картина, изобразяваща влюбена двойка или символ на такава, като я поставите на входа на дома си, но така че да привлича вниманието.

Освен на картини може да заложите и на различни символи. Според Фън Шуй най-подходящи са  чифт мандаринови патици, чифт риби или чифт отпечатъци, символизиращи отпечатъците на Буда. Ако предпочитате други, то може да заложите на  лебеди, гълъби, фигури на мъж и жена и други изображения.

Кристалите са един от най-добрите символи на Майката Земя. Ако се постави в югозападния ъгъл на спалнята, това ще донесе щастие в романтична връзка. Преди да се покаже или окачи кристалът, той трябва да се почисти, като се потопи в морска солена вода за седем дни. Ако искате мъжът да говори за чувствата си, кристалът трябва да бъде подчертан.

Не забравяйте, че освен Фън Шуй трябва да заложите най-вече на вярата в себе си и успеха в бъдещите ви планове.  

Tagged , , ,
на горе