Лесни прически, които са идеални за празничния сезон

Лесни прически, които са идеални за празничния сезон
Мода

Лесни прически, които са идеални за празничния сезон

Време е да отбележим нашите календари – сезонът на празненствата най-накрая идва времето за празнични прически! Предстоящите няколко месеца носят шепа празненства, които изискват всичко бляскаво. В такива случаи, когато има събития едно след друго, често подреждаме нашите тоалети и грим (защото никой не иска да бъде забелязан с едно и също облекло две събития подред, нали?). Единственият елемент обаче, с който хората често са склонни да играят на сигурно, са техните празнични прически.

Подбрахме няколко лесни прически, с които можете да започнете сезона. Те са бързи и прости, но същевременно толкова бляскави и елегантни – така че защо не, дайте почивка на основните си прически този сезон и вместо това изберете една от тези прекрасни визии!

Идеи за еко подаръци за Коледа

Как да украсите всекидневната за Коледа?

 

Лесни прически, които са идеални за празничния сезон

Опакованата плитка

прически
Лесни прически, които са идеални за празничния сезон снимка: pinterest

Коя е най-бързата прическа, която може незабавно да обнови вашите кичури? Конска опашка. Но тази стилна прическа не е обикновената конска опашка – тя има малко обрат (съвсем буквално). За да постигнете тази прическа през този празничен сезон, започнете, като съберете косата си на много ниска опашка и я закрепете с ластик за коса. Вземете панделка и внимателно я закрепете в вратовръзката за коса.

Разделете опашката на три секции и започнете да създавате нормална плитка – като не забравяйте да включите панделката, докато вървите. След като стигнете до края, закрепете плитката и панделката с ластик за коса. За малко по-шик външен вид можете леко да дръпнете страните на плитката, за да я разхлабите малко. Тя е от тези прически, с които ще заблестите на Коледа.

Прическа с цветя

прически
Лесни прически, които са идеални за празничния сезон снимка: pinterest

Ако искате да придадете на тоалета си ретро усещане, тогава защо не го украсите с малко свежи рози? Тази прическа е победител в празничния сезон както с къси коси, така и с дълги коси. Започнете, като навиете краищата на косата си на меки и свободни къдрици – преди да започнете да къдрите, не забравяйте да подготвите и защитите косата си със серум за защита от топлина.

Това предпазва косата от топлинно увреждане. След като приключите с навиването на всяка част от косата си, прокарайте пръсти, за да разхлабите къдриците и да ги направите по-вълнисти. Сега разделете косата си на страничен път и приберете едната страна зад ушите. Не е нужно да е стегнат, просто се уверете, че е добре закрепен! Вече можете да добавите две рози или всяко малко цвете по ваш избор от същата страна, която е прибрана.  Тя е от тези прически, с които ще впечатлите всеки.

Класическият кок

прически
Лесни прически, които са идеални за празничния сезон снимка: pinterest

Как можем да говорим за празнични прически и да не споменем елегантния класически кок? Това е класика – никога не излиза от мода. Не е изненадващо защо виждаме толкова много момичета с класически кок по време на празненства. Лесно е, бързо е и е вечен!

Разделете косата си по средата, но не стигайте чак до темето. Прецизно срешете от двете страни и я издърпайте назад в ниска конска опашка. Закрепете го временно с ластик за коса. Срешете назад косата около темето си и я изгладете. Завъртете опашката си и я увийте на кок, като внимавате да не стърчи коса. За да му придадете леко дези нотка, увийте кичур около кок и го закрепете с фиби или две. Тъй като тази визия трябва да бъде супер елегантна, напръскайте малко лак за коса и я изчеткайте с четка за зъби, за да запазите бебешката коса на място. Това също ще изглади всякакви хвърчания и къдрене!

Конска опашка

прически
Лесни прически, които са идеални за празничния сезон снимка: pinterest

Тази празнична прическа може да изглежда сложна, но е доста лесна за пресъздаване! Вдигнете косата си на висока, разрошена конска опашка – можете дори да повдигнете малко короната за този ефект. Можете да направите това, като разресвате малка част от косата близо до темето си, преди да я издърпате на опашка. Не забравяйте да срешете и потупвате леко тази област, за да не изглежда разрошена. Закрепете косата си на стегната опашка. С помощта на края на гребена с рибешка опашка просто разхлабете малко предната част. Издърпайте по един кичур от двете страни на лицето си. С тези прически ще заблестите на Коледните празници.

Tagged , , ,
на горе