ТОП 10 ОТ НАЙ-ТОЧНИТЕ СЪВЕТИ, които ще ви заредят с късмет, любов и изобилие през предстоящата година

ТОП 10 ОТ НАЙ-ТОЧНИТЕ СЪВЕТИ, които ще ви заредят с късмет, любов и изобилие през предстоящата година
Интересно Празници

ТОП 10 ОТ НАЙ-ТОЧНИТЕ СЪВЕТИ, които ще ви заредят с късмет, любов и изобилие през предстоящата година

Приемете, че нощта срещу Нова година е едно ново начало, което зависи само от вас да бъде най-прекрасното!
Както всяка Нова година, така и предстоящата е изпълнена с надежда за по-добър живот, особено в последните две години. За да предизвикате и привлече късметът и изобилието на ваша страна, не се уповавайте на случайността, а започнете да действате, за да си ги осигурите сами.

 

Ето десет точни и безотказни съвети, които са част от нашите народни поверия, предавани от поколение на поколение:

 

1. В новогодишната баница с късмети, задължително сложете дрянова пръчка.
Дори и само няколко дребни пръчици, важното е да присъстват, със своята символика, те са от голямо значение. Защото природните характеристики на дрянът са жилаво и издръжливо дърво. Неговите плодове направени в компот се използват за лечение на диария при деца и възрастни, защото оказват затягащ ефект.

2. Броят на късметчетата в новогодишната баницата не трябва да бъде по-малък от дванадесет, защото толкова са месеците през годината, толкова са и зодиите в хороскопа. По този начин символично наричате и давате по един късмет за всеки месец.

3. Сложете в баницата с късмети червен конец, като трябва да увиете дряновите парченца с него. Символиката на червеният цвят е, че предпазва от уроки, магии и от друг вид негативни енергийни влияния.

4. Трябва да се приключили с почистването и прането на 31 декември, с оглед на това да не се прехвърля нищо нечисто в Новата година. В първият ден от Новата година не вършете никаква домакинска работа, с изключение на готвенето. На 1 януари се занимавайте с интелектуални занятия, например срещи с близки и далечни приятели, четене на литература за духовно усъвършенстване или излезте да се заредите и пречистите от енергията на кукерите.

5. Изхвърлете боклука най-късно през втората половина от деня на 31 декември. Освободете се от всичко старо и непотребно във вашият живот, за да направите място за нещо ново.

6. Не забравяйте да сложите на масата от люспите и костите от Никулденския шаран. С цел да имате просперитет през цялата предстояща година. Настъпи ли Новата година, можете да ги изгорите, да ги заровите или да ги изхвърлите в течаща вода, само не и в боклука.

7. Преди да седнете на Новогодишната трапеза, сложете пари в джобовете си, за да имате приходи през цялата година. Можете да сложите метални пари под чиниите за хранене, за препоръчване са монети от 1 или 2 лева. По желание можете да си сложите няколко люспички в портфейла, за да привлечете пари.
8. Вечерта срещу 1 януари оставете входната врата отворена. По този начин ще изпратите „по живо, по здраво“ Старата година и ще посрещнете със здраве Новата.

9. Който кихне в новогодишната нощ, ще бъде споходен от голям късмет и просперитет през идната година.

10. Не на последно място, не забравяйте, точно в полунощ, да споделите любовта си с вашите близки и приятели. Това се счита за знак, че през предстоящата година вашата взаимна любов и приятелство ще се запазят и продължат.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе