акне
Здраве и красота

Крем против акне

Акнето е възпалително състояние на кожата, което се характеризира с прекомерно омазняване и появата на пъпки, черни или бели точки по кожата.
Неговото проявление може да бъде изразено в различни форми и фази на обостряне, като
степента на обостряне на състоянието варира спрямо всеки човек.

Проблемите с акнето започват още в пубертета и засягат предимно млади хора в тийнейджърска възраст. Немалка част обаче от страдащите от акне са над тази възраст – на 30 40 дори на 50-годишна възраст.

Акнето във всяка различна възраст е различно и се характеризира с различни прояви, но във всеки етап и проява, те влияят не само директно върху нашия външен вид, но и вътрешно усещане и самооценка.

Кога е редно да започнем грижата за акнето?

Независимо от степента на обостряне на състоянието, акнето може да ни причини и емоционален стрес, дори когато е отшумяло може да остави след себе си белези по кожата.
Липсата на подходяща активна грижа, от друга страна, ни гарантира сигурна повторна поява на акне – ето защо тя е от съществено значение за здравето на нашата кожа.

Колкото по-рано започнем грижата за нашата кожа, склонна към акне, толкова по-малък е рискът от задълбочаване и обостряне на проблема.

Дълго време акнето се е смятало за неизлечимо състояние, но съвременната дермокозметична индустрия предлага методи, които са се доказали във времето като ефективни.

За спряване с пъпките при акнеична кожа една препоръчваме използването на активна грижа за третиране, а именно – крем против акне Acne Out от biotrade.

Защо да изберем точно Acne Out активен крем против акне?

Acne Out активен крем против пъпки бързо и ефективно повлиява излишното омазняване и предотвратява появата на пъпки и черни точки. Той леко ексфолира, матира кожата и е подходящ за продължителна употреба.

Основните съставки във формулата на активен крем против пъпки Acne Out са:

Ниацинамид – спомага за поддържане на кожата здрава, действа благоприятно при
различни кожни инфекции, подобрява и изравнява общия тен като намалява
зачервяванията и тъмните петна.
PASC – уникален, неантибиотичен патентован комплекс на biotrade
Органична вода от роза Дамасцена – тонизираща и овлажняваща розова вода от една
от най-ценните ароматни рози
Витамин А – има подхранващо, освежаващо и подмладяващо действие, стимулира и
активира възобновяването на клетките
Витамин Е – има противовъзпалително и антиоксидантно действие, и подобрява еластичността на кожата.

Продуктите от серията Acne Out не предизвикват фоточувствителност на кожата, не съдържат сулфати и парабени, и не предизвикват привикване, тоест са подходящи за дългротрайна употреба.

Важно е да споменем, че при използване на Acne Out активен крем против пъпки е задължително включването в рутината на още 2 стъпки – измиване и хидратация.

Втората задължителна стъпка, както споменахме е активната грижа с продукт. Спрямо вида пъпки, изберете Acne Out активен крем или Acne Out активен лосион против пъпки.

 

акнеакне

 

Не се изкушавайте да пропускате третата и най-важна стъпка – хидратацията. Изберете Acne Out Hydro Active, който е лек некомедогенен продукт, който няма да омазни вашата кожа допълнително и да запуши вашите пори.

Използването на активна грижа против пъпки е най-необходима стъпка за третирането на несъвършенства по кожата. Изборът на подходящ продукт, изграждането на персонална рутина
спрямо нуждите на кожата, постоянството и търпението вървят ръка за ръка със здравата кожа.

Не забравяйте, че на www.biotrade.bg имате специалната възможност да се свържете със специалистите от biotrade, които могат да ви консултират със съвет за най-подходящия за вашите индивидуални нужди.

Acne Out Handout A5 new small

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе