Кои са цветовете, които дават сила на всяка зодия

Кои са цветовете, които дават сила на всяка зодия
Астрология

Кои са цветовете, които дават сила на всяка зодия

 

Всяка зодия има цвят, който му придава особена сила и допълнителна енергия.

Представителите на различните зодии харесват определени цветове и това не е случайно. Те се считат за цветове на силата според хороскопа: колкото повече неща в съответния нюанс обграждат човек, толкова по –добре.

 

Овен – червено

Всички червени нюанси са подходящи за огнения знак. Такива дрехи трябва да съставляват по -голямата част от гардероба, защото именно в тях представителите на тази зодия се чувстват уверени. Червеното червило ще направи всяка дама Овен да изглежда като фатална жена, която няма да остане незабелязана.

 

 

Телец – зелено

Телецът е неразривно свързан с природата, а зеленият е неговият цвят. Родените под егидата на това съзвездие имат невероятно търпение, подобно на растенията, които си проправят път към живота. Зелените нюанси дават на Телец стабилността, от която се нуждаят, за да се чувства добре.

 

Близнаци – жълто

Най -слънчевият и весел цвят е идеален за подвижните, оптимистични Близнаци с искрящо чувство за хумор. Жълтото е източник на щастие както за тях самите, така и за тези хора, които ги заобикалят. Този нюанс е в състояние да подобри умствената дейност и насърчава развитието на творчеството.

 

Рак – сребристо и бяло

Тези цветове най -добре подчертават деликатната грация на Раците. Те помагат на емоционалните представители на тази зодия да отворят сърцата си за любов и щастие. Носете сребърни или бели дрехи, когато имате нужда да стабилизирате психическото си състояние.

 

Лъв – златно

Оптималният цвят за представители на кралската зодия. За Лъв златото им помага да бъдат в центъра на вниманието, към което се стремят. Този цвят дава здравина, така че трябва да се използва винаги, когато е необходимо повишаване на енергията.

 

 

Дева – кафяво и зелено

Това са цветовете на стабилността и развитието, към които амбициозните Деви се стремят, упорито постигайки целите си. Кафявите нюанси ви помагат да се съсредоточите върху най -важните задачи, така че трябва да се обръщате към тях всеки път, когато става въпрос за сериозни проекти.

 

Везни – синьо или розово

Такива нюанси помагат да се намери балансът, толкова важен за Везните, хармонизирайки всички сфери на живота: синьото носи мир, а розовото – любовта. С тях можете да намерите нови приятели и да си починете от постоянната загриженост за всичко и всички във вашата среда.

 

Скорпион – черно

Черното винаги е на мода и превръща Скорпионите в мистериозни и привлекателни личности. И въпреки че представителите на тази зодия отвън често изглеждат недостъпни, студени и откъснати, тъмните нюанси им помагат да се отворят пред другите, да демонстрират най -силните си страни.

 

Стрелец – лилаво

Този цвят е обожаван от тези, които са склонни към приключения, а Стрелецът е сред тях. Лилавото е отличен избор за тези, които обичат новото, необичайното и винаги с удоволствие срещат промените. Носете този нюанс дрехи, когато започвате важен проект.

 

 

Козирог – сиво или кафяво

Тези практични, земни нюанси помагат на Козирозите да поддържат аналитичното си мислене и да намерят най -добрия изход дори от най -трудните ситуации. В сиво-кафяво облекло представителите на тази зодия винаги стоят здраво на краката си.

 

Водолей – синьо

Този цвят помага на Водолея да съсредоточи вниманието си в една, най -важната посока, която обикновено е доста трудно за тях. По правило умовете на родените под егидата на това съзвездие са заети с куп идеи, които искат да реализират. За творчество и креативност помислете да извадите любимата си синя рокля или костюм от гардероба си.

 

Риби – светло зелено

Цвят, който перфектно помага да се развият и усъвършенстват талантите и способностите на представителите на тази зодия до съвършенство. Светлозеленото вдъхновява Рибите и носи спокойствие.

Tagged , , , , , ,
на горе