Кои неща мъжете разкриват на жените само когато са много влюбени в тях

кои неща мъжете разкриват на жените
Любов и партньорство

Кои неща мъжете разкриват на жените само когато са много влюбени в тях

В по-голямата си част мъжете не са склонни да споделят своите най-съкровени мисли и чувства, страхувайки се да изглеждат слаби и уязвими. Но ситуацията се променя, когато в живота им се появят любими жени, с които са съгласни да вървят ръка за ръка до края на живота.

За какво мъжът не се страхува да разкаже на любимата си? Какво искрено ще сподели с нея?

Истинските преживявания и мисли, които го преследват

Всеки има грандиозни планове за живота, но не всеки успява да реализира нещата, които е планирал. Животът е за това да се правят корекции и да се поставят трудни задачи. И ако жените имат гъвкава психика и лесно се адаптират към реалността, тогава за мъжете е по-трудно да признаят поражението си и да приемат собствените си неуспехи.

За да не понижават собственото си самочувствие, много господа се опитват да убедят другите, че абсолютно всичко върви така, както първоначално е било замислено.

Но любимата жена, рано или късно, мъжът все пак ще разкаже за истинските преживявания и мисли, които го преследват.

И всичко това, защото вижда в нея близък човек, който е готов да бъде с него както в радост, така и в беда.

Чувство за вина и съжаление

Понякога е трудно да си признаете, че сте постъпили несправедливо по отношение на другите. Какво да кажем пък за некомфортното публично признаване на вина. Не всеки мъж ще намери сили да направи това. И все пак, ако любовта му към жената е искрена, той няма да скрие от нея, че някога си е позволявал грозни постъпки.

Със сигурност ще предпочете да облекчи душата пред любимата си, без да се страхува от нападки и осъждане.

Страх от загуба на любимата жена

Да, не само красивите дами се измъчват от такива неща. Този страх е познат на най-уверените и силни господа. Въпреки това, обичайки от цялото си сърце, мъжът поне веднъж ще разкаже на своята любима за безценната й роля в живота му.

Всъщност, въпреки силата и твърдостта си, той е уязвим отвътре и има нужда да чуе поне окуражаващите думи на любим човек.

Всъщност, за мъжете обикновено е трудно да говорят за своите страхове. Няма значение какви. За тях това е равносилно да изкажат на глас „Аз съм слаб!“.

И все пак, в искрените отношения, когато между партньорите цари пълно доверие, мъжът се освобождава от ненужни нагласи и отваря тази страна на душата си за любимата си жена.

Финансови тайни

Темата за парите е сфера, забулена в мистерия. Някои мъже крият богатството си за да тестват любимите си за алчност. Други се опитват да се хвалят и устно приписват допълнителни нули към състоянието си.

Но само когато се влюбят истински и започнат да се доверяват, вече няма да има нужда да крият финансовото си състояние.

Болка от минали връзки

Много болезнена тема за мъжката гордост е предателството на бившата. Да, те изобщо не обичат да споделят подробности за миналите си връзки. И все пак влюбеният мъж няма да лъже жената на живота си и с течение на времето ще сподели, че и той е изпитал болката от предишно предателство.

Това е огромен жест на доверие, който трябва да бъде оценен.

Tagged , , , , ,
на горе