Кои грешки във визията ви състаряват?

Кои грешки във визията ви състаряват?
Мода

Кои грешки във визията ви състаряват?

Има грешки, които допускате във визията си и ви състаряват.Макар и да сте в крак с модните тенденции и редовно да проследявате рубриките за стил, може би несъзнателно допускате някои грешки във визията ви, които ви карат да изглеждате по-възрастни. Какви могат да са те? Разберете в следващите редове.

Суперхрани като добавки към смутито: Освежаващата сила на зелените смути

Искате щастлив живот? Следвайте тези 8 правила

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Усещам как мама и тати стискат ръката ми

Кои грешки във визията ви състаряват?

Купувате прекалено широки дрехи

Често с напредването на възрастта може би си мислите, че трябва да се „прикривате“ все повече и повече. Но има разлика между това да се обличате стилно (или пък консервативно) и просто да се „криете“ зад дрехите си. Прекалено широките и безформени дрехи казват: „Не ме гледайте. Не ме е грижа за външния ми вид и не трябва да ви интересува какво имам да кажа“.

Кажете сбогом на дните, в които се затрупвате в плат и бъдете готови да разкриете истинската форма на тялото си. След това измерете точно мерките си и започнете да си купувате дрехи, които ви подхождат. Не се вманиачавайте по числата и размерите, изписани на етикета – те не означават абсолютно нищо. Погрижете се за визията си.

Очила за четене

визията
Кои грешки във визията ви състаряват? снимка: pinterest

Разбира се, очилата за четене могат да се превърнат в прекрасен секси аксесоар. Но ако вашите са като на баба ви, неминуемо ще ви състарят. Сменете рамките с такива в синхрон с актуалните тенденции или носете лещи. Така ще подобрите визията си.

Неуспешно завързан шал

визията
Кои грешки във визията ви състаряват? снимка: pinterest

Копринен шал, обвързан в сложен дизайн под формата на панделки, къдрави възли или цветя, ще добави няколко години. Стилната небрежност е в тенденция, а пресилената спретнатост изглежда твърде „възрастна“.За да добавите изтънченост и чар към визията, можете да завържете ярък шал на колана на чантата си или просто да хвърлите шала на раменете си. И за да изглежда модерно, копринения шал трябва да се комбинира само с ежедневен стил, но не и с бизнес. Така ще подобрите визията си.

Безформена чанта

визията
Кои грешки във визията ви състаряват? снимка: pinterest

Колкото по-стари ставаме, толкова по-големи стават чантите ни. За да внесете духа на младостта във визията си, трябва да изберете малки чанти с твърда геометрична форма.
В една малка дамска чанта има нещо много младо, свежо. Между другото, те могат да бъдат много функционални. И няма да ви натежат нито визуално, нито физически. Визията ви ще е отлична.

Слагате твърде много фон дьо тен.

Опитайте се да слагате по-малко количество от основата, за да придадете на лицето си по-естествен вид. Друга опция е да използвате цветен овлажнител за лице. Колкото по-малко се личи гримът, толкова по-добре. Използвайте различни продукти, с които да лекувате евентуални недостатъци на кожата по лицето, отколкото да ги прикривате с плътен слой фон дьо тен. Така ще подобрите визията си.

Прекалено тъмни дамски дрехи

Голяма част от дамите са почитателки на черния цвят в облеклото, но е важно да правите модните съчетания със стил – интересни аксесоари, чанти и обувки. Трудно може да постигнете младежка визия, обличайки се с цветове като сиво, черно, бяло и кафяво. Може да освежите и подмладите външния си вид и визията си като изберете рокли в лилаво, жълто, синьо или блузи в зелено, розово и червено.

Избирате прекалено ярки модели през деня

визията
Кои грешки във визията ви състаряват? снимка: pinterest

Друг момент, който е важно да се вземе предвид при изграждане на визията, е доколко всички неща съответстват на времето от деня. Ярка рокля с блестящи елементи за вечерен коктейл едва ли ще бъде добър избор за офиса или обикновена разходка. Пайети и необичайни силуети ще бъдат перфектни вечер, но през деня вие просто ще добавите поне няколко години към възрастта си и също ще предизвикате недоумение в очите на другите.

Панталони, които не стоят добре

Не е достатъчно да изберете правилния размер. Трябва да намерите модел с оптимална дължина и кройка, който ще подчертае достойнствата на фигурата и ще скрие нейните недостатъци, казва специалистката. Ако коланът се окаже в онази част от тялото, която не ви ласкае, ще се получи ужасният ефект на мъфина. Висящите гънки ще придадат тежест на всяка жена, а с това и години. Подобрете визията си с хубав модел дънки.

Tagged , , ,
на горе