Раците имат безсъние, а Водолеите има прозрение: как пълнолунието влияе на различните знаци на зодиака

Раците имат безсъние, а Водолеите има прозрение: как пълнолунието влияе на различните знаци на зодиака
Астрология

Раците имат безсъние, а Водолеите има прозрение: как пълнолунието влияе на различните знаци на зодиака

 

Нощното светило винаги влияе на хората, а през периодите на Пълнолунието това влияние става по-ярко. Как го усещат върху себе си представителите на различни зодии?

 

Всяко Пълнолуние оставя своя отпечатък в душата на всеки човек. Но доколко ще бъде осезаем зависи до голяма степен от зодиакалния знак. За това как се чувстват хората, родени под егидата на различни съзвездия в моментите на пълнолуние, ще ви разкажем сега.

 

Влияние на пълнолуние

Фактът, че Луната влияе на всеки от нас, макар и в различна степен, е напълно естествено явление. В него няма нищо свръхестествено. Степента на влияние на Пълнолунието до голяма степен се определя от знака на Зодиака, под който е роден човек.

 

Овен

Овните обичат Пълнолунието. И въпреки, че то задейства специфични процеси и прави всичко скрито – явно, като цяло представителите на този знак няма какво да крият. Честни и искрени, те са отворени към чистата лунна светлина, възприемайки този период като вид празник на истината.

 

Телец

Пълнолунието има положителен ефект върху личния живот на повечето Телци. Тези във връзка укрепват съюза си, а свободните имат всички шансове да срещнат човек, който ще им стане любим и близък.

 

Близнаци

За Близнаците Пълнолунието е период, в който им е много трудно да се съсредоточат. Обичат да се отдават на безцелно бърборене, като натоварват околните и пренебрегват непосредствените си задължения.

 

Рак

За повечето Раци пълнолунието може да причини безсъние. Ако не можете да заспите въпреки всички трикове, опитайте се да използвате това време в своя полза. Четете, мислете за неща, които са важни за вас.

 

Лъв

Според някои суеверия Лъвът по време на Пълнолуние е способен да се превърне във върколак. Малко вероятно е това да е така, но все пак известна предпазливост при работа с представители на тази зодия през такива периоди определено няма да навреди.

 

 

Дева

За представителите на тази зодия всяко Пълнолуние е време за обобщаване. Девите анализират това, което вече са постигнали и правят планове за близкото бъдеще.

 

Везни

Представителите на тази зодия трудно понасят Пълнолунието. През този период много Везни губят равномерния си и спокоен нрав, стават неуравновесени, невъздържани и се превръщат в конфликтни личности. Отрицателните емоции избухват бурно. По време на Пълнолуние се опитайте да не влизате в конфликт с тях, защото можете да си създадете сериозни проблеми. Запазете важните разговори за Новолуние, докато Везните възвръщат спокойствието си.

 

Скорпион

Родените под егидата на това съзвездие са способни да създават истински шедьоври по време на периодите на Пълнолуние. То ярко разкрива многобройните им творчески способности.

 

Стрелец

Много Стрелци стават дребнави по време на периодите на Пълнолуние. Въпреки че обикновено родените под егидата на това съзвездие не се концентрират върху дребнотемието и лесно приемат всичко, което Съдбата им е подготвила, под светлината на пълнолунието те стават малко по-различни. Емоциите им са толкова ярки, че понякога се превръщат в грубост и раздразнителност, защото не могат да бъдат контролирани. Стрелците се превръщат в капризни събеседници и са много нервни.

 

Козирог

На пълнолуние Козирозите обичат да се отпускат и да прекарват много време в сън. Това им помага бързо да възстановят силите и да възвърнат спокойствието.

 

Водолей

За Водолеите Пълнолунието носи прозрение, което им помага да се освободят от заблудите. В резултат на това те започват да разбират по-добре емоционалните си нужди.

 

Риби

За Риби Пълнолунието се свързва с облекчение, освобождаване от стари преживявания. Те лекуват раните, нанесени в миналото и правят всичко, за да намерят мир в душата си.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе