Как правилно да поискате прошка от всеки зодиакален знак

Как правилно да поискате прошка от всеки зодиакален знак
Астрология Психология

Как правилно да поискате прошка от всеки зодиакален знак

 

Ако искате да ви бъде простено със сигурност …

 

Овен: Нека каже това, което иска да каже, а след това направете страхотен жест, за да докажете колко много означава за вас.

Овенът разбира, че отношенията не винаги са безоблачни. Той може бързо да изпусне нервите си и да даде воля на гнева. Но ако причината за кавгата не е абсолютно ужасна, тогава ще му бъде достатъчно просто да излее чувствата си и да изпусне парата. След като Овенът се успокои, просто направете някакъв благороден жест, който ще докаже колко ви е скъп. Това би разтопило сърцето му достатъчно.

 

Телец: Трябва да признаете, че е прав. Точка.

Родените под този знак са упорити и често не вярват, че могат да грешат в нещо. Ако Телецът наистина се е объркал, трябва да изчакате той да разбере. Но ако вие сте причина за кавгата, тогава единственият начин да получите прошката му, е да признаете вината си. Трябва да признаете, че Телецът е бил прав.

 

Близнаци: Трябва да имате сериозен разговор, без да прибягвате до отбрана.

 

Близнаците обичат да общуват и предпочитат да разрешават конфликтите също чрез комуникация. Разбира се, по време на разговор можете лесно да се разсеете от нещо друго и да се отклоните от темата, но ако можете да седнете, да обясните гледната си точка на Близнаците и искрено да кажете, че съжалявате, тогава най -вероятно е веднага да ви бъде простено. Те разбират, че има и други цветове освен бяло и черно, затова са готови да се поставят на ваше място. Но това не ви освобождава от отговорност.

 

Рак: Ще ви отнеме много време

Емоционално Раковете са много привързани към хората, така че ако някой ги нарани, те страдат много дълго време. Може да искат да ви простят, но им е изключително трудно да го направят. За да получите заветната прошка, ще трябва да успокоите обидения Рак за вашата любов и неволно поведение повече от веднъж, както и да се извините. Всичко това ще изисква много усилия, но това е единственият начин да си възвърнем предишното доверие.

 

Лъв: Докажете, че това е еднократна грешка и че не си струва да се разделяте.

Лъвовете избират внимателно своя социален кръг, така че ако някой ги нарани, това може да им причини голямо разочарование. Те се ядосват, че любимият човек може да ги разстрои, и се укоряват, че не са предвидили това. Що се отнася до малките проблеми, Лъвовете просто не им обръщат внимание. И ако търсите прошка от тях за нещо по -сериозно, тогава трябва да докажете, че това няма да се повтори и че не трябва да прекъсвате връзката заради случилото се. В крайна сметка Лъвът ще се съгласи с вас и това е най -доброто нещо, което може да ви се случи.

 

Дева: Доказвате, че сте се променили и се опитвате да бъдете по -добри.

 

Въпреки репутацията си на критици, Девите изобщо не са хладнокръвни личности. Що се отнася до прошката, те предпочитат да подредят нещата, отколкото да изгорят всички мостове. Но те мразят оправданията. Единственият начин да спечелите прошка на Девата е да й покажете, че сте се променили или работите върху проблем. Ако тя не вижда тези промени у вас, не можете да се надявате на доверие.

 

Везни: Обсъждате проблем с тях и поемате инициативата да го разрешите.

 

Везните мразят конфликтите, предпочитайки да приключат въпроса възможно най -скоро. Но ако ситуацията не може да бъде пренебрегната, може да бъде трудно да се постигне прошка. Поемете инициативата и започнете дискусия по проблема, покажете, че искате да го разрешите правилно. И ако не сте злодей, тогава най -вероятно ще ви бъде простено.

 

Скорпион: Бавно възстановявайте доверието

Ако става дума за Скорпион, никой не може да ви гарантира прошка. Тук няма бързо решение, защото тези хора винаги се страхуват да не бъдат наранени. След като това се случи, страхът на Скорпионите ще стане още по -силен и ще ви отнеме много време, за да коригирате ситуацията (ако изобщо можете). Ще трябва да се извинявате много и да разберете, че вашето извинение няма да бъде прието веднага. Ако искате Скорпионът да продължи да бъде част от живота ви, трябва да сте търпеливи, за да докажете, че на вас може да се вярва отново.

 

Стрелец: Оставете ги на мира и след това се извинете.

Стрелците са оптимистични личности, но няма да търпят обиди на други хора, особено ако са безпочвени. Представителите на това съзвездие са склонни да реагират много грубо на обиди и се нуждаят от свободно пространство, за да се охладят. За да прости на някого, той се нуждае от искрено извинение. Те са ясни и отворени хора, които очакват същите качества от вас.

 

Козирог: Признавате грешките си и трябва да се извините.

 

Козирозите са много упорити и не са свикнали да дават на хората втори шанс. Но това не е невъзможно. Те не оставят много място за маневри, оправдания и обяснения. Важното за тях е, че сте ги наранили и сега те искат да го признаете. Ако не можете да успокоите гордостта си, Козирозите вече няма да губят времето си за вас.

 

Водолей: трябва да им дадете свободно пространство и време. Те сами ще решат дали могат да ви простят.

Родените под знака Водолей се грижат за отношенията, които имат. Като се има предвид колко селективни могат да бъдат, те много се засягат, когато някой ги обиди или предаде. Водолеите могат да демонстрират разбиране и желание да загърбят миналото, но познаването на причините не винаги облекчава страданието. Ако искате да получите прошка от тях, не забравяйте да се извините, дайте им време и им кажете, че ще бъдете там, когато те са готови да говорят. Водолеите се нуждаят от време, за да се излекуват и да определят дали могат да продължат връзката си с вас. Не можете да ги пришпорвате с това решение.

 

Риби: Искрено ги молите за прошка и след това им давате време да останат сами, за да подредят мислите си.

Както при Водолеите, Рибите са много разбиращи и състрадателни личности. Те са склонни да дават на хората много пъти шанс, защото могат да се поставят на тяхно място. Основният проблем е, че Рибите изпитват много емоции едновременно. И им е трудно да решат дали наистина трябва да пуснат някого обратно в живота си. Извинението е необходимо, както и времето да преработят чувствата си за случващото се.

Tagged , , , , , , , ,
на горе