Как новогодишните дребни пари могат да донесат просперитет в дома ви?

Новогодишните дребни пари
Астрология Празници Психология Разни

Как новогодишните дребни пари могат да донесат просперитет в дома ви?

Как новогодишните дребни пари могат да донесат просперитет в дома ви? Сега парите стават невидими и нематериални, виртуални. Изглежда, че съществуват, въпреки че бихте искали повече, разбира се. Но те сякаш не съществуват – като предмет, като нещо. Живеем във време на голяма промяна. В крайна сметка, от самото начало парите бяха предмети: раковини, сребърни пръчици, златни кръгове, имаше дори дървени пари, а също и хартиени… А сега парите са в картата, в сметката – можете да не ги докоснете, не можете да ги помиришете, да чуете как звънят монетите, да ги погледнете, дори да им се възхищавате…

Как новогодишните дребни пари могат да донесат просперитет в дома ви?

Какво да правите, ако има малко пари, много малко? Как да съживите „паричната програма“, за да принудите мозъка, така да се каже, да се втурне в търсене на своето Елдорадо, в търсене на начини да печелите пари и да увеличавате средствата? Е, така са му връзвали един морков пред муцуната на магарето, за да тича след него и да тегли каруцата, преди имаше такъв начин да накараш инатливото магаре да работи. Морковите бяха истински, знаете ли? Вкусен, видим, сладък морков. Вдъхновяващите речи за това как магарето ще получи много моркови за добре свършена работа няма да работят. Дори, ако най-добрият мотиватор и бизнес треньор е обещал торби с моркови – по-късно. Като награда. И един-единствен жалък морков, истински, може да накара инатливото магаре да бяга. Мозъкът понякога е като упорито магаре.

Как да подредите масата за Коледа?  5 аромата, които да подготвят дома за Коледа

Как да подредите масата за Коледа? Бюджетна коледна украса от шишарки

Ако нямате достатъчно пари, техника с монети ще ви помогне в навечерието на Нова година да направите своята „магия“. Нямате достатъчно пари, но поне имате дребни? Сега започнете да събирате рестото от магазина. Много е просто: опитайте се да платите новогодишните покупки в брой. И съберете рестото, това е всичко. За два дни можете да съберете шепа монети под формата на ресто от приятни покупки. По-добре от приятни: за храна, за подаръци, за украса на дома… Имате нужда от няколко монети.

Ако са малко зацапани, можете да ги изтъркате и почистите, оставете ги да блестят и искрят! И други монети също могат да бъдат изтрити. Когато правите това, усещането за допир работи, нали? И вие също гледате монетите, визуалният анализатор работи. Монетите миришат малко на метал като ги почистите, ако имате изострено обоняние ще го усетите. Не е нужно да ги вкусвате, разбира се. Но може да се появи едва забележим метален вкус в устата ви, ако сте впечатлителен и емоционален човек. Трябва също така да се опитате да ги „почувствате“, осъзнаете…

Как новогодишните дребни пари могат да донесат просперитет в дома ви?
Как новогодишните дребни пари могат да донесат просперитет в дома ви?

Най-добре е да правите психотехника с монети в навечерието на Нова година. Можете да я правите по всяко време, но новогодишната нощ е специална, подсъзнателно сме настроени за магия и чудеса, както в детството. Следователно, в напълно трезво състояние – парите не обичат опиянението, харесват трезвата глава и броенето – трябва да седнете с рестото си и да направите всичко, което е написано по-горе. Почистете, избършете, възхищавайте се, отброявайте до стотинка.

И сега трябва да направите „звънене на монети“ – о, колко много метафори има за това! И ето какво трябва да направите: вземете стъклен съд с широко гърло, но не много широко, не голяма ваза и не купа за салата. Кана, оформена бутилка, елегантна ваза са много подходящи за вашата техника. Необходимо е монетата лесно да се побира в гърлото на съда, но все пак не трябва да е отворено, гърлото трябва да е по-тясно от основата, формата на бутилката да е оптимална. Сега трябва внимателно да хвърлите монетите една по една в съда. Ще звънят тихо. В стаята трябва да е тихо, нищо да не ви отвлича от работата.

Всички натрупани монети, около шепа, трябва да се хвърлят една по една в контейнера. Бутилката или каната трябва, ако е възможно, да са прозрачни, за да угодите не само на ушите, но и на очите. Вижте парите. И психически трябва да се съсредоточите върху процеса, да влезете по-дълбоко в него. Всичките ви сетива работят и вие си казвате: Искам да увелича богатството и доходите си. Парите ме правят щастлив. Нека да са повече! Можете да добавите нещо свое, основното е ясно да формулирате мисълта си.

Искам да увелича богатството и доходите си
Искам да увелича богатството и доходите си

Ще отнеме малко време, хвърляйки пари в бутилка или гарафа. Сега я запечатайте и скрийте до следващата Нова година или друг важен ден, който ще дойде след година. Поставете я в килера, на балкона, където искате. И забравете за този съд. Това не е магия, разбира се. Това е един „морков“, който показаха на магарето, то го подуши, дори го близна… Това е обективирането на желаното. Във времена на невидими и нематериални пари е много важно да се съживят древните архетипи. Още не са се променили и няма да се сменят дълго време…

Този прост и забавен метод може да се използва в навечерието на Нова година или във всеки важен за вас момент, за да увеличите доходите си. И за стимулиране на подсъзнанието. Мозъкът е умен. Той ще започне да измисля начини, които могат да ви донесат повече пари, въпреки че в началото дори няма да го осъзнавате. Но интуицията ще се подобри, ще се появи повече смелост, ще видите повече шансове и възможности. И емоциите ще бъдат по-ярки, а те осигуряват ресурс, сила за постигане на планираното.

Така че, опитайте да включите всичките си сетива и да създадете свое малко и лично съкровище, съкровищница. Дори, ако имате само шепа монети от ресто. Няма нужда да заравяте пари и да чакате да израсне парично дърво, като наивния Пинокио. Но е напълно възможно съзнателно да се извърши такъв психологически ритуал. Той работи. Малко по малко, неусетно, но дава плод…

Вижте още:

Златен списък: Коледа 2023 ще сбъдне най-съкровените мечти на три зодии

Идеи за еко подаръци за Коледа

Топ 10 идеи за бюджетни подаръци за Коледа

Tagged , , ,
на горе