Как къса всяка зодия
Астрология Любов и партньорство

Как къса всяка зодия

Всеки човек има свой начин, по който прекратява една връзка. За някои хора е по-добре да го направят директно и без заобикалки, докато други биха предпочели да намалят щетите и по по-заобиколен начин да съобщят на половинката си, че имат желание да се разделят с нея. Това до голяма степен може да зависи и от зодията на човек, защото тя определя част от неговия характер.

 

Ще ви покажем как представителите на всеки един знак предпочитат да слагат край на своите връзки.

 

Овен

Той е безмилостен! Овни, вие веднага знаете кога една връзка не работи и не се колебаете излишно, преди да сложите край на нещата. Дори ако другият човек е разстроен и изненадан, когато му го съобщите, вие ще си тръгнете, знаейки, че сте взели правилното решение.

Телец

Тези хора обмислят нещата. Преди да се разделите с някого, ще прецените плюсовете и минусите, като искате да сте сигурни, че сте направили правилния избор. За вас, ако не можете да се видите с този човек след 10 години, тогава какъв е смисълът?

Близнаци

Вие сте много нерешителни личности, така че използвате техниката на „призрака“, при която бавно започвате да отбягвате половинката си и да излизате от живота му. Това ви печели време. Ако промените решението си, знаете, че няма да е твърде късно, но ако наистина искате да го зарежете, просто изчезвате напълно!

Рак

Зарязвате хората чрез текстови съобщения. Просто не можете да се осмелите да го направите лице в лице! Ще напишете дълго съобщение, изразяващо всичките ви емоции. Някои хора може да ви кажат, че сте страхливец, но всъщност сте просто чувствителни и мразите конфронтацията.

Лъв

Той е готов да скъса първи! Лъвовете мразят да бъдете отхвърлени, така че когато дойде време за раздяла, ще направят всичко, за да се уверят, че зарязаните няма да са те. Понякога обаче след края на дадена връзка им е трудно да продължат напред.

Дева

Тя не знае какво да прави и винаги пита приятелите си за съвет как да зареже някого. Причината е, че Девите са много чувствителни личности и просто не могат да си позволят да наранят хората.

Везни

Везните имат навик да отричат ситуацията. Когато зарежете някого, ще успеете да избегнете напълно думата „разпадане“. Просто не можете да го кажете! Но знаете, че трябва да го направите, така че се опитайте да заблудите партньора си (и себе си), че раздялата е нещо положително…

Скорпион

За вас този разговор е нещо съвсем рутинно. Когато става въпрос за раздяла, вие сте много прями и честни с хората до вас. Ще им обясните ясно защо ги напускате и всъщност ще сложите край на нещата, като ще запазите добри отношения един с друг.

Стрелец

Стрелецът е неохотен в това отношение. Ще оставите момента на истината за накрая Дори по някакъв начин ще се опитате да убедите другия човек, че и той иска да се разделите, така че това изглежда като взаимно решение и не се чувствате толкова виновни. След това определено ще останете приятели с бившите си.

Козирог

За Козирога нещата са лесни. Не губите време и веднага щом разберете, че с връзката ви е свършено, пристъпвате към това да зарежете половинката си. Винаги ще се опитвате да го направите лично и въпреки че понякога се изкушавате да го направите чрез текстово съобщение, вашата самодисциплина ще ви спре точно навреме. Все пак искате да подходите с уважение, а знаете, че съобщението за раздяла не е точният начин да го направите.

Водолей

Той директно говори по въпроса. За теб, скъпи Водолей, когато дойде краят, тогава наистина знаете, че няма връщане назад. Не залъгвате другия и започвате да говорите за раздялата веднага, просто от уважение към вас и другия човек. Оставате хладнокръвни и събрани през цялото време и бързо продължавате напред.

Риби

Те приемат изключително емоционално момента на раздяла. Като чувствителен знак, мразите да виждате други хора разстроени, а една раздяла несъмнено води до това. Така че проблемът ви е, че продължавате да отлагате неизбежното. Но когато най-накрая стигнете до това, ще решите да останете приятели с бившия си, защото просто не можете да се сблъскате с това да го изрежете напълно от живота си. Не можете да си представите, че повече никога няма да общувате с този човек, макар и вече да не искате това да става по този начин, по който е било досега.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе