Как да стопите лесно мазнинките със сок от алое вера

Как да стопите лесно мазнинките със сок от алое вера
Добра форма

Как да стопите лесно мазнинките със сок от алое вера

Съществуват няколко хитрини, с които можем да се вталим, без да гладуваме. Достатъчно е сутрин на гладно да пием чаша топла вода с лимонов сок, ябълков оцет, мед или сок от алое вера.

Какво ще добавите, е въпрос на личен избор, но освен че ще се погрижите за стройна талия, ще засилите имунитета, ще прочистите организма и ще подобрите състоянието на кожата си.

Но трябва да знаем, че няма как чашата с вода да компенсира безразборния хранителен режим и двойните порции.

Най-добрият вариант е вода с лимон. Не прекалявайте с количеството лимон, за да не дразните стомаха. Достатъчна е 1 чаена – най-много 1 супена лъжица прясно изстискан сок на чаша (200 мл) вода. Тази смес се пие половин час преди закуска.

За борба с излишните килограми помага и ябълковият оцет. В чаша топла вода (200 мл) се добавя 1 супена лъжица от него. За разлика от лимонената вода, тази се пие след закуска.

И лимонът, и оцетът са киселини и атакуват емайла на зъбите, затова не забравяйте да изплакнете устата. С тази чаша вода не се пият и лекарства.

Третата добавка, с която можем да поддържаме форма, е медът, ако не сте алергични към този продукт. Обикновено в чашата с вода се смесват 1 ч.л. мед и 1 ч.л. ябълков оцет или 2 ч.л. мед и 2 ч.л. лимонов сок.

Най-екзотичният вариант е вода със сок от алое вера. Той се продава в аптеките, а препоръчваната напитка се приготвя от 1 чаша (200 мл) вода, 2 ч.л. сок от алое вера, 1 ч.л. мед, 1 ч.л. ябълков оцет, 4 ч.л. лимонов сок. Тази напитка засилва метаболизма и регулира теглото.

Tagged ,
на горе