Как да се сдобрите с него според зодията?

Как да се сдобрите с него според зодията?
Астрология

Как да се сдобрите с него според зодията?

 

Глупачката се кара до безкрай, но мъдрата жена в кавгата вижда пътя към опознаването на любимия, гласи една мъдрост. Та, ако нещата стигнат до скандал, това са насоките, които дава астрологията, базирани на личните качества на всяка зодия. Така, че – предупредени е равно на въоръжени! Въпреки че, разбира се, ние искаме изобщо да няма кавги между влюбените. И вместо да търсим възможности за помирение, нека всички ние се научим на мъдростта да чуваме, разбираме и следователно обичаме своята сродна душа.

 

Както знаете, недоразуменията между партньорите в двойката водят до кавги . Но за да спасите отношенията е достатъчно да знаете как да сключите мир с всеки един от представителите на зодиакалния кръг. В крайна сметка методите, използвани за помирение с Козирог, няма да работят за Водолея.

 

И така, нека да разгледаме как можете да се помирите с всеки знак, като използвате неговите качества според хороскопа

 

 

Овен

С Овен определено ще има кавги. Няма как да ги избегнете, предвид експлозивния му огнен темперамент. Но има добра новина: Овенът не е склонен към дълги битки. Бързо се разпалва, но и бързо се охлажда. При него основното е да не се водят никакви разговори за случилото се. За него това е крайъгълен камък. Той вярва, че ако искаш да се помириш, помири се, но нито дума за миналото.

Телец

Представителите на този знак не са склонни да правят промени. Стабилността е всичко! Затова е трудно да ги провокирате за кавга. Телецът ще направи всичко възможно да поддържа мирна връзка.

Близнаци.  Речта е основното им оръжие! В схватка те могат да кажат много и всякакви неприятни неща и след това няма да го запомнят – нито техните думи, нито вашите. Следователно е необходимо да се примирим с тях, използвайки вербален контакт. Освен това можете дори да говорите за далечни теми, основното е да започнете. И там според обстоятелствата. Някои от Близнаците веднага се съгласяват на помирение, други имат нужда от време да останат сами. Това изисква индивидуален подход.

Рак

По-добре е изобщо да не се карате с Раците, за да не се налага по-късно да се помирявате. Те са изключително докачливи и дълго ще помнят всяка небрежно изречена дума. Дори и след помирение. И преди да се приближите до Раците след схватка, трябва да им дадете време да „дойдат на себе си“, да възстановят хармонията в сърцата си и да се вслушат в собствените си души. И едва тогава, след няколко дни, могат да се предприемат стъпки към помирение. Раците ще ви чуят, ако кажете, че тази кавга ви е наранила, че съжалявате за случилото се. Между другото, помирението ще бъде по-лесно, ако Ракът чуе много нежни думи, отправени към него.

Лъв

Ако вече е започнала кавгата, тогава Лъвовете действат бързо и непоклатимо – казват директно какво мислят. Дългите оплаквания и мъченията с мълчание не са за тях. Сключването на мир с Лъв изобщо не е трудно – просто поднесете достоен подарък, въз основа на неговите интереси.

 

Дева

Те мразят конфликтите. Това е напълно в противоречие с тяхното разбиране за хармонията на света. Следователно Девите, като правило, сами правят първата стъпка към помирението. Те са склонни да анализират всички аспекти на инцидента, което допълнително напълно нивелира самия конфликт.

Везни

Това е знак, с който е лесно да се справите. Основното е, че той усеща искреността на вашите намерения. Везните ценят хармонията в отношенията. И самият факт на възникналата кавга е нещо чуждо на тяхната същност. Затова те лесно ще забравят за кавгата и никога няма да ви напомнят за нея, особено ако предложите да прекарате време сред природата, да отидете на кино или в парка.

Скорпион

Като правило самият той е инициатор на кавгата. Това допринася за неговото емоционално разтоварване. Освен това, по време на кавга, той е в състояние да прибегне до манипулация и по всякакъв възможен начин да използва слабостите на партньора, които са му известни. По-добре е изобщо да не влизате в конфликти с него.

Стрелец

За да сключите мир със Стрелеца, ще трябва да приемете неговата гледна точка или да го убедите, че греши. Най-вероятно е по-добре първото, защото второто е в категорията на фантастиката. Когато Стрелец осъзнае, че победата е негова, конфликтът се анулира от само себе си. Между другото, той никога не е първият, който се помирява.

Козирог

По своята природа те са малко емоционални. Затова не бива да разчитате на възможността да разчувствате Козирога или да го доведете до сърдечен разговор. Изходът от ситуацията обаче е много прост – трябва да направите някаква съвместна дейност. И тогава сърцето на Козирога веднага ще се размрази и един помирителен разговор ще започне сам.

Водолей

Невъзможно е има някакви съвети как да сключите мир с Водолея, те просто не съществуват. Те могат да забравят за голяма кавга за една нощ или могат да реагират страстно на някаква дребна схватка. Но все пак има изход! Необходимо е да дадете на Водолея да разбере, че сте заедно и имате едни и същи чувства и планове. Че сте двойка, в която всеки подкрепя другия.

Риби

Тези момчета са изключително противоречиви личности. Въпреки това помирението идва от само себе си. Способността да се обиждат им е присъща, така че няма да пропуснат възможността да се нацупят за пореден път. И все пак всяка „рибена душа“ ще се размрази, ако проявите любов, грижа и нежност.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе