Как да сбъднем желание: Какво трябва да направите, за да ви се сбъднат бързо желанията и мечтите

как да сбъднем желание
Психология Интересно

Как да сбъднем желание: Какво трябва да направите, за да ви се сбъднат бързо желанията и мечтите

Представете си, че преди да сте се родили, са ви показали на филмова лента целия предстоящ живот. Начинът, по който правите грешки, как обичате това, което не си струва да обичате, как страдате и се страхувате да не загубите нещо – хора, здраве, вяра в себе си…

Бихте ли повярвали? Едва ли. Но точно така се случва животът ни!

Живеем под тежестта на опита, живеем както са ни научили и дори не подозираме, че това, което искаме, може да влезе в живота ни по най-вълшебния начин.

Нека видим какво трябва да се направи, за да осъществяваме желанията си лесно и възможно най-бързо.

Какво трябва да направите, за да ви се сбъднат желанията?

 

Формулирайте желанието и го запишете.

Когато целта е произнесена и фиксирана, по този начин я съживявате, правите я част от реалния свят, а не я оставяте в главата си просто като сив фон.

Как да формулираме: утвърдително, с обозначението на времето!

 

Колкото повече емоции вложите, толкова по-добре! А ето и останалите правила за формулиране на желания.

Следващата стъпка, която трябва да предприемете, за да изпълните желанието си, е да визуализирате. Попълнете получената формулировка с подходяща картина. Изрежете от списание или отпечатайте от интернет, снимка, която отговаря на желанието ви. Тя трябва да носи добри емоции и да стимулира, трябва да ви вдъхновява и да ви напомня, че всеки ще е по-добър и ще ви доближава към целта!

Най-важното е да го правите, докато „летите“ – когато сте свободни от негативни мисли, емоции, имате прекрасно настроение, когато ви се иска да пеете и да се смеете. Носете само добро за всички!

Оптимално време за сбъдване желания

Отговаряйки на въпроса как да си направите желание, така че то да се сбъдне, трябва да се отбележи, че най-доброто време за това е точката, която може безопасно да бъде класирана като нов етап. Естествено, това важи и за времето.

Преди сън

Специална сила притежават тези желания, които са отправени към Вселената преди сън.

Ако човек постоянно мисли за най-съкровеното със затворени очи, тогава вероятността мисълта да се сбъдне ще се увеличи няколко пъти.

Можете да видите какво искате в съня си

За да сънуваме определена мечта, трябва често, за предпочитане през целия ден, да мислим за нея. Трябва да се опитате да сложите определен образ в съзнанието си – образ на това, което искате да видите.

Вложете искреност и бъдете дълбоко убедени, че желанието ви ще се сбъдне

Преди всичко трябва да се отбележи, че искреността и дълбокото убеждение, че това, което се планира, ще се случи, е от голямо значение. Ако няма вяра, тогава желанието няма да бъде изпълнено. Абстрактните неща ще останат недостижими.

Когато формирате определено желание в съзнанието си, трябва да спазвате формата „Ще имам всичко“. Не трябва да ги замествате с колебливите „искам“, „желая“ и „може би“.

Желанието, което е отправено към Вселената, трябва да бъде представено като вече постигната цел, а не като възможен вариант.

Ако желанието ви е свързано с това да спечелите пари, трябва да знаете за какво ще отидат те

Не мислете, че в тази ситуация няма място за бизнес планове или просто за натрупване на богатство. Всичко е възможно. Преди, обаче, да си пожелаете да получите голяма сума пари, трябва да решите духовния компонент на този въпрос.

Тоест, да знаете къде ще ги похарчите. И е много важно целите да бъдат реалистични. Например, можете да пожелаете увеличение на доходите поради смяна на работата, която ще започнете да търсите в близко бъдеще.

В този случай парите например ще бъдат насочени към реализиране на нуждите на децата ви и техните желания.

Трябва да се определи времето за сбъдване на желанието

Разбирайки как да си направим заветно желание, трябва да се обърне специално внимание на времето за изпълнението му.

Най-добрият вариант би бил, в който времето за постигане на желанието се вписва в определен цикъл. Например, промяна на сезона, година преди определена дата или по времето, когато падне първият сняг.

И е много важно в същото време да изпитате чувството, което ще се появи в момента на изпълнението на заветното желание.

В никакъв случай не трябва просто да седите и да чакате мечтата да бъде постигната. Трябва да се опитаме да си помогнем не само с мисли, но и с действия.

Препоръчително е да изречете мечтата си на глас

Има огромен брой суеверия, свързани с факта, че не е нужно да казвате на никого за мечтите си. Най-добре е желанието да звучи само на ментално ниво и в същото време да бъде само в сърцата ни. Съмненията и предразсъдъците на други хора могат да бъдат вредни и да стопират изпълнението.

Въпреки това, изказвайки на глас мечтата си, можете да направите по-силна „заявка“ към Вселената. Може да я прошепнете или да я изречете на глас когато в стаята няма никого другиго. Основното нещо е да вярвате искрено в това, което казвате.

Луната може да помогне за сбъдване на желанията

Да. По време на новолуние можете да провеждате различни ритуали, това е най-добрият период. Желанието е най-добре да бъде отправено през първия лунен ден. Но не се вманиачавайте, всеки друг ден, при силна воля, ще е не по-малко добър.

Ритуали за изпълнение на желания

За да направите своето заветно желание, можете да прибегнете до помощта на няколко ритуала.

Вземете лист и химикал и направете бележка, която да изразява най-съкровените ви мисли и мечти. Ако в началото списъкът се окаже доста дълъг, след време сбъднатите желания постепенно ще бъдат отметнати и изтрити. На тяхно място съответно ще дойдат нови.

Преди всяко желание трябва да направите бележка „Приемам с благодарност“. В този момент, когато мечтата се сбъдне, срещу нея в тетрадка ще трябва да напишете „благодаря“. Мисълта в тетрадката трябва да бъде ясно формулирана.

Ако имате въпрос за това как да си пожелаете пари, стабилност или работа, тогава листчето хартия, на което ще бъдат формулирани съответните мечти, ще трябва да бъде заровено в земята.

Само не забравяйте за добрата енергия, която трябва да излъчвате по време на ритуалите. В никакъв случай не ги извършвайте, когато сте ядосани или огорчени. Настройте се правилно и резултатите ще са налице съвсем скоро!

Tagged , , , , ,
на горе