Как да разберете дали той ви обича истински
Любов и партньорство

Как да разберете дали той ви обича истински

Чудили ли сте се дали той ви обича истински? Започвате да се обвързвате сериозно с партньора си и се чудите какво наистина изпитва към вас? Любовта е прекрасна, но непредсказуема и понякога не е ясно какво мисли партньорът ви. За ваше щастие, изучаването на поведението на партньора ви и на начина, по който той ви говори, може да ви помогне!

Искате да излезете с него? Поканете го

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак

Как да разберете дали той ви обича истински

Сигурността и комфортът са в основата на здравата и любяща връзка.

обича
Как да разберете дали той ви обича истински

Когато партньорът ви е истински влюбен във вас, той ще ви накара да се чувствате физически и емоционално в безопасност, когато сте с него. Няма да ви заплашват, да ви принизяват, да се опитват да ви контролират или да прекъсват системата ви за социална подкрепа. Всъщност те ще ви насърчават да изразявате себе си свободно и ще ви приемат безусловно.

Да бъдеш конструктивен и да критикуваш някого, за да го унижиш, не е едно и също. Любящият партньор може да предложи помощ или конструктивна критика, ако допуснете грешка, но няма да се опита да ви затвори или да ви накара да се почувствате малки.

Всеки се ядосва понякога и партньорът, който ви обича, ще полага усилия да изразява гнева си по здравословен начин. Той няма да го използва, за да ви плаши или сплашва.
Ако партньорът ви има проблеми с гнева и изблици на гняв, съгласието да потърси помощ и да реши този проблем показва, че той се грижи за вас и е готов да свърши работата, за да се чувствате в безопасност с него.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

В една любяща връзка можете да говорите за всичко с партньора си.

Той ще се опита да разгледа и разреши проблемите, вместо да избягва трудните разговори, ще обсъди с вас границите на връзката и ще се ориентира в конфликтите с уважение. Извън конфликтите партньорът ви може да положи усилия да сподели чувствата си и да изгради емоционална близост с вас; накратко, той ще се отвори за вас и ще приеме уязвимостта.

Откривайки се пред вас, те може да говорят за детството си, за най-големите си съжаления, за най-болезнените моменти или за романтичните си мечти за бъдещето. Ако кажат: „Никога преди не съм казвал на никого това…“, това е знак, че ви обича и ви има доверие.
Имайте предвид, че уязвимостта и емоционалната интимност не са естествени за всеки. Възможно е да не се чувстват комфортно с това, но ако ви обичат, ще положат усилия да се научат и да се усъвършенстват.

Когато някой ви обича, той с удоволствие ще приеме всичко, което кажете.

обича
Как да разберете дали той ви обича истински

Дори и да са чували всичко преди това, те ще слушат и ще отговарят замислено, без да ви прекъсват. Нещо повече, те ще се опитат да запомнят малките детайли, които са научили от вас. Активното слушане доказва, че те обичат и искат да знаят всичко за теб – от твоите симпатии, антипатии и страсти до любимите ти гарнитури за пица.

Можете да разберете, че някой слуша активно, защото ще установи контакт с очите, ще се наведе към вас и ще кимне, за да ви покаже, че ви обръща внимание.
Някой, който ви обича, ще направи всичко възможно да не смени темата с нещо, за което иска да говори. Те ще ви изслушат, независимо от това какво имате да кажете.

Любовта може да накара човек да почувства вашите емоции като свои собствени.

обича
Как да разберете дали той ви обича истински

Независимо дали се занимавате с лични проблеми и изпитвате голяма емоционална болка, или сте разстроени, защото имате грип, тези емоции ще се пренесат върху партньора ви. По същия начин, когато се пръскате по шевовете от радост, те също ще бъдат такива. Емпатията е знак, че те са дълбоко загрижени за вас и вашето благополучие!

Изумете партньора си следващия път, когато имате силни емоции, независимо дали сте разстроени и се разкрещявате, или съобщавате невероятни новини. Когато ви обичат, те може да имат забележима реакция, която отразява вашите собствени чувства по въпроса.
Реакциите им невинаги ще са толкова силни, колкото вашите, особено ако въпросът е личен само за вас, но най-вероятно ще повторят радостта, тъгата и разочарованието ви, когато ги усетите. Когато партньорът ви почуства вашите емоции като свои собствени, това означава, че той ви обича.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Човек, който ви обича истински, няма да ви принуди да се промените.

обича
Как да разберете дали той ви обича истински

В края на краищата вие и вашият партньор сте двама отделни души. Вероятно няма да сте съгласни за всичко, независимо колко много общи неща имате. Способността на партньора ви да приема и прегръща тези различия е огромен знак за любовта му към вас; той ще прояви интерес да разбере гледната ви точка и ще направи всичко възможно да ви уважава.

Любящият партньор с удоволствие ще ви даде съвет, когато го поискате, но няма да ви го налага насила или да ви отказва обич, докато не се съгласите с него.
Не се страхувайте да участвате в уважителен дебат с партньора си. Дебатът може да бъде полезен инструмент за опознаване на гледните точки на другия, стига никой от вас да не се опитва да накара другия да признае, че греши. Човек, който ви обича истински никога няма да ви принуди да се промените.

Tagged ,
на горе