Как да подлудим мъжа в леглото
Любов и партньорство

Как да подлудим мъжа в леглото

Омръзна ли ви рутината в сексуалните отношения? Време е да предприеме сериозна крачка и да направите истинска революция в спалнята за да подлудите вашия партньор. Днес ще ви дадем няколко простички съвета, които вършат чудеса и със сигурност, ще го изпратят  на седмото небе.

 

 

Ето какво трябва да направите за да го подлудите в леглото

Бъдете строга господарка – заповядайте им

 

Жени, вие определяйте как ще се случат нещата. Заемете водеща позиция. Всеки мъж смята, че това е много, много секси.

 

От време на време гледате филми за възрастни заедно.

 

Ще научавате все повече и повече нови неща, като гледате тези филми. Мъжете не обичат еднообразието в леглото . Ако не сте разнообразни, скоро ще му омръзнете и ще ви замени с по-разкрепостена партньорка. Бъдете сигурни, че ако поемете инициативата да включите нова поза или нещо друго лудо ще го влудите и няма да бъдете игнорирани.

 

Оставяйте следи по тялото му

 

Белегът, който сте оставили на гърба му, доказва, че сте правили страстна любов, а не само стандартна. На следващия ден той ще си спомни точно какво сте преживяли, след като види белезите по тялото си.

 

Орална любов 

 

Поглезете го, без да искате нищо в замяна. След дълъг работен ден всеки мъж мечтае жената да го възнагради с отпускащи ласки. Случва се да нямат енергия да правят любов след натоварения ден.

 

Масажирайте го

 

Просто класически масаж на гърба за стимулиране на сетивата му. Това ще му помогне да се отпусне, а след това той ще ви благодари по сърдечен и романтичен начин.

Вижте още ⤵️

Мили красиви дами, кое е най здравословното вино за нас?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе