Как да печелите повече пари в зависимост от зодията си (втора част)

Как да печелите повече пари в зависимост от зодията си 2
Астрология

Как да печелите повече пари в зависимост от зодията си (втора част)

Има много начини да увеличите финансовото си състояние, но понякога това изобщо не изглежда лесна задача. Тук на помощ идва и астрологията. Можете да използвате специфичните предимства на вашия  зодиакален знак, за да оптимизирате работния си процес, да се съсредоточите върху изграждането на правилните взаимоотношения и да работите по доходоносни проекти. 

След като ТУК  дадохме съвети за първите четири знака от зодиака, време е да преминем към следващата група:

Лъв – покажете инициатива.

Лъвът е знак, който винаги привлича вниманието, но когато става въпрос за кариерата му, той трябва да се увери,  че хората го забелязват по правилните причини. Хората ще го обичат заради неговата общителна личност и харизматична природа, но също така трябва да могат да го възприемат като трудолюбив човек. Лъвовете трябва да знаят, че могат да бъдат харесвани и все пак хората да ги приемат сериозно. Ето защо е важно те да покажат инициатива, като е добре да се опитат и да изградят добра мрежа от контакти около тях, което трябва да ги държи в течение за нови възможности. Като най-голям минус може да се отбележи склонността на Лъва към показност. Както често се случва, най-голямата му сила е и най-голямата му слабост. Тази зодия трябва да се научи да прави разлика между положителното и отрицателното внимание.

Дева – организирайте и оптимизирайте процеса.

Нямате нужда някой да ви казва да работите повече. Всъщност твърде усилената работа може да бъде вашето падение. За разлика от Телците, които намират чувство за собствено достойнство в своите заплати, Девите го намират в своята продуктивност. Когато сте несигурни, ще се претоварите в опит да докажете своята стойност и това може да има обратен ефект. Гледайте на работата си възможно най-обективно и разпределяне правилно времето си, като може да си водите и отчети за свършената работа. Документирането на стойността си пред компанията по този начин ще ви помогне да бъдете смели, когато става въпрос за искане на повишение.  Пречка за Девите може да бъде тяхната неувереност в собствените възможности, която не им позволява да се отпуснат. Умът им винаги се включва първи и никога не позволява на емоциите да вземат превес. Тези хора трябва да се научат повече да вярват себе си. Провалът и отхвърлянето са най-големите страхове на тази зодия.

Везни – бъдете решителни.

Като най-големите балансьори в зодиака, Везните често забравят да поставят нуждите си на първо място. Те се стремят да сключат мир с други хора и понякога това ги кара да жертват себе си, без да имат вина. Ако иска да спечелят повече пари, те трябва да се съсредоточат повече върху себе си и да бъдете активни във взимането на решения. Най-добрият начин Везните да се издигнат в работата е да спрат да се опитват да угодят на всички. Те трябва да намерят своя глас и да не се страхуват да оставят другите да го чуят. Балансирането на множество отговорности може да ги натовари твърде много. Понякога, отдалечаването от един проект в полза на друг ще осигури най-голямото чувство за баланс. Просто не забравяйте, че Везните са една от зодиакалните знаци, които произвеждат най-много милиардери.

Скорпион – намалете тонуса.

Състезателни по природа, Скорпионите често могат да се окажат в конфликт с колеги, които не споделят същото мнение или които виждат като потенциални съперници. Най-добрият начин да се представят по-добре на работа – и да се надяваме, че ще спечелят повече пари – е да използват тази конкурентоспособност по конструктивен и положителен начин. Те трябва да направят усилие да се усмихват малко повече и да бъдат по-приветливи, за да намалят тази интензивност. Разбира се, не е нужно да измислят напълно фалшива личност, а просто да омекотят някои от ръбовете си. Независимо дали е правилно или не, хората са по-склонни да разпознават и възнаграждават онези, които намират за приятни или харесвани.

Очаквайте и последната част на темата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе