Как да накарате половинката си да се почувства по-сигурна във връзката ви

Как да накарате половинката ви да се чувства по-сигурна във връзката ви
Любов и партньорство

Как да накарате половинката си да се почувства по-сигурна във връзката ви

Много проблеми във връзките са се получавали заради липсата на сигурност в единия от двамата партньори. Повечето дами искат да имат необходимото спокойствие, когато са с даден човек, а ако не усещат, че това е факт, се чувстват застрашени. В много случаи това може и да е вид параноя, но несигурността е нещо, което никой не иска да изпитва. Затова, ако не искате да имате, проблеми направете всичко възможно да накарате партньора ви да се чувства защитен.

Бъдете открити. Най-добрият начин да премахнете съмнението от ума на някого е, като бъдете прозрачни с него за всичко. Да, това може да е малко некомфортно за вас, ако не сте свикнали да споделяте лични неща си с другите. Не забравяйте, ако искате да имате бъдеще с този човек, вие двамата трябва да сте едно цяло. Това означава, че той вече има право да знае всичко за вас. Прозрачността включва при нужда да не се притеснявате да му покажете всеки ваш акаунт в социалните медии или какво има във вашия телефон, разбира се. Ако няма какво да криете, това не би било голяма работа. Разбира се, тук не говорим за признаци на болезнена ревност и следене на всяка ваша крачка.

Показвайте половинката си в социалните мрежи. Да, жените са параноични и те лесно стават подозрителни към всяко малко нещо, включително защо мъжете им не биха качили снимка с тях във Фейсбук или Инстаграм. Както знаете, повечето жени са активни в социалните медии. Ако се гордеят с връзката си, тогава най-вероятно ще я показват. Сега те очакват същото нещо от своите партньори.

Представете половинката си на вашите приятели и колеги. Друг начин да осигурите сигурността на човека до вас е, като запознаете и да му позволите да общува с хората, с които влизате в контакт всеки ден. Вероятно би било трудно да се доверите, ако сте в началото на връзката си, но ако имате дългосрочни намерения, не може да криете половинката си от вашето обкръжение, а и не би трябвало. От друга страна, ако той види, че хората, с които се срещате, са надеждни, ще знае, че сте в сигурни ръце, когато сте с тях.

Tagged , ,
на горе