Как да накарате мъж да разбере, че може да ви докосне
Любов и партньорство

Как да накарате мъж да разбере, че може да ви докосне

Със сигурност, когато сте в начален етап на отношенията ви с един мъж той се е чудил дали може да ви докосне и кога е точният момент за това. От друга страна вие трябва да очаквате този момент и ако това не ви притеснява, да му покажете, че вие бихте одобрили това. Тук не говорим за нещо повече от прегръдка, хващане на ръката ви или помилване по лицето например, но и те не стават просто така.

Движенията, които могат да ви помогнат да разберете как да дадете на човека да разбере, че може да ви докосва, са много важни. Можете да мислите за този раздел като за романтичната част, в която героите най-накрая действат според чувствата си след 80 минути напрежение!

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Силата е във вас и трябва да му покажете, че искате той да ви докосне.

Силата на погледа – контакт с очите

Очите – прозорците към душата и билбордовете на романтичните намерения. Когато се чудите как да дадете на един мъж да разбере, че може да ви докосне, очите ви могат да свършат голяма част от работата, без да изричате нито една дума. Те са като невъзпети герои на запознанствата, които подготвят сцената за всички следващи движения.

Влюбен поглед – продължителен поглед

Чували ли сте някога за теорията за интимния поглед? Не, това не е състезание по гледане! Това е идеята, че приковаването на погледа за продължителен период от време може да изгради интимност. Затова продължете, оставете очите си да се задържат само секунда или две по-дълго от обичайното. Докато го правите, помислете дали да не добавите малко съблазнителен, леко свит поглед или отворен, невинен поглед. Тези стилове очи могат да добавят допълнителни слоеве към погледа ви, като придадат на зрителния ви контакт дълбочина, която е толкова сложна, че ясно показва на човека, че може да ви докосне.

Доверие през очите

Директният контакт с очите не само казва на хората, че се интересувате от тях, но и изгражда доверие. Когато очите ви се срещнат и задържат, това е като да кажете: „Хей, виждам те и съм тук с теб“.

да ви докосне
Как да накарате мъж да разбере, че може да ви докосне

Говорете с тялото си – Език на тялото

Когато се ориентирате как да съобщите на един мъж, че може да ви докосне, тялото ви може да служи като втори пилот, който ви води през неизказаните сложности на човешкото взаимодействие. С други думи, тялото ви е вашето тайно оръжие за невербален флирт.

Заемете отворена позиция

Езикът на тялото говори много и казва дали той може да ви докосне. Отворената стойка – нескръстени ръце, изправен гръб – изпраща послание за откритост и комфорт. От друга страна, затворената поза може да каже: „Отдръпни се, приятелю!“ Така че следващия път, когато искате да дадете знак как да покажете на човек, че може да ви докосне, помислете как е разположено тялото ви.

Побратимяването е победа – огледално отразяване

Това е класиката в психологията! Огледалното отразяване – имитирането на движенията на някого – показва, че сте на една и съща вълна. Ако той се навежда, и вие се навеждайте. Това е като негласно „аз също“ под формата на език на тялото. Но бъдете внимателни, не прекалявайте, не искате да изглеждате така, сякаш играете на някаква глупава игра на срещата си. Финесът е от ключово значение тук, направете го естествено, така че да е повече „разбирам те“ и по-малко „копирам всяко твое движение“. Така му показвате, че може да ви докосне.

Магията на едно просто докосване

Спомняте ли си „нормата на реципрочност“ в психологията? Хората са по-склонни да отвърнат на услугата, когато такава им е оказана. Ако инициирате закачливо докосване – леко допиране на ръката или леко побутване с лакът – вие подготвяте почвата той да се чувства комфортно да ви докосне.

да ви докосне
Как да накарате мъж да разбере, че може да ви докосне

Предлагани движения

Говорим за игриви потупвания, докосване по ръката или дори за пляскане с ръка, което продължава секунда по-дълго. Всяко докосване е като миниподкрепа, която казва: „Това е добре, нека продължим!“. Но не забравяйте, че това не ви дава картбланш да инициирате пълна мечешка прегръдка или нещо по-инвазивно. Винаги мислете и обръщайте внимание на реакциите на партньора си – съгласието е непрекъснат процес, а не еднократна отметка.

Кажете го и го имайте предвид

Теорията на речевите действия ни казва, че самият акт на казване на нещо го превръща в действие. Да кажете „Чувствам се комфортно около теб“ или „Имам ти доверие“ е като да изпратите специална покана към личното си пространство. Тези фрази не просто висят във въздуха, а променят емоционалната атмосфера. Мислете за тях като за словесно ръкостискане, което скрепява сделката за взаимното усещане и отваря вратата към по-осезаема форма на комуникация, а с това давате сигнал, че може да ви докосне.

Вижте още:

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Tagged , ,
на горе