5 трика как да изглеждаме добре на снимки

5 трика как да изглеждаме добре на снимки
Мода

5 трика как да изглеждаме добре на снимки

Може би на много от вас се е случвало да се харесвате в огледалото, но не и на снимки. Грим, прическа, дрехи – сякаш всичко е перфектно и се чувствате най-красивите на света. Логично е да си направим по една снимка. Щрак !! Виждаме снимката и все едно виждаме друг човек.

Как може да има такава разлика от образа ни в огледалото и това как сме на снимката. Замисляли ли сте се , че може този ефект да е резултат от неправилно позиране ? Ще ви предложим няколко съвета за това как да бъдете ослепителни и красиви на снимките.

Така следващият път на снимка от парти, сватба или рожден ден вие ще сте най-добре на снимката, а не пак с притворени очи (поза тип “сега спя, защо ме снимате.Да изглеждаш добре на екрани и на снимки е основно житейско умение, независимо дали сте запален плакат във Facebook/Instagram или не.

Можете да контролирате собствените си селфита, но често не и онези, които други хора ви правят и показват онлайн. Кой има нужда двойната брадичка, изпъкналият корем или кръговете под очите да бъдат разкрити пред всички? Като редактор за красота и стил, който е прекарал цял живот във фотосесии, знам няколко съвета, за да направя цялата разлика между „забравянето“ и ласкателството, без да използвам филтри или специални приложения.

5 трика как да изглеждаме добре на снимки

5 рамкиращи лицето прически, с които да се подмладим (СНИМКИ)

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

5 трика как да изглеждаме добре на снимки

1. Разберете вашия най-добър ъгъл на лицето

правене на снимки
5 трика как да изглеждаме добре на снимки

Малко хора имат симетрични лица – особено на 50, когато възрастта и гравитацията вземат връх. Едната или другата страна ще бъде по-добра. Помага съзнателно да играете в добрата си страна, като гледате извън центъра, вместо направо.

Тествайте това, като направите няколко снимки на три четвърти лице от десен и ляв ъгъл и ги сравнете. Не сте сигурни? Знайте, че много хора несъзнателно разделят косата си от страната на по-здравия профил и вече й дават приоритет.

Нека носът, бузите и линията на челюстта ви бъдат ориентир, но не започвайте да набирате козметични хирурзи. Да изглеждаш страхотно на снимки няма нищо общо с истинското физическо съвършенство. Колкото по-естествено и анимирано изглеждате, толкова по-добре. Просто не забравяйте да се усмихнете с очите и устните си.

2. Изберете правилните дрехи

правене на снимки
5 трика как да изглеждаме добре на снимки

Трябва да внимавате в подбора на дрехи както за снимка, така и в ежедневието. Вижте кои дънки ви стоят най-добре, кои рокли могат да подчертаят предимствата на вашето тяло. Ако сте малко по-пълнички трика с по-тъмните дрехи работи в пълна сила. Избягвайте широки ръкави, хоризонтални ивици и въобще дрехи, които които не са подходящи за вас и вашето тяло. И така вашите снимки ще станат добри.

3. Изпробвайте пози пред огледало в цял ръст

правене на снимки
5 трика как да изглеждаме добре на снимки

Чувствате се глупаво, но практиката помага на езика на тялото ви пред камерата да се чувства по-естествен. Независимо дали седите или правите, вие искате да предложите движение и да създадете ъгли с тялото си. Даването на ръцете ви да правят нещо помага.

Те могат да подпират брадичката ви, когато седите, да се облягат на врата или стол, да се пъхнат небрежно в джобовете ви, да държат чанта, очила или чаша. Без значение колко спокойна е позата, не забравяйте да стегнете корема си, дръжте раменете надолу, шията повдигната и позата изправена. Първоначално това ще се стори фалшиво, но изглежда истинско и излъчва уверен, жизнен и здрав вид, независимо от размера, теглото или настроението на снимката. Така вашите снимки ще са истинско бижу.

4.Ръцете

правене на снимки
5 трика как да изглеждаме добре на снимки

Един хитър трик за снимки е да не оставите ръцете си просто да “висят” хей така до вашето тяло. Сложете ги на талията си. Така не само ще я подчертаете , а и ще “раздвижите” снимката. Ако носите красиви пръстени или гривни – покажете ги !!! Може небрежно да сложите ръка пред крака ви (например).

5.Когато сте седнали

правене на снимки
5 трика как да изглеждаме добре на снимки

Ако искате да направите снимки, когато сте в седнало състояние трябва да седите изправен. Това е много важно. Друго важно правило при такава поза е да седнете на ръба на стола. Така вашият торс ще изглежда по-издължен и камерата ще може да улови силуета ви по най-добрия начин.

Tagged ,
на горе