Какво ни очаква в началото на месец май: От 5 до 9 май промяна на съдбата ни към по-добро

От 5 до 9 май промяна на съдбата
Астрология

Какво ни очаква в началото на месец май: От 5 до 9 май промяна на съдбата ни към по-добро

5 май. Сряда

Сряда е денят на Меркурий. Кармично число на ден 6 – Венера

Лесен и позитивен ден с добра енергия. Следвайте зова на душата си, правете онези неща, които ви носят щастие. Добър ден, за да опитате силите си, да проявите креативност, дори ако никога преди не сте го правили. Този ден се счита за един от най-добрите за дългосрочни начинания, откриване на мащабни проекти. Всичко, започнато днес, ще донесе добри резултати. Ведическият календар казва, че къщата, която е започнала да се строи на този ден, ще бъде здрава и ще донесе на собствениците си късмет.

Съвет от планетите: Да живееш просто ,да започнеш отначало  

Денят е много успешен за родените на 6, 15, 16, 24 и 26

6 май. Четвъртък.

Четвъртък е денят на Юпитер. Кармично число на ден 7 – Кету

Ден на мъдростта, знанието, предсказанията и пророчествата. Днес сякаш се събуждаме от сън и научаваме най-важното, което сме чакали цял живот. Идват отговорите на най-интимните въпроси. Това е денят, в който откриваме мир и стабилност. Осъзнаването на нашето минало, настояще и бъдеще идва при нас. Всичко днес трябва да се прави спокойно и премерено. Успехът ще придружава онези, които са чисти по душа и не бързат, казва ведическият календар.

Съвет на планетите: Ако оставите ума си да се успокои, отговорът на вашите въпроси ще дойде от само себе си

Денят ще донесе много късмет за родените на 7-ми, 16-ти, 17-ти, 25-ти и 27-ми

7 май. Петък.

Петък е денят на Венера. Кармично число на ден 8 – Сатурн

Най-важният ден от седмицата. Днес Екадаши е специален лунен ден, когато благодарение на духовните практики и строгите икономии получаваме възможност да подобрим съдбата си. Това е един от най-мощните Екадаши. Той дава на човек късмет, унищожава последиците от греховете, извършени в миналото. Спазвайки този обет, нещастните стават щастливи и всеки човек печели щастие и просперитет в продължение на много животи. Правилата за спазване на Екадаши: пост, духовни практики, благотворителност.

Съвет от планетите: Всеки ден от живота ви отваря възможности за духовен растеж за вас

Денят ще донесе късмет на родените на 8-ми, 17-ти, 18-ти, 26-и и 28-ми

8 май. Събота.

Събота е денят на Сатурн. Кармичен брой на ден 9 – Марс

Спокойствието е ключът към днешния успех. Силните енергии са в разгара си и ще трябва да проявим търпение, за да ги запазим. Не спорете и не подреждайте нещата, не доказвайте нищо на никого. Това е денят, в който всичко, което се случва, трябва да се гледа спокойно и философски на света. Практикувайте приемане и доброта. Мъдреците казват, че е лесно да бъдеш мил, когато наоколо има светци. Истинската сърдечна доброта се разкрива в реални условия на живот, където няма идеални хора.

Съвети от планетите: Толкова е лесно да бъдеш мил. Просто трябва да си представите себе си на мястото на друг човек, преди да започнете да го съдите.

Денят е особено благоприятен за родените на 9, 18, 19, 27 и 29

9 май. Неделя.

Неделя е слънчевият ден. Кармичен брой на ден 1 – Слънце

Днес е много благоприятен ден. Слънчево, светло. Той е проникнат с добри и положителни енергии. Във ведическия календар този ден се нарича най-светлия и прекрасен. На този ден получаваме резултатите от изходящия лунен месец. Вселената дава дарове на щедрите, носи добри хора на любящите и възнаграждава трудолюбивите. Днес ние се разпознаваме по нашите дела. Опитайте се да приемете правилно всичко, което ви идва в този ден. Как ще се развие по-нататъшният ход на събитията зависи от вас.

Съвет от планетите: всеки ден Бог ни изпраща – заедно със слънцето – възможността да променим всичко, което ни прави нещастни

Денят ще донесе късмет на родените на 1, 10, 11, 19, 21, 28 и 31

Tagged , , ,
на горе