Какво искат мъжете от една връзка
Любов и партньорство

Какво искат мъжете от една връзка

Най-трудният въпрос на света според мъжете е „Какво искат жените?” Това е фраза, която се превърна в нарицателно за поведението на дамите, а дори бе създаден и филм с главен герой Мел Гибсън в него. От гледна точка на дамите обаче въпросът с обратен знак е също толкова труден. В последните години интересите на мъжете станаха много по-разнопосочни и докато в началото на века можеше да кажем, че силният пол се интересуваше само от футбол, коли и жени, сега нещата не стоят така. Същото е и в една връзка. Винаги ще има нещо, за което мъжът ви да не е доволен и да иска повече от вас като негова половинка. Ключово е да бъде намерен балансът и заедно да разберете от какво има нужда другият. Ето какво иска силният пол от жената до себе си:

Жена му да бъде вярна. Всеки се плаши от изневярата, не само дамите. Никой не иска да разбере, че жена му си има друг и че го мами. Затова едно от най- важните неща, които един мъж иска в любовта, е половинката му да му бъде вярна и да има позитивни нагласи към връзката им.

Чиста любов. Мъжете искат да получават безусловна любов всеки ден. За тях е важно половинката им да показва чувствата си и пред други хора, защото приемат това като признак, че тя се гордее с тях и това ги кара да се чувстват успели във връзката си. По този начин можете да изживеете незабравими моменти и заедно да ги споделите на света.

Разбиране. Ако една жена разбира напълно мъжа си, връзката между двата е силна. Понякога е достатъчно дори само един поглед, за да знаете какво мисли вашият любим и комуникацията ви да може да става и без думи. Връзката наистина е силна тогава, когато тя е готова да го защити във всеки един момент и да се бори за това, което мъжът й иска да постигне.

Доверие, честност, любов.  Ако една жена няма доверие в мъжа си, връзката няма да се развие добре. Дори той да закъснява след работа или понякога да иска да излезе с приятели, това не трябва да води всеки път до скандал и съмнения, че мъжът може да си има друга. Тя трябва да бъде честна с половинката си и да сподели ако нещо я тревожи, било то около връзката им или нещо от нейното ежедневие.

Доброта. Няма нищо по- красиво от добрата жена. Вътрешната красота е нещо, което не всяка притежава, а това не може да се даде даром. Тук въпросът е на възпитание, интелигентност и начин на живот. Ако една жена е склонна да върши глупости, изпада в кризи и показва признаци на злоба и желание за мъст, когато нещо не се е случило както тя иска, това няма да бъде прието добре от нито един мъж.

Да бъде лоялна. В модерните времена жените също започнаха да имат по- големи интереси в ежедневието си. Комуникацията с много хора, различните възможности, които предлага животът, всичко това може да бъде изкушаващо за една жена да потърси щастието си при някой друг. Ако това се случи, доверието от страна на мъжа никога няма да бъде възобновено и връзката е много вероятно да се разпадне.

Да бъде грижовна. Колкото един мъж се грижи за своята жена, толкова тя трябва да прави същото. Тук не говорим за това дамата да бъде домакиня и да не излиза от кухнята, а да помага на мъжа си да изглежда добре, да го подготвя за важни срещи в работата и да полага грижи семейството да има всичко.

Зрялата жена е дар. Когато вече са преминали 20-те повечето мъже вече гледат как да създадат семейство. Ако обаче жената до тях не е готова за това, нещата няма да се развият добре. Нито един мъж, който е преминал годините за купонясване и забавление, няма да иска до себе си да бъде жена с мисленето на дете и да гледат в различни посоки.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе