Какво да правите, ако той ви харесва и от кои червени флагове да се пазите

Какво да правите, ако той ви харесва и от кои червени флагове да се пазите
Любов и партньорство

Какво да правите, ако той ви харесва и от кои червени флагове да се пазите

Ако приемете, че той ви харесва, със сигурност ще сте много щастливи. Тогава вие ще знаете, че нещо наистина може да се случи между вас. Сега нека да превключим за секунда на друга предавка. Макар да е забавно да разсъждавате дали той си пада по вас въз основа на положителни знаци, също така е изключително важно да сте наясно с подвеждащите сигнали.

Те могат да послужат като оптични илюзии в света на запознанствата, карайки ви да виждате неща, които може да не са там в действителност.

Какво да правите, ако той ви харесва и от кои червени флагове да се пазите

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Има неща, които няма да е приятно да видите, ето от какво трябва да се пазите, дори ако той ви харесва:

Свръхкомпенсация

Случвало ли ви се е да срещнете човек, който се старае прекалено много? Той може да ви обсипва с екстравагантни подаръци или да пуска тежки реплики за бъдещи планове още на първата среща. Внимавайте, това може да е класически случай на свръхкомпенсация.

От психологическа гледна точка свръхкомпенсацията често е прикритие за несигурност или несигурност. Възможно е той да прави това, за да ви впечатли, но това не означава непременно, че е готов за нещо значимо. Да, той ви харесва, но това не означава, че ще сте щастливи заедно.

Ефект на ореола

Измамното сияние на „Ефекта на ореола“. Ако той е супер привлекателен или невероятно харизматичен, е лесно да проектирате върху него други положителни черти. Той ви харесва, но може да не бъде толкова добър, колкото си мислите.

Започвате да си мислите: „Уау, той изглежда добре и сигурно е мил, истински човек, който иска да се среща с мен!“ Но бъдете предпазливи. Физическото привличане или харизмата невинаги се равняват на емоционална инвестиция или дългосрочен потенциал.

Какво да правите, ако той ви харесва и от кои червени флагове да се пазите
Какво да правите, ако той ви харесва и от кои червени флагове да се пазите

Любовно бомбардиране

Това е голям проблем. Ако той ви харесва и ви обсипва с внимание, обич и подаръци още от самото начало, може да се почувствате като в приказка. Но това може да е любовно бомбардиране – манипулативна тактика, която често се използва за контрол или получаване на емоционално влияние. Въпреки че може да изглежда, че той е влюбен до уши, тази прекомерна привързаност може да е червен флаг.

Техниката приближаването и отдръпването

Знаете как се прави: Един ден той е много влюбен в теб, а на следващия е дистанциран. Това „горещо и студено“ поведение е известно като техниката на приближаването и отдръпването. Това е форма на емоционална манипулация, която има за цел да създаде аура на несигурност, като често ви кара да работите по-усилено за неговото внимание. Той ви харесва, но иска и вие да направите нещо за вашите отношения.

Ако сте попаднали в този цикъл, направете крачка назад. Това не е непременно знак, че той ви харесва и иска да се среща с вас.

Разшифроването на намеренията на един мъж понякога може да ви се стори като безкрайна игра на догадки, нали? Така че следващия път, когато се мъчите да откриете признаците, че той ви харесва, не забравяйте и червените флагове.

той ви харесва
Какво да правите, ако той ви харесва и от кои червени флагове да се пазите

В случай обаче, че сте сигурни, че той наистина ви харесва, трябва да имате предвид следните неща:

Споделянето е грижа

Нека да започнем с малко по-лични неща. Споделете нещо за себе си, което не всеки знае – малка тайна или запомняща се история. Това създава настроение и той да се отвори, като и двамата преминавате от непринудена закачка към по-задълбочен разговор. Това е като да поставите емоционалната основа на това, което може да се превърне в убийствен романс. Можете да приемете, че той ви харесва, ако споделя неща от личния си живот.

Преминете към действие

Вижте, никой не харесва онази сива зона, в която не сте сигурни къде се намирате. Преодоляването на мъглата не само изчиства всички неясноти, но и създава динамика, в която и двамата можете да бъдете откровени и честни. Така че направете и вие крачка към него.

Вижте още:

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво да търсим в един партньор

13 признака, че не трябва да се разделяте с партньора

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Зодиите, които са маниаци на тема чистота

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Tagged ,
на горе