Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките
Психология

Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Има неща, които не трябва да споделяте за връзката си с вашите приятелки. Всяка жена има своите най-добри приятелки, с които споделя всичко. Най-сладката тема за обсъждане е гаджето и връзката. Има неща обаче, които не е добре да споделяте за връзката си, дори с приятелките си, защото те са прекалено интимни и се отнасят до отношенията ви. Представете си как бихте се почувствали, ако най-съкровените ви моменти заедно бъдат споделени от партньора ви с неговите приятели.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „Приятели на здравето и качеството на живот“

Тук може да си направите абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Проблеми с парите

връзката
Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Парите са чувствителна тема за почти всеки, който няма милион долара в банката. Ако вие и вашият партньор имате проблеми със спестяването или изплащането на дълг, това не е ничия работа, освен ваша. Вие двамата трябва да работите заедно, за да измислите план, за да успеете. Ако имате нужда от помощ, за да го разберете, потърсете съвет от обективна страна. Разливайки информацията на приятелите си, вие предавате доверието на човека, с когото сте. Не разваляйте връзката си по този начин.

Прегрешенията на вашия партньор (или вашите).

Ако някой от вас е изневерил и се опитвате да го накарате да проработи, кажете на приятелите си за това със сигурност ще провали процеса. Да напуснеш този, когото обичаш, е универсален негатив в света, в който живеем, така че само ще поканиш осъждение във връзката си. Без значение как се опитвате да го рационализирате с приятелите си, те няма да разберат вашата гледна точка. Преработете го само с партньора си.

Всичко, което не сте искали да споделите с партньора си

връзката
Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Той не е страхотен в леглото. Ако имате някакво чувство за човека, с когото сте, но не сте разговаряли с него за това, тогава е забранено за външни разговори. Не използвайте недостатъците на партньора си като комедиен материал за вас и вашите приятели. Ако има нещо, което ви притеснява във вашата съпруга или съпруг, бъдете честни с тях за това. Иначе ще обречете връзката си.

Голи селфита и подобни неща

Ако има някои интимни подробности от връзката ви, като изпращане на голи снимки или пикантни имейли, няма нужда да показвате на никого от приятелите си. Вашият приятел, приятелка, съпруг или съпруга не е необходимо да казва „само за вашите очи“ с всяко сочно съобщение, което изпраща. Това се подразбира. Разберете, че те се опитват да ви възбудят, а не да станат тема на разговор в социалния ви кръг.

Миналото на вашия партньор

връзката
Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Може би е изневерил. Може би е имала грозен развод с бившия си. Без значение какъв е проблемът, няма нужда да го споделяте. Това, че сте приели миналото им, не означава, че вашите приятели ще направят същото. Ясно е, че са го оставили зад гърба си, така че го оставете да остане там. Използвайки го като част от разговора извън връзката ви, вие предавате доверието им в голяма степен.

Вашият сексуален живот

връзката
Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Това, което правите зад затворени врати с човека, когото обичате, трябва да остане зад затворени врати. Да бъдеш сексуален и интимен с някого е едно от най-уязвимите действия, на които човек може да се изложи. Споделянето на подробности намалява стойността на тези интимни моменти с вашия партньор. Никой не трябва да знае колко пъти сте го правили през изминалия месец или колко питомно или диво е то. Ако двамата сте доволни от това как върви, това е всичко, което има значение. Не споделяйте вашия сексуален живот от връзката ви.

Нещо, което те са споделили с вас поверително

Трябва да се разбере, че нивото на поверителност с вашия съпруг, гадже или приятелка е толкова високо, колкото е възможно. Това е безопасно място, където те могат да споделят за своите приятели, семейство или колеги, без да се притесняват, че това, което са казали, ще бъде чуто от някой друг. Ако разберат, че нещо, което са казали, е стигнало до ухото на някой, който не сте вие, доверието във връзката ви ще бъде нарушено. Ако нарушите това доверие, тогава ги насърчавате да запазят мислите си за себе си. Това ще доведе до повече тайни, бели лъжи и бойно поле на недоволство. Пазете безопасното пространство.

Tagged ,
на горе