Какво говори за вас и вашия бизнес телефонният ви номер

телефонният номер
Интересно

Какво говори за вас и вашия бизнес телефонният ви номер

Едва ли някой избира телефонен номер със специално значение. Основните критерии са номерът да е лесен за запомняне, както и може би някои числа, които предизвикват приятни асоциации у собственика на номера.

Но в действителност, номерът на телефона играе функционална роля в живота ни, твърдят нумеролози.

Какво е значението на телефонният ни номер?

Изчисляване:

За да разберете значението на вашия телефонен номер, съберете всички числа без кода на държавата:

След като получите двуцифрено число, съберете двете цифри и редуцирайте до едноцифрено.

Проверете резултатите:

1

Телефон за лидерство, умения, индивидуалност и самопомощ за решаване на всички проблеми. Идеалният, за да ви направи първи. Недостатъците, които носи тази цифра: неспособност за сътрудничество, амбициозно желание да бъдем първи във всичко, егоизъм.

2

Абсолютната противоположност на предишната версия. Двойката предполага сътрудничество, партньорства, общ поглед към света. Просто се опитайте да не загубите себе си и мнението си напълно. Съществува риск да бъдете прекалено гъвкави и да се съгласите с партньорите си в ущърб на вашите интереси.

3

Този номер показва практическа производителност. Повечето идеи трябва да намерят своето материално въплъщение в живота. И ако говорите по телефона и обещавате да направите нещо, да купите, да произведете нещо, това трябва да се направи. Трябва да носите отговорност за обещанията си.

4

Стабилността, режимът, графикът и дисциплината трябва да са от ключово значение за собственика на дадения номер. Без емоции – просто работа! Спазване на договори и строги задължения – задължително. Най-добрата цифра за телефонен номер за сериозен бизнес, който няма нищо общо с творчеството. Адвокати, финансисти, счетоводители – вземете си бележка. Но за лични разговори номерът не е много добър.

5

Този номер носи идеята за традицията и предаването на информация от поколение на поколение. Винаги трябва да има място за опит в живота ни и е чудесно, ако това е опитът на нашето семейство и приятели. Топлината, любовта, семейните ритуали трябва едновременно да бъдат запазени и създадени. Тогава нашите деца ще растат с чувството, че са част от нещо цяло.

6

Ако вашето кредо е комуникацията, изберете такъв номер за себе си. Много контакти, суетене, входящи оферти, популярност сред приятели и познати. Опитайте се сами да инициирате комуникационен бум в живота си и да популяризирате телефонния си номер абсолютно навсякъде. Единствената опасност е, че можете да се уморите от тази безкрайна суматоха.

7

Свещеното число на успеха и късмета. И ако вече сте го избрали, тогава като цяло, не разчитайте на някакви специфики. Просто бъдете подготвени, че успехът не идва сам по себе си. Вещае голям късмет. Но не забравяйте, че късмета е капризна дама и магията няма да се случи без усилия от ваша страна.

8

Силата на един безкраен процес се крие в това число. Искате да направите нещо постоянно в живота си и да преминете на ново ниво с всеки цикъл. Това може да е вашата работа, семейство или обучение. В същото време осмицата носи всички значения на цикличност: възходи и падения, периоди на максимална активност и стагнация.

9

Числото на мъдреца, философа, наставника и учителя. Идеален за психолози и треньори. Ако смисълът на вашата дейност е да донесете знания и мъдрост на хората, този номер ще ви помогне да осъществите задачата. Трябва постоянно да бъдете в търсене на някаква истина и никога да не спирате по този път.

Tagged , ,
на горе