Какви ще са месеците на 2022 г. и на кои дати трябва да обърнете специално внимание?

Какви ще са месеците на 2022 г. и на кои дати трябва да обърнете специално внимание?
Астрология

Какви ще са месеците на 2022 г. и на кои дати трябва да обърнете специално внимание?

 

Известната британска астроложка и автор на много книги Ясмин Боланд публикува своята прогноза за 2022 г. В него тя разказа какви ще бъдат следващите 12 месеца и на кои дати трябва да се обърне голямо внимание.

 

В интервю за Daily Mail астроложката Ясмин Боланд разказа за положителните промени, които ни очакват през 2022 г. Според нея годината ще бъде по-щастлива и по-успешена от 2021 г,

 Ето и прогнозата на Ясмин за всеки един от 12-те месеца.

 

 Януари

Ясмин казва, че през първия месец на 2022 г. всички трябва да помислим усилено за това, което е най-важно за нас. Астроложката съветва задължително да записвате всички желания и цели, както и да слушате интуицията.

 

Според Ясмин 9 януари е най-важният ден от месеца, в който трябва да се съсредоточите върху любимите хора, да помислите как да промените отношенията си с тях към по-добро, да се помирите с тях и да им признаете любовта си.

 

 Февруари

 

През февруари трябва да помислите какво бихте искали да промените в живота си и да се отървете от неща и хора, които ви пречат да бъдете щастливи.

 

От астрологична гледна точка 18 февруари е най-важният ден от месеца, трябва да го посветите на любимия си.

 

 Март

 

В началото на месеца се очаква труден емоционален период, затова е важно да запазите спокойствие и спокойствие. Има голям риск от кавги с приятели, роднини и партньори. По-добре е да държите езика си зад зъбите.

 

13 и 23 март са идеални да се опитате да разрешите нещата с близките и да се справите с проблеми, които ви тормозят. Заниманията с йога и медитация на тези дати ще бъдат много полезни.

 

 

Април

 

През април се пригответе за положителна промяна в областта на любовта – някои може дори да намерят своята сродна душа. В същото време април ще даде възможност на много хора да пътуват и да изпълнят заветните си желания.

 

1 и 30 април са идеални дни за почивка и релакс.

 

 

Май

 

Май 2022 г. ще бъде месец на промяна. По това време трябва да помислите за финансите и какво трябва да направите, за да ги увеличите. Всички начинания ще бъдат успешни, проектите ще донесат печалба. Най-важният ден от последния пролетен месец е 1 май.

 

 

Юни

 

През юни ще бъде полезно да направим равносметка на изминалите месеци на годината и да очертаем планове за бъдещето. Всички мечти ще се сбъднат лесно, а целите ще станат по-постижими. Ясмин Боланд не отделя специални дни през първия месец на лятото.

 

 

Юли

 

През юли мнозина ще бъдат затрупани от емоции. Препоръчително е всички дни от месеца да се посветят на почивка, хобита и всичко, което носи удоволствие.

 

 

Август

 

Август ще бъде труден месец през 2022 г. На мнозина той ще посочи грешки и слабости, които трябва да бъдат отработени. За да се справите с негативните емоции, които може да преобладават този месец, Ясмин съветва да отделите време за някои релаксиращи дейности.

 

7 август ще бъде най-натовареният ден. Не трябва да планирате важни събития и дела за тази дата.

 

 

Септември

 

През септември хората, които признават грешките си, ще имат шанс да ги поправят. Това важи за всички сфери на живота, без изключение.

 

Помислете добре как можете да се възползвате от възможностите този месец.

 

 

Октомври

 

През октомври се съсредоточете върху личния си живот и се подгответе за положителни промени.

 

Ясмин казва, че 25 октомври е много благоприятен ден за сериозен разговор с партньора, с когото ще трябва да решавате много дилеми и проблеми.

 

 

Ноември

 

През ноември са възможни промени, които в началото ви изглеждат лоши, но с течение на времето ще разберете, че все пак са били полезни и необходими. Трябва да се помни, че дори и най-трудните моменти преминават, основното е да се поучите от тях и да не повтаряте грешките си.

 

 

Декември

 

Декември 2022 г. ще бъде един от най-щастливите месеци. Астрологът препоръчва да направите равносметка на последните 12 месеца и да направите смели планове за 2023 г. Щастието определено ще ви се усмихне във всички сфери на живота.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе