Истинският мъж и истинската любов вървят ръка за ръка. И правят живота ти по-смислен и щастлив

Истинският мъж и истинската любов вървят ръка за ръка. И правят живота ти по-смислен и щастлив
Любов и партньорство

Истинският мъж и истинската любов вървят ръка за ръка. И правят живота ти по-смислен и щастлив

Мечтата на всяка една е жена е да срещне онзи мъж, който ще ѝ покаже какво е любов. Онзи мъж, който ще я накара да се почувства като истинска жена. Онзи мъж, който ще хване здраво ръката ѝ и никога няма да я пусне. И за нищо на света не би позволил прекрасната ѝ усмивка да слезе от нейното лице. Онзи, който не само ще я намира за красива, но ще я накара и тя самата да повярва в красотата и женствеността си.

Истинският мъж е рядкост. И той е достоен за уважение. За много любов и грижа. И ако имаш привилегията да го срещнеш – пази си го. Защото е скъпоценен камък, а тълпата е от бедняци. И много други биха ти завидели и биха направили всичко възможно, за да попречат на любовта и щастието ви.

Истинският мъж се разпознава от далеч. Не ти е нужно много време или усилия, за да разбереш, че човекът, с когото излизаш е точно такъв. Или пък, че не е. Начинът, по който се чувстваш, издава всичко, мила. Просто бъди внимателна, знаем, че си умно момиче.

Ето по какво да познаеш, че излизаш с истински мъж, а не поредния играч

 

Не чака да го потърсиш първа

Той отдавна не е дете. Нито позволява на егото и гордостта да стоят пред неговото щастие. Има принципи, да. Но никога не би позволил жената, с която излиза, да заеме ролята му на мъж. Той не е само такъв по пол. Няма значение, че днес първи ти е писал, защото утре пак ще го направи. Без да се притеснява, че ще изглежда по странен начин в твоите очи.

Без да има опасения, че приятелите му ще го упрекнат, заради начина, по който се държи. Защото той не се интересува от чуждото мнение и дори не допуска толкова близо до себе си останалите. Да, истинският мъж няма да чака ти да го потърсиш първа. Защото той държи на теб и иска да ти покаже, че наистина се интересува от теб. А по-добър начин от този едва ли съществува.

Разговорите ви са на друго ниво

Писнало ти е от празноглавци, които се интересуват от повърхностни и нестойностни неща. Писнало ти е от такива, които те възприемат като сексуален обект и единствената тема, за която обичат да разговарят е тази за сексуалния ти живот. Сякаш на света не съществува нищо друго освен него.

Е, когато срещнеш истинския мъж, мила, няма да имаш повече подобни проблеми. Защото разговорите ти с него ще бъдат на друго, много по-дълбоко ниво. Ще може да разговаряш на всякакви теми от политически, до любовни. Защото този мъж е умен, начетен и комуникативен. Той знае как да провежда добър и интересен разговор.

Знае как да не бъде скучен, а напротив. И той е този, пред когото ще може да разголиш душата си без да имаш опасения, че може да използва споделеното от теб срещу теб. Защото той е истински мъж и уважава противоположния пол.

Старае се да те опознава всеки ден

Да, истинските мъже са и истинска рядкост, но винаги трябва да вярваш, че ще се случи и на теб. Трябва да вярваш, че ще срещнеш истинския мъж и ще опознаеш красивата страна на любовта. Ако си се запознала с онзи мъж, който иска да опознае всяка една част от теб.

Онзи мъж, който не се интересува само и единствено от тялото и лицето ти, а от сърцето и душата ти. Онзи, който иска да узнае за всеки един твой страх и всяка една твоя мечта. Онзи, който се старае всеки ден да те опознава по-добре и по-добре, защото си важна за него – да, скъпа, ти си срещнала истинския мъж. Това е като да спечелиш от лотарията, та дори повече. Много повече.

Изчакай онзи мъж, който ще зачита думата ти. Онзи, който ще прекоси океани, заради усмивката ти. Онзи, който ще пътува 5 часа, за да те види за 5 минути. И не, скъпа, това не е илюзия. И фактът, че до сега си срещала само играчи и идиоти не ти позволява да се отказваш от любовта. Защото тя те чака. Защото Бог много скоро ще ти я изпрати. Заедно с истинския мъж. Защото те вървят ръка за ръка. И правят живота ти толкова по-смислен. И щастлив.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе