Интригуващи признаци, че сте срещнали своята сродна душа от минал живот

сродна душа
Любов и партньорство

Интригуващи признаци, че сте срещнали своята сродна душа от минал живот

Мечтали ли сте някога да срещнете вашата сродна душа? Случвало ли ви се е да споделяте толкова силна връзка с някого, че да се чувствате така, сякаш го познавате цял живот? Да, човекът, когото обичате толкова много, може просто да е вашата сродна душа от миналия ви живот.

Ако не сте сигурни как да разпознаете знаците или изобщо не сте запознати с тази концепция, прочетете нататък и ще получите всичките си отговори, които искате да знаете.

Признаци за среща със сродна душа

Съвпаденията не съществуват

Всички сме чували за моменти на дежавю… моменти, които се чувстват така, сякаш са се случили някога в миналото, и обикновено ги отхвърляме и не им придаваме никакво значение. Чувствахте ли се по същия начин, когато срещнахте партньора си за първи път? Сякаш го познавате от много преди това? Е, да, това е, защото сте сродни души от минал живот. Наистина ли смятате, че е съвпадение, че чувства, че ти е толкова познат.

Съдбата прави своите чудеса

След като сте срещнали партньора си, вероятно сте започнали да вярвате в любовта от пръв поглед. И не, не говоря за сексуална химия. Говоря за това да гледаш някого и просто да знаеш, че ще го обикнеш с цялата си душа. Може би не ги обичате веднага, но усещате с душата си, че е неизбежно. Въпреки че все още не го познавате, някак си вече приемате, че той ще стане важна част от живота ви… или по-скоро, че вече е бил.

Втори първи срещи – звучи май объркващо

Най-накрая е време да бъдете това, което сте наистина, защото с този човек няма нужда от преструвки. И двамата сте свободни да отворите сърцата си един към друг. Няма осъждане, нито дори приемане, а по-скоро действително удоволствие от това, което и двамата можете да предложите.

Да не се налага да потискаш части от твоята същност е толкова странно, но и толкова освобождаващо. Всичко, което излиза от устата ви, е честно и всеки ход е естествен, вместо пресметнат. Чувствате се толкова комфортно един с друг, въпреки че не е минало много време, откакто сте се срещнали, но просто се чувствате така, сякаш е бил част от някакъв ваш предишен живот.

Е, може би наистина сте били.

Чакане цял живот или два

След като сте в присъствието на този човек, никога не искате да го напуснете. Искате да сте до тях толкова дълго, колкото можете. Сякаш сте се чакали един друг не един, а няколко живота и няколко часа разговор не може да задоволят емоционалните ви нужди. Искате времето, в което сте заедно да продължи вечно. Искате да компенсирате времето, което сте прекарали без него. Целият ви живот до този момент е бил безсмислен, но едва сега го осъзнавате… всичко, от което сте имали нужда е бил той.

Постигане на мир със себе си

Познавате ли онова чувство, когато най-накрая влезете в стаята си след ден на тежка работа и най-накрая можете да се отпуснете и да бъдете себе си, без никакъв натиск? Е, това е да срещнете сродната си душа от минал живот. Когато сте с него, няма никакво безпокойство… просто пълно спокойствие и някаква свобода…

Не е нужно да размишлявате как ще ви възприемат, ако се държите по определен начин, защото знаете, че ще бъдете приети, независимо какво правите. В края на краищата, не продължавате ли просто оттам, откъдето сте спрели?

 

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе