Има ли значение изневярата преди брак?
Любов и партньорство

Има ли значение изневярата преди брак?

Въпрос, който вълнува всички – зачита ли се изневярата преди брака? Много хора, особено женската аудитория ще потвърди, че изневярата си е предателство и има значение, дори и без брак.

Изневярата боли. Независимо дали с този човек си от 5 месеца или няколко години. Той те е предал. Убил е доверието между вас и те е наранил ужасно много.

Мъжете гледат по-ведро на изневярата. Те не я приемат по начина, по който жените. Дори понякога не се замислят защо го правят. Може би от скука или просто за развлечение. Не осъзнават какви ще са последствията след тяхната постъпка.

Изневярата преди брака може и да не е кой знае колко сериозен проблем, но все пак е предателство. Към този, който те обича и ти се е доверил.

Дори и да не е приятно, представяме ти няколко съвета, с които по-лесно ще може да преодолееш случилото се и да продължиш напред.


Увери се, че съжалява за случилото се

Ако той наистина се разкайва за това, което е направил, може би е било моментно увлечение, чиито последствия не е осъзнал. Ако ти се моли да му простиш и забележиш, че наистина е тъжен, той със сигурност съжалява за това. Но ако ти каже, че не е станала голяма работа, бъди подготвена за още изневери.

Може ли да поема отговорност?

Другото нещо, което трябва да наблюдаваш е, може ли да поема отговорност за постъпките си. По този начин ще разбереш напълно честен ли е спрямо теб и дали осъзнава грешката, която е допуснал. Ако той се опитва да се оправдава или обвини теб, този човек нито съжалява, нито се интересува какво ти е причинил. И щом не може да поеме отговорност за това, не очаквай да се научи на такава занапред. Не може да се надяваш на нищо по-сериозно с такъв тип мъже.

Излекувай болката

За да продължиш напред, трябва да научиш цялата истината и причината, която е довела до изневяра. Нуждаеш се от откровен разговор с твоя партньор. Знаем колко болезнено е, но докато не си изясните нещата, никога няма да бъдеш в мир със себе си.

Колкото и да ти е трудно, опитай се да се разсейваш. Запиши се на спорт, излизай с приятелки, посвети се на себе си. Смени прическата, стайлинга, отиди на почивка, далеч от този град и от него.

Ако любовта ви е истинска, много скоро ще откриете  отново път един към. Но преди това трябва да намериш пътя към самата себе си. И да се обичаш. Защото ти си си най-важната и никой няма право да отнема усмивката ти и да те кара да тъгуваш.

Започнете отначало

Изневярата не означава непременно, че той вече не те обича. Много са причините, поради които може да ти изневери. Но ако любовта ви е по-силна от всичко друго, не позволявайте това да е краят. Поговорете откровено и се изяснете какви искате да бъдете занапред.

Никога не е късно да започнете отначало. Този път без да повтаряте старите грешки. Вземете само поуките от тях и позволявайте на нищо и никой да отнеме любовта, която имате и вашето щастие. Няма безгрешни хора. Но има такива, които съжаляват и биха направили всичко за да получат втори шанс. Е, дай му този шанс. Дай шанс и на себе си, ако той е този, който те прави истински щастлива.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе