Пет неща, които трябва да знаете, преди да започнете да излизате със Скорпион

Пет неща, които трябва да знаете, преди да започнете да излизате със Скорпион
Астрология Любов и партньорство

Пет неща, които трябва да знаете, преди да започнете да излизате със Скорпион

Скорпионът е една от най-противоречивите зодии. Представилите му притежават необикновен характер, който има изключително много положителни черти, но недостатъците също не липсват. Той е страхотен приятел и е готов да помогне и защити най-близките си, но ако искате да започнете връзка с такъв човек, трябва да бъдете подготвени, за да се справите с чертите му, които може да се окажат трудни за приемане за много хора.

Предлагаме ви пет неща, който трябва да знаете за Скорпиона в началото на вашата връзка:

Когато Скорпион ви харесва, вие ще го разберете.

Мнозина обичат да описват Скорпионите като най-големите загадки в света, но всъщност няма знак, който е по-откровен за чувствата си. Управлявани от Марс – планетата на директното действие, Скорпионите преследват това, което искат, и се интересуват от победа, а не от игри. Общите приказки също са най-лошият кошмар за Скорпион, така че не се учудвайте, ако те започнат разговор на първата среща, като се насочат директно към дълбоките неща. Поддържането на повърхностни неща с тях никога не е добър знак. Така че, ако говорите за времето или какво са давали по телевизията, не очаквайте втора среща.

Не е лесно да имаш партньор Скорпион.

Въпреки че са склонни да бъдат по-спокойни или интровертни в ситуации очи в очи, те не могат да не привличат вниманието публично. Скорпионите са естествени лидери, които незабавно очароват всеки, когото срещнат, с неустоимата си харизма. Въпреки това, те са склонни да омаловажават стремежите си за работа или кариера, когато ги опознаете за първи път. В крайна сметка разбирате, че те не само са шефовете в ежедневната си работа, но също така управляват няколко успешни стартиращи предприятия отстрани. След като най-накрая разберете подробностите за кариерата им, е много важно да подкрепите Скорпион във всичките им начинания. Въпреки че могат да се срамуват да искат признание, Скорпионите обичат да знаят, че са ви накарали да се гордеете.

Скорпионите обича последователността във взаимоотношенията.

Въпреки че този знак често се свързва с трансформация, тези хора всъщност са обсебени от поддържането на стабилна и надеждна рутина. Скорпионите не искат нищо повече от това да бъдат предан, лоялен партньор и след като се уредят, трябва да стане нещо много значимо, за да решат да променят живота си. Скорпионите изразяват нуждите си от партньорство и жадуват за комфорт, като например закуска в леглото, за да бъдат доволни. Те също така са склонни да се придържат към това, което знаят в спалнята, но са отворени за много експерименти, стига да чувстват, че са с правилния партньор. Тази нужда от стабилност също може да попречи на Скорпиона, позволявайки му да остане във връзки, които са загубили страстта си, защото предпочита да не нарушават спокойствието си, което обаче понякога му изиграва лоша шега.

Скорпионите работят усилено, за да постигнат успех.

Както споменахме, Скорпионите са невероятно амбициозни и са склонни да поемат лидерски роли, където и да отидат. Те също имат много интензивна работна етика. Вашият любовник Скорпион може да има лош навик да се преработва. За тях е много типично да работи извънредна смяна на работа и след това да иде да вземе на приятел на летището, тъй като му е обещал. Въпреки това, когато е време за разпускане, никой не може да купонясва като Скорпиона.

Скорпионите имат много удоволствия и тайни хобита.

Въпреки че сърцата на Скорпионите са открити, те нямат загадъчна репутация без причина. Тъй като Везните са знакът, който седи в техния дванадесети дом, Скорпионите обичат да задържат някои от своите удоволствия за себе си. След като двамата се сближите, може да откриете, че вашият любовник Скорпион има тайно хоби, готви гурме ястия в свободното си време или има колекция от стари плочи. Не става въпрос за това, че са криели това от вас, а повече, че понякога забравят къде свършва страстта им.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе