Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом

Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом
Идеи за дома

Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом

Широко известно е, че комбинацията от жълто на стените придава на домашния интериор по-оптимистичен и приветлив вид. В областта на психологическите изследвания жълтият цвят се счита за един от най-силните нюанси. Той не само осветява всяка област, но също така придава чувство на удовлетворение, удоволствие и градивен поглед. Освен това силно се препоръчва за всекидневната и външните стени на дома.

Ето защо, ако обмисляте да използвате тази весела и безгрижна комбинация от жълти цветове за стените на вашия дом, ние сме събрали различни предложения за комбинации от тези цветове за стени, които можете да използвате като ориентир, за да получите желания външен вид.

HappyWoman_Astrology_1200x300

За качествен ремонт на вашето жилище потърсете нашите партньори от Диас Билд!

 

Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом5 растения носещи късмет

Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом Орхидеи цветове и интересни факти

 

Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом

Лимоненожълт цвят на стената с кафяво

жълто
Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом снимка: pinterest

Добра идея е да помислите за комбинацията от лимоненожълт цвят на стената с кафяво. За поразителен визуален ефект опитайте да съчетаете жълта стена с пастелни цветове и дървени аксесоари. Добавянето на винтидж елегантност към комбинацията от кафяво и жълто е толкова просто, колкото използването на дървени мебели, декоративни подови настилки и шкафове.

За тези, които харесват тъмните тонове, тази цветова палитра с такъв цвят стена е отличен вариант за разглеждане. Това е изборът за вас, ако просто искате пространството да запази своята тъмна и сенчеста атмосфера през цялото време.

Комбинация от бледо жълто и светло синьо за стените

Комбинацията от комбинации от жълто за стени с приглушен син цвят на боя за стена е изпитана формула за създаване на успокояваща и комфортна атмосфера във всяка стая. Трябва да се опитате да комбинирате по-леката форма на всеки от тях. Целият външен вид на пространството се трансформира, за да бъде по-износен, изтъркан и античен като резултат. Има някакъв чар от минали дни.

Комбинация от цвят горчица и лилаво за стените

жълто
Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом снимка: pinterest

Забелязвали ли сте някога как определена среда може внезапно да съживи очите и въображението ви? Тази спалня на жълти и сини райета е пример за такова разположение. Нежно лилаво или розово лилаво са някои общи дескриптори за лавандула. Това е прекрасен нюанс и с мекото жълто за стената ще придаде на вашето пространство рустикално усещане. И двата цвята са светли, създавайки успокояваща атмосфера с усещане за оригиналност.

Комбинация от жълт цвят и горещо розово за стените

жълто
Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом снимка: pinterest

Наистина, тази опция не е най-очевидната, но все пак е сдвояване, което може да предостави добре дефинирано твърдение. Ако искате да изберете ярко розово, може да помислите за някои по-светли тонове на жълто и обратно. Тази комбинация от цветове за стени е подходяща и за използване в детски спални и стаи за игра. Светлото и слънчево разположение, излъчвано от палитрата от светли цветове на стената, е всичко необходимо, за да превърне пространството в нещо прекрасно и прекрасно.

Мътно жълт цвят и тъмно кафяво

Ако търсите по-конвенционален вид в декора на спалнята си, заложете на мебели от твърда дървесина с класически вид и бели тавани. Ако използвате жълто като основен нюанс, използвайте нюанс като маслено жълто или някое от другите по-меки жълти за стените. Тези комбинации от светли бои за стени са елегантни заместители на почти бялото в различни контексти. Поставете изискани тапети по стените на спалнята, за да придадете на пространството по-разкошно усещане.

Златисто с безпристрастни нюанси

жълто
Идеи за комбинация от жълто за стените на вашия дом снимка: pinterest

Жълта акцентна стена в голямото фоайе с умерено обзавеждане в цвят въглен, кафяво, черно или бяло би изглеждала прекрасно. Създаването на домашна среда със златисто жълто цветова комбинация е лесно. Като алтернатива можете да изберете жълто над главата и бяла стена за по-традиционен вид. Когато предпочитате тази естетика, изберете по-мек тон като маслено или цитрусово, за да допълните жълтото на жилището.

Tagged , ,
на горе