между вас; към вас
Любов и партньорство

10 причини защо ви пише, ако няма интерес към вас

Ако усетите, че един мъж има интерес към вас, то това може да бъде както хубаво усещане, така и да носи проблеми. Знаете, че сте имали няколко страхотни срещи с този човек и сте убедени, че между вас има искра. Разговорите текат, химията е нажежена – вие сте на седмото небе. Но после, изведнъж, съобщенията му започват да стават спорадични, а отговорите – по-кратки. Започвате да се чудите: „Защо ми пише, ако не се интересува?“. Това е объркваща, разочароваща ситуация, с която много от нас са се сблъсквали в съвременния свят на запознанствата. И тъкмо когато сте събрали смелост да приемете, че може би той просто няма интерес към вас, телефонът ви светва със съобщение от него.

О, нюансите на женствеността в дигиталната ера – винаги ни карат да гадаем! Така че, вместо да си блъскате главата и сърцето за причините, нека да пресечем объркването.

infomax-logo-50-15-HW Българските алевити-потомци на скалната цивилизация на траките, Ататюрк вероятно е от тях

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето всички безсмислени причини, поради които той ви пише, въпреки че няма интерес към вас.

Той се нуждае от повишаване на егото си

Има дни, в които се нуждаете от потвърждение, затова пишете на някого, за когото знаете, че си пада по вас. Вие го карате да се чувства добре и да изглежда добре пред други хора, така че той е щастлив да ви има наблизо. Иска ли той да бъде с вас? Не, не иска. Вие сте сувенир за него. Той може да няма чувства към вас, но иска да усеща, че е харесван от жените.

Вие сте в зоната на приятелите

Друга причина той да ви пише, без да има интерес към вас, е ако вие сте в зоната на приятелите. Съжалявамe, че сте попаднали там, но това се случва на най-добрите от нас. Той се чувства супер комфортно, когато ти пише съобщения и говори по телефона, което ти дава идеята, че си пада по теб. Но точно тук грешиш. Той не е, ти си негов приятел. Той няма интерес към вас, а просто иска да има с кого да си говори.

Ти си неговият номер 2

Той ви харесва, но не ви харесва чак толкова много. Ако го правеше, щеше направо да те покани да се срещате. Но той не го е направил, нали? Точно така. Ще те извежда тук-там, ще ти пише съобщения, за да поддържа интереса ти, но в главата му има някой друг. Ти си неговият номер 2 или може би дори номер 3, кой знае в този момент.

Той е играч

Ужас, още един играч. Кога ще свърши тази лудост? Някои мъже са експерти в това да привличат жените и да си играят с тях. Това не означава, че той не се интересува от вас, но определено не бърза и има и други жени на главата си. Така че той ви държи на топло, в случай че другите му планове не се осъществят. Може да има чувства към вас, но със сигурност разчита интересите му да се осъществят на друго място.

между вас; към вас
10 причини защо ви пише, ако няма интерес към вас

Ти си плячка

Може да сте си мислили, че споделяте нещо специално, но за него вие сте неговата плячка. Ако той игнорира повечето ви съобщения, но ще ви отговори късно вечер или ще ви пише след 22:00 ч., значи сте неговата плячка. Също така обърнете внимание на това, за което говори. Всичките ви разговори са с интимен характер, нали?

Той не е сигурен какво иска

Това се случва често. Когато един мъж е нерешителен, той ще ви подлуди. Непрекъснато ще се питате дали има чувства към вас, или не, а това е моментът, в който разбирате, че той не знае какво иска. Ако вие сте объркана, значи и той е объркан. Това е толкова просто. Това също е добър знак за вас да прекратите нещата, докато сте напред.

Вие сте мечтател

Случва се на най-добрите от нас. Докато човекът не се интересува ва от нас, ние вземаме всичките си разговори с тях и ги разкъсваме, търсейки улики и намеци, че той се интересува. Слушайте, излизайте от разговорите си и ги показвайте на някого, на когото имате доверие. Позволете им да ви помогнат да се върнете в реалността.

Харесва му вниманието, което му оказвате

Той е само човек. Ако привлекателно момиче му обръща внимание, той няма да иска това да спре. Той харесва разговорите, които водите заедно, и вниманието, което получава. Ако флиртувате и му правите комплименти, това е достатъчно, за да го накара да продължи. Винаги е хубаво, когато някой ви оказва внимание и не иска нищо в замяна. Той има увлечение към вас, но само, за да флиртува.

по вас; към вас
10 причини защо ви пише, ако няма интерес към вас

Той е отегчен

Какво да кажем? Мисля, че всички сме били в това положение, когато пишем на някого, защото ни е скучно. Ако той не ви пише постоянно, а само когато му е скучно на работа, ами вие сте тази, която му помага да премине през бавния период. С други думи, вие сте пълнеж, докато се появи нещо по-добро. Това означава, че няма сериозни намерения към вас.

Той е кокетна личност

Някои момчета са флиртаджии по природа. Разговорите ви може да са дръзки и флиртуващи, но той не се интересува от нищо сериозно. Той знае, че когато ви пише, това ще бъде закачливо и леко, поради което ви пише. Вие му давате усещане за облекчение по време на натоварения му ден и това е увлечението му към вас.

Вижте още:

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Tagged , ,
на горе