„Забрави името ми!“ или това, което жените от различни зодии никога не прощават

С какво мъжете най-често ядосват жените
Астрология Любов и партньорство

„Забрави името ми!“ или това, което жените от различни зодии никога не прощават

 

Всеки човек има своя собствена граница на търпение. Ще ви кажем къде се крие линията на търпението при жените от различните зодии. А вие се считайте за предупредени.

 

Овен

Овенът затваря очите си за острите думи, отправени към него, и ги обръща в шега. Приятелски настроен знак, който се опитва да не превръща напечените ситуации в конфликт. Единственото нещо, което жената Овен никога няма да прости, е предателството . Импулсивната овнешка натура никога няма да толерира намесата на други във връзката. Най-вероятно ще измисли жесток план за отмъщение.

 

Телец

Представителите на този знак са много внимателни към казаните думи и делата ви. Жената Телец може да бъде обиден от пренебрежително отношение към чувствата си. И също така никога няма да толерира арогантни хора, които искат да проникнат в личното му пространство.

 

Близнаци

По своята същност това е свободолюбив знак. Дори да са във връзка, жените Близнаци си позволяват да правят това, което искат. Следователно те никога няма да толерират, ако някой посяга на свободата им. Близнаците се отличават със способността си да разрешават конфликтни ситуации по мирен начин. Но ако са били лишени от свободата си, те никога няма да ви го простят.

 

Рак

Най-добрите съпруги и майки, пазителки на семейното огнище. Те никога няма да простят невнимателно отношение от страна на партньора. Те няма да бъдат наранени толкова от предателството, колкото от липсата на топлина и романтика във връзката. За тях е важно да се чувстват ежедневно желани и обичани.

 

Лъв

Много хора знаят, че представителите на този знак обичат похвалите и вниманието от своя човек. Те никога няма да ви приемат в близкия си кръг, ако клюкарствате и обсъждате други хора в разговора. Лъвовете са убедени, че във всеки човек има нещо красиво. Ако имате навика да съдите другите, можете да влезете в пожизнения черен списък на дамата Лъв.

 

Дева

 

Девите са особено педантични. Те са обсебени от чистотата и реда във всичко. Ако някой наруши идеалната им чистота и направи бъркотия, тогава представителите на този знак ще атакуват недоброжелателя с гняв.

 

Везни

Везните се опитват бързо да изгладят конфликтите и си затварят очите за някои дребни провинения. Единственото нещо, което те няма да простят, е грубото отношение и нападките. Бъдете нежни и внимателни с Везните. Опитвайте се да изглаждате конфликтите още в зародиш и не позволявайте споровете да стигат до кавги.

 

Скорпион

Представители на този знак са готови да си затворят очите за много мъжки гафове и провинения. Те са в състояние да простят всичко, освен лъжите. За тях лъжата е като смъртта – излъжеш ли ги, преставаш да съществуваш за тях. Ако Скорпионът ви хване, че го лъжете, той никога няма да прости. По-добре веднага да признаете грешката си, отколкото да пожертвате връзката си с дамата Скорпион.

 

Стрелец

Тези жени притежават огнен характер и доста злоба. До момента, в който сте до нея и тичате да й помагате, тя ще показва своята привързаност и внимание. Но ако откажете веднъж, тя ще помни до края на живота си и ще ви го напомни при всяка възможност.

 

Козирог

Козирозите вярват, че съществува само тяхното мнение. Следователно те няма да простят, ако в обща компания някой от близките им застане на страната на опонента им или просто не ги подкрепи. За жените, родени под това съзвездие, такъв акт е лична обида.

 

Водолей

Хитри и интелектуално развити дами. Те се опитват да бъдат в компанията на хора, които имат собствена позиция и мнение. Никога няма да толерират несправедливостта и необоснованите претенции. Предпочитат да избягват за цял живот импулсивни хора, които не знаят как да решават конфликти с думи.

 

Риби

Симпатична и нежна зодия. Буквално всичко може да ги натъжи и да ги нарани до сърцевината на душата им. Това може да е лоша шега, отказ за помощ или несправедливо отношение. Недоволството ще седи дълго време в жената Риби. Те могат бавно и с течение на годините да отровят живота на хората заради техните неприемливи действия в миналото.

 

Tagged , , ,
на горе